TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3169
16.9.16 13:58

@Petty4
Presne tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
16.9.16 15:11

@Kajkaa85 ahoj :) tak s dvojcatkama tu jsme i s tebou 3… cekam jednovajecne chlapecky :) dnes koncim 29tt..termin mame 8.12. ale nechaji nas max. do 8.11. :) moc gratuluji k holcickam.. chapu tve prekvapeni z dvojcatek :D ja to musela rozdychavat par tydnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
16.9.16 15:14

@Petty4 uz jsem i klidnejsi, kdyz je to nejrizikovejsi obdobi za nama… :) na dalsi kontrolu jdem 30.9. tak se zase hrozne tesim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
16.9.16 19:07

@Misa969
Já doufám, že budu na Vánoce se všemi holkama doma.. TP 30.12…tak uvidíme, do kdy mne nechají. Já cekam dvouvajecne holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
16.9.16 20:40

@Kajkaa85 na Vanoce uz budou urcite u tebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
17.9.16 21:28

Holky tak já už jsem taky 30tt :andel: je to hned o něco jiný, jak to začíná trojkou ;) v pátek mě čeká kontrola a za 3 týdny můj velký mezník - 33tt, kdy se narodila naše malá… já si tak přeju, aby jsme to s prckem tentokrát dotáhli dál :andel: ale jak se blíží ten 33tt, tak začínám být trošku nervozní, už aby byl za náma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
17.9.16 21:35

@Petty4 gratuluji :potlesk: určitě to tentokrát dotahnete až do konce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
18.9.16 09:13

@Hanesi Děkuji :andel: a jak se vede Tobě? Už je klid a vše o. k.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
18.9.16 09:23

@Petty4 Pořád špiním, vlastně špiním celou dobu, ale volala jsem si do porodnice a říkali, že když to není krvácení, tak prý dobrý, tak jim věřím :/
Já zítra začínám 31tt a v pátek jdu do poradny na velký ultrazvuk, tak se trochu bojím, aby prcek rostl tak jak má a taky se dozvím, jak to vypadá s tou placentou, jestli se trochu vytáhla nebo ne, ale pochybuji o tom.
Už jsem si raději vše sbalila jak pro sebe, tak pro malého a už zbývá jen připravit postýlku, ale na to je čas, až se vrátíme z porodnice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
18.9.16 14:04

@Hanesi vzhledem k tomu, že špiníš tak dlouho a stav se nezhoršuje, tak to asi k tvému těhu patří jestli prcek roste a nepřidávají se další nepříjemnosti, tak se tím snaž asi nijak moc nezabývat a nepřikládat tomu nějaký negativní vliv.
Co se placenty týče, tak jaká je pravděpodobnost, že se vytáhne?
Já jdu právě taky v pátek, trochu se těším, trochu se bojím, no však to asi znáš :) Já teda sbaleno nemám nic a koukám, že jsem tu snad jediná a na to, že jsem minule rodila ve 33tt, bych se měla asi dost stydět, že nemám nic nachystáno :andel: ale já stále tak nějak doufám, že času máme dost… beru to tak, že když by šel malej na svět dřív, stejně ty věci pro něj nebudu potřebovat dřív jak za 4-6 týdnů a když půjde v termínu (v což pevně věřím), tak mám dost času na to vše nachystat :) Jako oblečeníčko pro první dny máme a zbytek dokoupím podle velikosti… postýlku máme po malé a druhou složit je otázka hodiny, kočárek a sedačku máme po malé, monitor dechu taky, koupila jsem jedny malý plínečky a kdyby bylo jooo nejhůř, tak bude doma chodit v růžové :D protože v růžové máme všechno tím, že malá se měla narodit v říjnu, tak komplet vybavení pro takhle malý dítko na zimu máme, díky tomu to asi ani tak nehrotím. Nicméně mám v plánu prckovi vše nakoupit v trošku více klučičích barvách :D
Jinak (trochu mimo téma), máme od pátku doma hříbátko poníka, takže o zábavu a rozptýlení máme postaráno, tak snad to do listopadu rychle uteče :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.16 14:26

@Petty4 Ahoj, já to také s balením do porodnice moc nepřeháním, zatím jsem začala aspon připravenou kosmetiku (miniatury:-), musím hlavně dořešit věci pro dvojčata. Něco už mi přišlo přes internet, něco ještě musím koupit. Je to náš první přírustek (na druhou:-), takže moc zkušenosti nemám, ale jak říkala sestra, hlavně mít plínky a ubrousky, zbytek ti tam dají. Postýlky a kočárek už mám, na první 3 měsíce si budu půjčovat (první postýlku od Linetu), to asi bude pro mě nejvíc praktické. Monitory dechu si také pujčím (i se slevou pro dvojčata).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
18.9.16 17:09

@Petty4 No pravděpodobnost je malá :( mám ji totiž na zadní stěně a tam se to moc nevytahuje no :roll: ale naděje umírá poslední…
I když si říkám, jestli ten CS nebude pro mne přeci jen menší zlo. Po dcerce jsem byla hodně šitá i uvnitř, gynekoložka vždy říká, jak to tam mám zjizvené a cítím to vždy když se více prokrví to tam dole, např před MS nebo teď v těhotenství, tak si představím jak těmi jizvami leze ven hlavička a polívá mě studený pot 8o

Jé, vy máte statek? Koli máte zvířat celkem? A toho poníka máte na zábavu nebo na práci? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
18.9.16 20:02

@Veronika_Praha tak to nejdůležitější pořešený máte a to je hlavní ;) jen bacha ať si na motiru dechu nevytvoříš závislost, jako já :D naše malá má 2 roky a stále ho zapínám a pak ho rovnou dostane malej, jinak by na něm spávala do 18ti, jak se do mě stále naváží manžel :D

@Hanesi jejda tak to zlatej císař teda… to bych na tvém místě nic jiného nechtěla.
Jinak statek je silné slovo :D máme tři psy (jeden z toho čivava) a dva koně a to je vše :D Koně mám na ježdění, velkýho pro mě a poníka zatím na mazlení a za cca 3 roky pro děti na ježdění :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
20.9.16 10:19

@Blackyyy tak jsem dnes začala brát ten ONYX PLUS, jen tam teda není žádná odměrka :( ale to jsem vyřešila, tak snad to malýmu dodá potřebné a mě oddálí porod :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
20.9.16 10:44

Já taky ještě nic nemám nachystané, minulí vykend jsme malovali obývák a tento týden jsme bourali a zdili nové vchodové dveře, na štěstí máme dva byty vedle sebe, tak jsme vše dali do vedlejšího bytu a teď pomalu nosíme zpět, jak dáme obývák a chodbu do pořádku, tak je ještě v plánu výměna koberce v kuchyni a pak konečně začnu rašit malého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí