Poradna duly
Jana Čurdová
@Kajkaa85 ahoj
tak s dvojcatkama tu jsme i s tebou 3… cekam jednovajecne chlapecky
dnes koncim 29tt..termin mame 8.12. ale nechaji nas max. do 8.11.
moc gratuluji k holcickam.. chapu tve prekvapeni z dvojcatek
ja to musela rozdychavat par tydnu…
@Petty4 uz jsem i klidnejsi, kdyz je to nejrizikovejsi obdobi za nama…
na dalsi kontrolu jdem 30.9. tak se zase hrozne tesim ![]()
@Misa969
Já doufám, že budu na Vánoce se všemi holkama doma.. TP 30.12…tak uvidíme, do kdy mne nechají. Já cekam dvouvajecne holky.
Holky tak já už jsem taky 30tt
je to hned o něco jiný, jak to začíná trojkou
v pátek mě čeká kontrola a za 3 týdny můj velký mezník - 33tt, kdy se narodila naše malá… já si tak přeju, aby jsme to s prckem tentokrát dotáhli dál
ale jak se blíží ten 33tt, tak začínám být trošku nervozní, už aby byl za náma ![]()
@Petty4 Pořád špiním, vlastně špiním celou dobu, ale volala jsem si do porodnice a říkali, že když to není krvácení, tak prý dobrý, tak jim věřím :/
Já zítra začínám 31tt a v pátek jdu do poradny na velký ultrazvuk, tak se trochu bojím, aby prcek rostl tak jak má a taky se dozvím, jak to vypadá s tou placentou, jestli se trochu vytáhla nebo ne, ale pochybuji o tom.
Už jsem si raději vše sbalila jak pro sebe, tak pro malého a už zbývá jen připravit postýlku, ale na to je čas, až se vrátíme z porodnice ![]()
@Hanesi vzhledem k tomu, že špiníš tak dlouho a stav se nezhoršuje, tak to asi k tvému těhu patří jestli prcek roste a nepřidávají se další nepříjemnosti, tak se tím snaž asi nijak moc nezabývat a nepřikládat tomu nějaký negativní vliv.
Co se placenty týče, tak jaká je pravděpodobnost, že se vytáhne?
Já jdu právě taky v pátek, trochu se těším, trochu se bojím, no však to asi znáš
Já teda sbaleno nemám nic a koukám, že jsem tu snad jediná a na to, že jsem minule rodila ve 33tt, bych se měla asi dost stydět, že nemám nic nachystáno
ale já stále tak nějak doufám, že času máme dost… beru to tak, že když by šel malej na svět dřív, stejně ty věci pro něj nebudu potřebovat dřív jak za 4-6 týdnů a když půjde v termínu (v což pevně věřím), tak mám dost času na to vše nachystat
Jako oblečeníčko pro první dny máme a zbytek dokoupím podle velikosti… postýlku máme po malé a druhou složit je otázka hodiny, kočárek a sedačku máme po malé, monitor dechu taky, koupila jsem jedny malý plínečky a kdyby bylo jooo nejhůř, tak bude doma chodit v růžové
protože v růžové máme všechno tím, že malá se měla narodit v říjnu, tak komplet vybavení pro takhle malý dítko na zimu máme, díky tomu to asi ani tak nehrotím. Nicméně mám v plánu prckovi vše nakoupit v trošku více klučičích barvách ![]()
Jinak (trochu mimo téma), máme od pátku doma hříbátko poníka, takže o zábavu a rozptýlení máme postaráno, tak snad to do listopadu rychle uteče ![]()
@Petty4 Ahoj, já to také s balením do porodnice moc nepřeháním, zatím jsem začala aspon připravenou kosmetiku (miniatury:-), musím hlavně dořešit věci pro dvojčata. Něco už mi přišlo přes internet, něco ještě musím koupit. Je to náš první přírustek (na druhou:-), takže moc zkušenosti nemám, ale jak říkala sestra, hlavně mít plínky a ubrousky, zbytek ti tam dají. Postýlky a kočárek už mám, na první 3 měsíce si budu půjčovat (první postýlku od Linetu), to asi bude pro mě nejvíc praktické. Monitory dechu si také pujčím (i se slevou pro dvojčata).
@Petty4 No pravděpodobnost je malá
mám ji totiž na zadní stěně a tam se to moc nevytahuje no
ale naděje umírá poslední…
I když si říkám, jestli ten CS nebude pro mne přeci jen menší zlo. Po dcerce jsem byla hodně šitá i uvnitř, gynekoložka vždy říká, jak to tam mám zjizvené a cítím to vždy když se více prokrví to tam dole, např před MS nebo teď v těhotenství, tak si představím jak těmi jizvami leze ven hlavička a polívá mě studený pot ![]()
Jé, vy máte statek? Koli máte zvířat celkem? A toho poníka máte na zábavu nebo na práci? ![]()
@Veronika_Praha tak to nejdůležitější pořešený máte a to je hlavní
jen bacha ať si na motiru dechu nevytvoříš závislost, jako já
naše malá má 2 roky a stále ho zapínám a pak ho rovnou dostane malej, jinak by na něm spávala do 18ti, jak se do mě stále naváží manžel ![]()
@Hanesi jejda tak to zlatej císař teda… to bych na tvém místě nic jiného nechtěla.
Jinak statek je silné slovo
máme tři psy (jeden z toho čivava) a dva koně a to je vše
Koně mám na ježdění, velkýho pro mě a poníka zatím na mazlení a za cca 3 roky pro děti na ježdění ![]()
@Blackyyy tak jsem dnes začala brát ten ONYX PLUS, jen tam teda není žádná odměrka
ale to jsem vyřešila, tak snad to malýmu dodá potřebné a mě oddálí porod ![]()
Já taky ještě nic nemám nachystané, minulí vykend jsme malovali obývák a tento týden jsme bourali a zdili nové vchodové dveře, na štěstí máme dva byty vedle sebe, tak jsme vše dali do vedlejšího bytu a teď pomalu nosíme zpět, jak dáme obývák a chodbu do pořádku, tak je ještě v plánu výměna koberce v kuchyni a pak konečně začnu rašit malého.