TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3062
21.9.16 19:30

@Petty4 a kde jsi rodila? Taky Bohunice? Nechápu to, myslím že to bylo úplně zbytečné :nevim:
A jak si se ty potom hojila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
21.9.16 19:51

@Hanesi Brno - Obilňák… Ty v Bohunicích?
U mě bohužel takových zbytečných chyb bylo, že až hrůza… kdyby mi doktoři nedávali, tak úžasná nařízení, možná bych ani nemusela rodit dřív… Mimochodem u porodu jsem měla dva doktory a jednu porodní asistentku a takhle to dopadlo… měli to tam jak běžící pás :(
První 4 týdny jsem bolestí nemohla ani hnout nohou, ani o milimetr, brečela jsem bolestí několikrát denně, jako nemít malou, tak někomu řeknu ať mě zastřelí… a pak během 14ti dnů se vše začalo hodně rychle zlepšovat, možná i tím, že jsem byla konečně doma a po 6ti nedělí vše vážně úplně v pohodě a od té doby nebyl jediný problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
21.9.16 20:04

@Petty4 ja právě přemýšlím kam teď do porodnice :nevim: v Bohunicich jsem byla minule, teď jsem ležela na Obilnaku, takže se to nabízí tam, no… A pak si vyber že? :nevim:

Ha to taky rozchazela celé sestinedeli… :roll: musíme věřit, že teď to bude lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
21.9.16 20:17

@Hanesi já si říkala, že kdybych rodila do 33tt tak asi zase ten Obilňák, sice nerada, ale jsou tam pro takhle malý děti nejlépe vybaveni, takže spíš kvůli malému a já to tam snad přežiju… 33-35tt jsem myslela, že bych šla do Bohunic, slyšela jsem celkem chválu, ale to co jsi psala, moc hezký není… no a od 36tt by mš snad vzali do Ivančic (bydlíme na tu stranu od Brna), ale příjde mi to, jak hledání menšího zla než nějaký hezký výběr :?
Jinak ted jsem našla na kalhotkách cca 3 kapky červené krve, tak mě teda dost zamrazilo a čekám co bude… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
21.9.16 20:59

@Petty4 moc na nic nečekej, nachystej su tašku a jeď se raději ukázat. Vím, je to opruz, máš doma jedno dítě, je večer, atd ale jasná krev není sranda… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
21.9.16 21:12

@Hanesi nikoho tu nemám, jen malou…nemůžu nikam jet, když to není na sanitku teda vyloženě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
21.9.16 21:20

@Petty4 a partner? Babička? Kamarádi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
21.9.16 21:23

@Hanesi manžel je v práci a sama tam nejedu, po dálnici sama ani za nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
21.9.16 21:28

@Petty4 kdyby se to zhoršilo, tak jo z práce odvolej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.16 22:44

@Petty4 Držím palečky, aby to nic nebylo…Lehni si, odpočívej. Snaž se nenervovat (no já vím, to jsou debilní rady..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
22.9.16 07:05

@Petty4 tak co? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
22.9.16 09:00

@Hanesi jooo tak to manžel se měl už cca za 2h vracet a když dojel, tak jsem už spala, jak mimino :D

@Veronika_Praha ale jo, jsou to dobré rady, pravdivé ;) já jsem se hodně snažila uklidnit a mít „dobrou náladu“ abych to přenesla i na malýho a docela se povedlo :andel: zítra ráno mám kontrolu, tak uvidím, ale večer jsem volala do nemocnice a taky mi řekli, ať jsem v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
22.9.16 09:14

@Petty4 Tak to je dobře, že to přešlo ;) Taky jdu zítra do poradny, tak si pak dáme vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
22.9.16 11:43

@Hanesi jj dáme, no jsem vážně zvědavá co mi řekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
22.9.16 12:50

@Petty4 Kočko, teď si čtu, co se stalo - jsi ok? Jak to pokračuje, už ti krev neteče? :?

Jinak já od pondělí měla děsnou migrénu, teď mi ještě doznívá, ale snažím se po dvou dnech ležení trošku fungovat aspoň. Včera jsem teda doslova myslela, že umřu, kdybych neměla malou v břiše tak skáču z okna asi :roll: takovou bolest jsem teda v životě nezažila. Když jsem ležela, jo, bolelo to, ale ta bolest, když jsem si stoupla nebo celkově jenom nějak pohla hlavou - bylo to jako by mi někdo vyloženě řezal do lebky. Musela jsem vždycky zařvat, nebo mě začly hned téct slzy, fakt se to nedalo :zed:

Dneska ráno jsem teda jela k doktorce, měla jsem poradnu a zároveň ten poslední velký ultrazvuk. Hned na začátku u vážení nastalo faux pas, protože sestřička se lekla že jsem přibrala 4 kg za měsíc teď a mám už 70 kg (původně 57 kg). Začla mě hned plašit preeklampsií, tvářila se jak smrt, brala mi krev, moč, měřila tlak, no šílený :nevim: Doktorka už to brala trošku víc s rezervou, ta mi řekla, že teď jsou ty 4 kg strop který se může přibrat a ptala se mě, jestli nemám otoky na rukou, nohou, bla bla.. :roll: Tak jsem si tam přišla jak vyžrané prase, navíc o tom jak mě vystresovali že je něco špatně ani nemluvě :think: Já osobně se na to vůbec necítím na ty kila a cítím se pořád normálně a dobře, nepřijdu si jak tank nebo něco, co by měli tak moc řešit, navíc to přece jen vše není tuk proboha :nevim: Tak mi akorát říkali, ať omezím sladký, bílý pečivo a piju hlavně vodu. A to jsem se nějak nepřežírala že bych celý den jedla dorty :roll: Jinak malá je ok, nemohla pořádně změřit hlavičku protože ji má hrozně nízko a navíc ji měla nějak zakloněnou, ale má teď 1 550 gramů. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí