TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2929
1.10.16 19:34

@Petty4 @Misa969 @Hanesi Děkuju holky. Ja nakonec nejela. To tvrdnuti není tak hrozný. Nic me neboli a malej pěkně kope… Ani nemám nic na brichu žádnou odreninku nic. Manžel me uklidnil, kdyby se to ale nějak zhoršilo tak pojedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.10.16 08:42

@Kajkaa85 dekujiiiiii :) zacinam 32tt :) snad se nam poradi prirozene ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.10.16 08:44

@Eleanora1988 jestli malicky kope a brisko nijak zvlast neboli, tak to bude urcite dobryy :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
2.10.16 08:54

Holky ahoj
Tak jdou na me nejakee navaly horka oteviram okna atd hruza uz par dni… jinak se mi nejak zmenili pohyby
Sem tam za den ale vlny ne kopance sem tam.se otrese ceke bricho nebo mi tam divne tuka co citim i pres ruku
Myslela jsem ze pohyby budou castejsi spis je jich mene jen silnejsi vlny az to krupe a pres ruku citim jako by se z kuze neco tlacilo. Ale fakt parkrat za den… v úterý zaciname 31tt doufam ze porodim kolem 37-38, jak maleho ke konci listopadu porad s tim pocitam. Ted sex nemame od zacatku zakaz. ale od 36+ zacnu sem rikala muj se smal ze jde odpocitavat dny uz ze se tesi
A vcera vecer rika ja mam deprese rikam z ceho a on z porodu haha ten sal, :lol: svetla, doktori hahah

Příspěvek upraven 02.10.16 v 09:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
2.10.16 09:01

@sukynecka01 Buď v klidu, to jsou naporosto normální pohyby v tomto týdnu ;) Převalování, občas dloubanec kolenem, patou, loktem, občas to zabolí, když se opře do nějakého citlivého místa. A to ťukání co cítíš i na ruce, to je škytavka ;) Miminko si trénuje dýchání, je to naprosto běžný jev :)
Deprese z porodu jsou také přirozené, doporučuji zkusit si najít nějaký předporodní kurz, kde tě uklidní i tím, že budete trénovat polohy, dýchání a tak. Já to u prvního porodu zanedbala a ted toho lituji, teď půjdu na 90% na CS, takže je to zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
2.10.16 09:02

@sukynecka01 ty horká jsou fakt úžasný, u Eliška jsem vetrala a něj mi bylo když bylo doma 17 stupňů, doma se mě měli radost, ted jsem v 31 týdnu a už jsem pěkně horkoktevná, ale vetrat nemůžu kvůliElišce, to divné až nepříjemné ťukání bude nejspíš škytavka, Eliska na ně hrozně trpěla tak vim jak to je nepříjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
2.10.16 09:02

@sukynecka01 ahoj, ja mam to horko taky a ono to je jiný ty pohyby, miminko roste a má tam míň a min místa. Mě se kolikrát jako třepe břicho:) ty pohyby mám jiný než u dcery, protože teď mám placentu na přední stěně a hodně plodove vody, tak to všechno má na to vliv. Ja jsem 34tt a už pěkně kope do žeber. Ja kvůli klidovymu režimu neměla sex asi tak půl roku 8o Manžel o tom nechce ani mluvit, má strach me i pohladit.. nevím jestli tak za dva týdny to už zkusit, ale malý nalyha hlavičkou na čipek, doktorka říkala ze tam ma tu hlavičku narvanou a me to kolikrát tak bolí.. Tak zas aby jsme mu něco neudělaly.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
2.10.16 09:05

@Eleanora1988 podle.me na kraj vadit nebude jen se urychli porod podle me :)
Ja si to planuji na pulku listopaduu haha
Hlavne to sperma je důležité pry hah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
2.10.16 09:07

@Hanesi jo ja se porodu nebojim jednou sem uz rodila. Ale on ma prvni tak se boji co to bude
Uz tak.se boji dr jak.ma jit hhhah
Ja minuly. porod mela super s bolestma cca 30min
Doufam ze budu mit to same,::)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
2.10.16 09:08

@alexa37 no ja syna navlikam haha sice ma osm ale rikam mu ze je mi horko atd… muj a maly navleceni ja v triku a kalhotkach hahah
Sem rada ze uz bude zima nevim co to mam za navaly. Asi je to tema krvinkama co chybi cervene a chudokrevnost nebo tim.ze sem tlusta hahha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
2.10.16 09:10

@sukynecka01 ja vim ze to asi naplánovat nejde, ale chtěla bych rodit 1.listopadu to mám narozeniny a je to cca 38tt. :) je holky to všechno tak utíká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
2.10.16 09:32

@sukynecka01 při chudokrevnosti je zima, to jsou prostě hormony, to horko je nejhorší v noci, ja bych tak nejraději pustila klimatizace, ale to by asi nebyl manžel nadšený, rano byvam spocena jak myš a to mám pořád letní pyžamo, dneska není chlap v noci tak pokud mi bude moc horko tak budu klimovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
2.10.16 10:03

@Misa969 nechci Tě děsit, ale ti dva ti dají ještě pěkně zabrat, myšleno ovšem až budou na světě :D sestřenka má dva kluky dvojčata a to jsou teda čertíci :D Nicméně těhu už snad budeš mít klidné, nebo řekněme normální, dokonalé klidné by asi taky bylo divné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
2.10.16 10:14

@sukynecka01 Ahoj, já jsem teď 33. týden a ty pohyby mám úplně stejné :-) Taky mě to občas až děsí a říkám si, jestli je tam v pohodě. Dneska měla škytavku v šest a pak znovu v 8 :lol: podle toho co tu psaly holky to asi škytavka byla, takové trhavé rytmické pohyby co šly cítit i přes ruku. Taky mě dneska tak strašně kopala a šťouchala do žeber na levé straně, že to fakt bolelo. A celkově dělala takový věci dneska ráno, že jsem myslela, že má nějakej amok :lol: :roll: Ono je to až takový nepříjemný, když jsou ty pohyby moc prudký, je jich moc nebo tak no.. Do toho mi ještě břicho vydává vždycky zvuky, hlavně právě při takhle prudkých pohybech, když tam sebou hodně mrská, tak mi v tom břichu různě křupe a loupe a to je teda teprve boží :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
2.10.16 10:16

@Eleanora1988 Jé ty máš 1. listopadu :D já bych chtěla rodit 2. listopadu to má přítel narozky :lol: ale to se mi asi nepovede, nevím, budu nějak v 37. týdnu tuším :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí