TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5108
4.10.16 21:28

@wittis taky je rozhodující jakou máš pánev, jinak u Elišky se moc nesekli, odhad 3,6 a měla 3,65 a u obou mi říkali, že budou velké a obě byli dřív, Terka o 13 dní a měla 3,40 a Eliška o 9 dní a měla 3,65 tak sem teď do třetice zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
4.10.16 22:19

A přibrala jsem zatím 6 kilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
5.10.16 12:43

@Blackyyy hlavně to, že Ti doporučí císař ještě neznamená, že by jsi normální porod nezvládla, jen je to dle uvážení lékařů lepší. Nicméně i oni se dost často mýlí. Třeba jedna paní v porodnici císař prostě odmítla, podepsala jim to a měla porod lepší než já a ona i malý v pořádku. Jako já bych si na to netroufla, ale je fakt, že těch lékařských omylů jsem zažila nemálo.

@Hanesi no vidíš minule jsme byly ve stejný den, ted jdeš v pátek a já až za nějakých 16dní a to mám rizikový těhu… opravdu zajímavý :? Jinak neboj určitě se to zklidní, mě vždy jednou za pár dní taky bolí břicho (asi se víc roztahuje) a další dny o. k. ;) no a tvrdne mi tedy stále :D

@wittis jinak přesně jak píšeš ten odhad váhy je +/- 500g, skoro nic to neznamená, když nejde o nějaký extrém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
5.10.16 12:43

@alexa37 ale ted čekáte chlapečka né? To může být vše jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
5.10.16 13:02

@Petty4 já to zatím nechávám bez rozhodnutí, doktor je nakloněn raději císař, ale nenutí mi ho, dohodli jsme se že to necháme jak se to bude vyvíjet, ale prcek bude zřejmě větší, ja jsem malá a taky je tu ten můj věk, je čas, treba to malej rozhodně sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
5.10.16 19:34

@alexa37 tak víš jak ve finále nikdo neví, jak kdo to budeme mít, když to není 100% dané, tak vlastně každá teprve uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
5.10.16 19:40

@Petty4 no právě, proto si zatím nic neplanuji, je pořád ještě brzo, nebranim se ani jedné variantě, ale pokud bude fakt velký, tak by byl možná císař lepší, ale taky to může přijít rychle že porodim přirozeně bez problému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
6.10.16 11:01

@alexa37
no právě, ta pánev taky, jsem kus ženské ale porodní cesty mám prý úzké :mrgreen: nic nenadělám, nějak naroste a ven se dostat musí 8)

já už bych měla začít chystat tašku do porodnice, pořád to mám nějak na salámu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
6.10.16 12:46

@wittis jestli tě to uklidní, tak já nemá ještě krom kočáru nachystaneho nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
6.10.16 13:14

@alexa37 :mrgreen: nu což, možná uklidní ale za mě to stejně nepřipraví :mrgreen: já mám komplet oblečení - postrádám jen zimní kombinézku od 0 - 30 měsíců. Mám hodně věci po dceři a dost mi půjčila kamarádka. Vaničku, postýlku, přebalovák a kočárek stačí přepravit a nastrojit, na to si říkám, že je ještě čas. Chybí mi spíš drogerie, nějaké drobnosti a ta taška do porodnice nooo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
6.10.16 17:34

@wittis @alexa37 holky já taky nejsem nabalená :D tak přece jen pár týdnů čas ještě máme - snad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
9.10.16 15:13

Tak jsem si dneska holky objevila návštěvníky :roll: Šla jsem na záchod, utírám se po malé a nahmatala jsem si mezi půlkami dvě takové bouličky :oops: takže počítám s tím, že to jsou hemoroidy.. musely se mi udělat teď někdy, ale kdybych si je nenahmatala, tak o nich asi nevím, jo trošku mě to svědilo posledních pár dní, ale to jsem přikládala podráždění od toaleťáku.. No, ve středu jdu stejně do poradny, tak to doktorce řeknu a uvidíme, jestli napíše mastičku či něco takového.. Měli jste to některá taky tak? :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
9.10.16 18:35

@wittis v podstatě mám pro malého vše, jen drobnosti chybí, ale potřebují to poprat at vím co chybí, jinak mam hodně po Elišce a za měla hodně po synovci tak nebude malý doma jen v růžové, konecne se to doma až na drobnosti blíží do finále, tak snad v týdnu začnu přebírat a prát.
Pak nabehnu do lékárny a nakoupim vše potřebné a bude hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
9.10.16 20:06

@Blackyyy Já měla hemeroidy hodně po porodu, pak zmizely, ale teď zase vylezly, no holt je to dole velký tlak :roll: Mě pomáhá procto glyvenol mastička ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
10.10.16 13:10

@Petty4 Ahojky, pár dní jsi se neozvala, je vše v pořádku? Jsi pořád 2v1 doufám? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí