TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3062
13.10.16 20:48

@Petty4 NO to úplně chápu :roll: Já mám z toho právě taky takový fedry! Nesmím mít kontrakce, je to pro mne nebezpečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
14.10.16 10:03

@Hanesi dnes v noci jsem měla takový nepříjemný křeče nad pupkem pro změnu… jako nebylo by to, že bych se kroutila bolestí, ale na to být na nervy mi to bohatě stačilo :( no jako už aby byl fakt ten 36tt, abych mohla vydechnout a říct si, že teď už je to o. k.kdyby se porod rozjel. Myslela jsem si, jak minu termín kdy se narodila malá, že mi bude o dost líp a třeba si to konečně začnu užívat, ale musím se přiznat, že jsem spíš víc a víc napjatá, takže moc radost nemám. Možná to počasí depresivní… no musím se nějak rozptýlit, abych ještě ty 3 týdny vydržela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
14.10.16 11:36

@Petty4 Jojo, to mě taky dělá, celý včerejšek jsem měla takovou „tuhou“ křeč někde mezi třísly a hodně nízko v podbřišku, bylo to divné a ani sprcha na to nepomohla, ale dneska jsem se z toho vyspala naštěstí :lol: No, i když, „vyspala“.. :roll: zase jsem dneska měla noční můru, vzbudila jsem se a řvala jsem a bolelo mě úplně na srdci, protože se mi zdálo, že jsem šla v noci na WC, trochu krvácela, tak jsme jeli do nemocnice. No a tam na ultrazvuku srdíčko našli, ale bilo slabě, nestihli jsme císaře a pak jsem jen viděla tu rovnou čáru místo srdíčka a řekli, že malá odešla :,( to bylo šílený, vše se ve mě tak strašně bolestivě svíralo ve snu, brečela jsem, strašně živé to bylo.. Pak jsem nemohla už zbytek noci spát :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
14.10.16 13:15

@Blackyyy neboj se to byl jen sen. Mě se taky zdál hrozně živej sen, že jsem začala hrozně moc krvácet, byla jsem vyděšená, ale už v tom snu jsem se uklidňovala, že to je jen sen - je to divný… ale vše je v pořádku u tebe tak není důvod se děsit. To je tím, že jak nás něco bolí, tak máme hned strach o malý a ať člověk chce nebo ne, může být 100× optimista a stejně ho občas napadne to nejhorší :( Ale tak za několik týdnů už budeme chovat naše drobečky a bude zase o něco líp, i když zase jiná starosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
15.10.16 16:04

Holky, tak mě se dnes poprvé stalo, že skoro necítím pohyby :,( a to se mi do dneška zdálo, že mám fotbalisty… fakt kopání stále, takže počkáme ještě cca půl hodiny a jedeme na kontrolu do Brna raději :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
15.10.16 18:21
@Petty4 píše:
Holky, tak mě se dnes poprvé stalo, že skoro necítím pohyby :,( a to se mi do dneška zdálo, že mám fotbalisty… fakt kopání stále, takže počkáme ještě cca půl hodiny a jedeme na kontrolu do Brna raději :(

Tak jak jste dopadli? Byla jsi na té kontrole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
16.10.16 16:43

@Petty4 Já teď měla dva dny to stejné, ani po kafi, ani po sladkém jsem malou skoro necítila. Přes den jen pár slabých pohybů, ale fakt bída. Nicméně jsem si říkala, že ji aspoň cítím a vzpomněla jsem si na to, co mi říkala doktorka, tak jsem nikam nejela. Bylo mi hrozně psychicky z toho a bylo mě smutno, když mě nikdo večer před spaním nekopal nebo mě ráno neprobudila kopanečky a převalováním. No naštěstí po dvou extra líných dnech to dnes vše malá dohání a dává mi „co proto“ :-) Dneska je akční fakt hodně. Vůbec to nechápu, proč má takové výkyvy své aktivity, tohle už se mi stalo po několikáté. To je pak člověk věčně na prášky, což tomu moc nepřispívá, ale nebuď, že jo..

No a jak jste teda dopadli vy? Doufám (a věřím), že je vše v pořádku. Dej vědět co nejdřív, myslím na vás! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
16.10.16 19:42

Mimi se může přetočit a pak nejsou pohyby cítit, ja pro tento případ mám přístroj na poslech srdíčka. Kolikrat jsem taky vyšilovala, tak jsem si ji prcka poslechla a uklidnila se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
16.10.16 21:24

@Hanesi @Blackyyy @alexa37 no nedalo nám to a raději jsme jeli. Nicméně do teď toho lituji :roll: monitor prý byl hezký - neřekli co to znamená, ale CS že mám 4 a jsem otevřená na jeden prst… takže si mě tam chtěli hned nechat :( Jenže mě bylo celý den dobře, nic mě nebolelo a za tu hodinu v nemocnici jsem myslela, že mě můžou přeložit rovnou na psychiatrii, tak jsem řekla, že chci domů, věděla jsem, že v nemocnici by se mi určitě líp neudělalo. Nicméně jsem musela podepsat tzv. negativní reverz, což teda nebylo nic příjemného :( ale věřila jsem, že pro mě i pro malý dělá to lepší… Nicméně vrtět se pochopitelně začal hned na monituru, jak divej a dnes v tom naštěstí pokračuje :andel:
Nicméně příjemně mi není, vzhledem k tomu, že jsem už jednou rodila dřív, tak mě to děsí, ale vím, že doma se dám do pohody rozhodně víc a rychleji a vím, že psychika v tom hraje v mém případě velkou roli.
Tak snad do toho 36tt i za těch okolností, že je CS 4 auž jsem teda otevřená na jeden prst vydržíme 2v1 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
16.10.16 21:29

@Petty4 ten nález ještě nic nemusí nic znamenat, aby jsi ještě nakonec nepřinášela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
16.10.16 21:42

@alexa37 no kéž by… jako vím, že přenášení a vyvolávání taky není vždy výhra, ale do toho 36tt bych vydržet moc chtěla… v pátek jdu k mojí dr, tak uvidím co mi řekne.
Trochu uvažuju, že bych ji zprávu z nemocnice buď nedala nebo dala až po tom co mi řekne, abych znala její neovlivněný názor… neb se bojím, že by mě začala jen víc děsit :? a mě fakt zajímá co mi řekne bez toho, aby to věděla… Po zkušenostech mám asi tendenci si ty doktory víc hlídat a testovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
17.10.16 09:49

@Petty4 Jsem moc ráda, že jsi se ozvala, už jsem se začala bát :) Na mě teda nemocnice působí naopak mooc dobře, jsem vyklidněná, že jsme pod dohledem ;) Doma naopak stresuji mnohem více :/ ale co člověk to originál, takže chápu, že to tak můžeš cítit ;)
Jestli se nepletu tak do 36 ti zbývá jen týden ne? To vydržíte ;) Já byla na dva prsty 14 dnů a myslím, že kdyby mi doktorka trochu nepodráždila čípek (na moje přání), tak by to vydrželo i déle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
17.10.16 12:22

@Hanesi mě bohužel v nemocnici a obecně lékaři v prvním těhu dost uškodili, nebýt jejich „péče“ tak jsem možná ani nemusela rodit dřív a to není jen názor můj nebo rodiny, potvrdili mi to dva jiní lékaři, kteří bohužel ale nepůsobí v mém okolí a jeden ani né v ČR. Takže proto to tak mám…
Do 36tt mi zbývá ještě 12dní… takže necelý 2 týdny… no kéž by to klaplo. Snad na ten jeden prst vydržím a nebude to postupovat dál, v pátek jdu ke svojí dr, tak uvidím co řekne…

A jak se vede Tobě? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
17.10.16 12:42

@Petty4 Mě je dobře, jen mě dnes potrápil nejspíš Magnosolv, pořádně mě prohnal 8o Jinak se cítím fyzicky moc dobře. (ťuky ťuk) Jen mi onemocněla dcerka, opět! před týdnem rýma = týden doma, teď horečky bez rýmy a kašle, takže asi zuby (rostou ji pětky) ale je to paráda teda no :( Začala chodit od října do školky a všeho všudy tam byla snad týden :roll: Pak pořád plače a nemůže si zvyknout :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
17.10.16 12:43

Tak já jdu k doktorovi zítra, dneska jdu s Eliškou na očkování.
Tak snad budem bez reakce a já zítra přijdu bez špatného nálezu, ale od včera mě bolí dole, takova štiplavá bolest, tak snad jsem pěkně zavřená, prcek je ještě malí a do nemocnice bych nešla, neměla bych tam klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí