Poradna duly
Jana Čurdová
@Eleanora1988 uzzz pridej si me.ja te pridam do skupiny a az tam bude spravce te pribere
Ahoj budoucí maminky, mohla bych vás poprosit o hlas pro naší dcerku Ellen Landovskou narozenou 23.září 2016 v soutěži miminko měsíce: http://benesovsky.denik.cz/…0161001.html?…
Hlasovat jde každou hodinu, budeme rádi za každý hlas. Přejeme krásný den a bezproblémovy a rychlý porod ![]()
@sukynecka01 @Eleanora1988 tak u nás už sex nebyl taky asi půl roku
nestojí mi to za ty nervy a nevíc dle mě si to člověk stejně s břichem a docela omezenou hybností už moc stejně neužije a nechci si kazit dojem ![]()
@wittis tak to gratuluji, že vše o. k.
Ty jsi byla do teď v práci?? To jsi teda dobrá…
@Petty4 prave taky si pripadam jak hroch
Ale zkusit too haha muzu pd toho 23.11 haa jestli pomůže k porodu proc ne haha
Ale dneska jsem pocitala kdyz me vezme az 23.11 dr to budu 37+1 a pozde na monitor teda klidne uz muzu rodit
@Petty4 @sukynecka01 U nás dva týdny, ale kdyby bylo po mém, tak by nebyl déle
Teda to není tak, že partner by mě nutil, stokrát do mě hustil, že jestli nechci, není mi to příjemný a tak, že to prostě dělat nebudeme, ale já se snažila dlouho být za superženu no
jenže teď už to zkrátka nejde. Jako nebylo mi to nějak úplně vyloženě nepříjemný, ale nepohodlný, jiný a už trošku i divný
ale do porodu to chci párkrát ještě zvládnout, přece jen to bude na spoooustu let bez kondomu
a pak to třeba bude ještě stokrát jné po porodu, tak uvidíme ![]()
@Blackyyy ![]()
Noo
Ja taky chci zkusit pozdeji tedaa
, pak po porodu sestinedelka a pak dalsi jdu na konizaci čípku
A pak chci injekce misto antikoncepce prasky nebudu brat pravidelne lepsi ty injekce
Já právě nechci nic s hormony, protože jsem měla z antikoncepce strašné problémy, byla jsem s tím i v nemocnici, podezření na trombozu. Takže se už dva roky chráníme jen kondomy.. No buď to tak bude pokračovat, nebo bych možná zkusila to nehormonální tělísko, ale u toho mě zase děsí to, mít něco v sobě no
tak nevím, ale už nad tím přemýšlím. Přece jen je to otázka tak dva měsíce daleko.
@sukynecka01 u mě myslím nehrozí, že bych byla 37+1 ještě těhotná
takže milej zlatej si na sex počká až toho budu schopná po porodu, zvládl to jednou tak zvládne i podruhé ![]()
@Blackyyy já taky nechci hormonální antikoncepci, tak to taky řešíme… nicméně v tom tělísku jsou prý taky hormony, jen méně…navíc kamarádka ho měla a samo jí nějak „vypadávalo“ nebo se posouvalo - no šílený. Takže nás čeká asi nějaká kombinace kondomu a přerušovaného sexu… ještě moc nevím
@Petty4 Prý je nějaké vyloženě nehormonální tělísko, je několik typů, myslím Gynefix a pak je snad ještě jedno, ale ten název teď nevím. Já akorát četla, že prý je o něco silnější menstruační krvácení, jinak to na tělo nemá vliv - to by mi ani tak nevadilo, já MS mám tak nějak od jakživa dost silnou
O tom, že to může vypadnout či se posunout to vím, ale to může i to hormonální, to měla má mamka a nějak se jí jednou trošku uvolnilo. Tak fakt nevím, ale je to taková celkem fajn metoda podle mě. Přece jen, ty kondomy nic moc.. jak pro mě, tak pro partnera, navíc to leze do peněz pokud ho člověk nekoupí někde na tržnici za 5 Kč a nemá sex jednou za měsíc
ale jen přerušovaného styku a třeba pharmatexu se fakt bojím, další dítko chci až tak za 4 roky
No ja uvidim ted sice sem 6 let ochranu nemela a několikrát i normálně do me a stejne sem neotehotnela za 5let az minuly rok v červnu ale v cervenci revize…ale ted zase myskim ze to nesloo dlouho a jak naschvam by to slo
A to musim po te sestinedeli na konizaci pak minimalne pul roku nesmim dalsi ale ja uz ani nechci me staci
Kluka mam holku ted taky doufam
Jen syn neni pritele soucasneho ale vychovává ho od roku
Chtel by jeste syna ale kdo mu zaruci ze by treti byl kluk. A ja moc riakovat nechci mam treti prednadorovy stupeň po hvp bradavicich
Zatim se to nerozneslo ale klidne muzu prijit o delohu. Ale to by mi ani nevadilo Protoze mam dve deti a chci být zdrava ne nekde chemoterapie atd… Takže proste staci zatim
mozna lolem 34 zmenim nazor ahha ted budu mit v prosinci 28 ![]()
@sukynecka01 první dcera bude mít v lednu 18,druha 2 a čekám kluka, v srpnu my bylo 40 takže ty máš času ještě spoustu
@Petty4
Jojo, byla jsem v práci do teď ale já jen seděla v kanceláři a navíc tam byl hrozně fajn kolektiv a super šéfová.
@Blackyyy My jsme měli manželskou chvilku včera v noci, je fakt, že je to teďka takové jiné ale včera po dlouhé době to bylo fakt super. Též se chystám jako manželka přitulit ještě párkrát - protože pak po tom šestinedělí než jsem se vrátila do nějaké formy…
Tenkrát mi to ani před porodem nepřišlo, sex jsmě měli pořád ale opatrně, to se bojíš, i když víš, že tomu miminku neublížíš ale pak po tom porodu jsme se báli ještě víc, protože přece jenom miminku vlastně jen pomůžeš na svět ale pak třeba s tím šitím a tak, byla jsem nervozní a nic příjemného, to ze začátku nebylo.
@sukynecka01 @Blackyyy My jsme si jen tři roky dávali pozor, hlídali plodné a neplodné dny a finále skončilo vždy na mě a vycházelo nám to
Kondom je dobrej na zpestření
A antikoncepci můžu jen nehormonální a v tabletkách mi teda vůbec neseděla - málem nám zbořila vztah. A z tělíska mám strach aby mě to nebolelo
(já jsem hroznej hrdina pokud jde o bolest
) ale na porod se těším ![]()
no ja uvidim
Muj porad chce dalsi ale ja ne… je to risk i kvuli to n u cipku a moznosti rakoviny
Holky cim si muzu pokreslit briskoo maly porad chce kreslit neco a vyfotit jedno cim??
@Blackyyy a co teprve mám říkat já, třetí neplánujeme vůbec ![]()
Jinak dnes jsem byla u své dr. byla ještě více stručná než obvykle
už se nedívala ani na srdíčko, ani mimčo mi neukázala… dala mi už žádanku do porodnice na monitor a aby si mě převzali do péče se slovy, že to u mě na porod nevypadá v dohledné době, že spíš budu přenášet
holky já vám fakt nevím, je to komedie
hlavně aby vše dobře dopadlo, ten 37-38tt by byl muj ideál ![]()
@Petty4 No tak to je teda fakt unikum, když už se nepodívá ani na srdíčko
mě při každé poradně ukáže mimi jen na chvilku, ale ukáže mi vždy srdíčko, močový měchýř, atd., prostě abych viděla. Jinak s tím tvým porodem teda nevím
to bude překvapení pro nás všechny si myslím, kdy si malý uráčí přijít na svět
Tak jsem napnutá jak kšandy
![]()