TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2199
19.10.16 12:48

Holky ja taky v noci nespím
Spid jak maleho zanesu do skoly po snidani a az do tes skoro kazdy den.
Jinak u dr 32+1 1930g hlavou dole ale ze pry neni primo v porodnich cestach jeste ze ji ma trosku ze sikma ze mam hodne lezet na levem boku. Tak jeste nakonec cisaraka piclo by me… ale tak hlavně at je ok.
A kontrola az 23.11 a to sem počítala s porodem jak u maleho 38tt to bude 29.11
Ze mi udela monitor uz atd… docela dlouho az mesic
Ale rikal vse je jak ma cipek vsechno pokud neco bude at prijdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
19.10.16 13:13

@Petty4 mě se to právě taky od začátku těhotenství nestalo, o to víc jsem z toho byla vyděšená a překvapená :D mamka mě uklidňovala, že tělo to má dobře zařízený a určitě jí nic není, tak to si bude v pohodě. Na oplátku mě dneska pěkně okopává :lol: i když ono už to ani není kopání, jak jen to převalování a otáčení, což je teda už pěkně bolestivý :? hlavně mívá pořád nohu úplně až někde mezi žebry na mém boku a čouhá mi z břicha ven, je to strašný :D :cert: Dneska je akční teda hodně, od té doby co jsem v 8 vstala, tak ji cítím non stop.
@sukynecka01 Páni, tak to máš kontrolu teda po celkem dlouhé době.. Já mám tři dny po tvé kontrole TP (26.11.) tak jsem teda zvědavá :lol: :think: Jinak miminko má krásnou váhu a s hlavičkou si nedělej starosti, ono se to ještě ustálí až klesne bříško níž. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
19.10.16 13:15

Jo, ještě k té hlavičce a celkově polohy miminka v porodních cestách. Já si, je to asi už tři-čtyři týdny zpět, koupila takový ten velký jakoby gymnastický míč na cvičení, byl myslím nějak zrovna v Lidlu za 200,– :lol: a každý den na něm cvičím. Cvičím podle tohohle videa, ta paní to i popisuje, že tohle cvičení pomáhá ke správnému umístění hlavičky miminka, celkové poloze, atd. a taky to zpevňuje a připravuje pánevní dno a působí proti bolestem. Tak zkuste mrknout holky :P Ten míč byl super „investice“, já na něm i jen tak sedím ne jen cvičím, je to hrozně pohodlný, nic mě nikde netlačí a hlavně můžu pořádně rozcapit nohy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
19.10.16 14:47

@Blackyyy trd sem to videla v tescu letaku
No rikal hlavne at lezim na levem boku ze ji ma vic na levo ale jinak vse oka hkava smerem dolu
Uvidime ja taky ch tela rodit 38tt ahha rikala sem.si od 10tt nemam sex zakaz
Takže bych kolem 20-23.11 zacala sexovat haha podle me to hned zabere kdyz sem pul roku bez :) tak po kontrole v tom listopadu vecer ns to skocim ahhah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
19.10.16 15:25

@sukynecka01 Jj, třeba ten sex zabere u někoho to tak bylo :D a zrovna taky u všech mých kamarádek :lol: proto už dva týdny nic neprovozujeme, jednak ta chuť není a spíš i ten strach je silnější.. Ale pak taky začnu „vyvolávat“ sexem asi až bude malá dopečená :P

Jinak já teď došla od doktorky, šla jsem tam, protože malá mi v břichu fakt dost vyváděla. Asi tři hodiny v kuse bez sebemenší přestávky se mlela, fakt dost, ne žádný lechtání a bylo to i dost bolestivé, k tomu zase ty tlaky a křeče na spodek. Tak mi doktorka řekla, že se zatím neotevírám a nic, ale hlavička hodně naléhá, tak mám prý jen ležet a chodit na wc. Jinak na ty bolesti řekla, že to jsou prý ti poslíčci no :nevim: A napsala tabletky magneska, prý jsou účinnější než rozpustné magnesko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
19.10.16 15:34

@sukynecka01 váha nádherná :palec: to teda zrovna prcek nebude :D jinak mě dr objednala taky až za 4 týdny a to jsem poprvé rodila předčasně, takže asi 2 týdny po tom co byla už naše malá už na světě… no mysleli jsme si o tom všichni své…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
19.10.16 15:37

@Blackyyy mě ještě tak napadlo s tím balonem, není ti hůř od toho? Jako já vím, že se to hodně doporučuje i pomalu na porodním sále, ale oni vždy vymyslí něco senzačního a pak to nenápadně všude zmizí neb zjistí, že to začalo spouštět například jen předčasné porody atd… jako to mě jen tak napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
19.10.16 16:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
19.10.16 16:39

@Blackyyy @Petty4
Noo holky ja nemam sex od 10tt podle me jak na to hupsnu praskne i plodovka hahaha hned 23.11 zacnu po kontrole :)
Jinak sem myslela ze to je malo holky. Na fb listopad prosinec maji uz i pres 2kg :) ale tak at ma aspon 2700gramů protoze zhubne po porode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
19.10.16 16:48

@sukynecka01 já taky už dlouho neměla sex, cca půl roku, nevím přesně.. mojemu jsem tak nějak naznačila, že už by jsme pomalinku mohly a on mi řekl, že neexistuje:)) na tym fb to je nějaká skupina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
19.10.16 16:51

Ahojky :mavam: já jsem na kontrole byla ve čtvrtek, kvůli trombofilii mě můj gynekolog předal již do rizikové poradny, kde jsem byla včera a další kontrola 1.11. Dnes jsem 34+3. Malej měl už ve čtvrtek přes 2 kg. Je hlavičkou dole a jsem pořád úplně zavřená. Já bych si moc přála aby porod přišel sám. Dcerka byla vyvolávaná a né moc účinně, tak bych se tomu ráda vyhla. No ale zas by mi stačilo, kdyby to probíhalo jako u malé, šlo to celkem dobře. Úplnou hrůzu mám z epiduralu, vždy když vidím, jak ho píchají, tak mi je špatně, o to vůbec nestojím :mrgreen: Dneska jsem si zabalila tašku do porodnice a přemýšlím, kdy začnu prát věcičky pro malého :-D Ode dneška jsem na MD a včerejší loučení v práci byl fakt doják. Budou mi všichni chybět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
19.10.16 17:18

@Eleanora1988 anoo je akupina prosincovky i holky listopad
Piseme si tam vse posilame foto vsechno…
Kdybys chtela tak dej vedet pozvala bych te tam je to zakryte tajné
Noo ja zacnu sexovat za 3 tydny 4 hah
Jeste nemam dokoupene veci do porodnice a nachystane musim zacit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
19.10.16 17:53

@sukynecka01 jo tak to bys byla hodná.. rada bych se tam přidala. Ja v pátek začínám 37 tt už si sem tam uvarim malinik a na ten sex ho asi nepremluvim, on i u prvního nechtěl. Ze prý mu něco udělá s hlavičkou:) no třeba mi ho dá k narozeninám ( mám 1.11) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
19.10.16 17:54

@Eleanora1988 mi dej fb zbožím si te a pridam tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
19.10.16 17:57

@sukynecka01 Jarka Kamenická díky :hug: