TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
647
18.10.16 18:57

@alexa37 jééé tak to moc gratuluji :palec:

@Blackyyy tak tyhle křeče jsem měla včera večer… dnes naštěstí klídeček :andel: tak snad vydrží ještě aspoň 14 dní, už snižuji nároky pomalu, ale jistě :D Ale ty myslím na 36+6 zapomeň, máš vše v pohodě a jak má být, takže počítej 38tt a víš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
18.10.16 19:01

@Petty4 Já nechci tak dlouho :lol: Asi jsem fakt sobec, že ji tam nechci až do konce, ale přijde mi těch 5 týdnů do TP naprosto nekonečných a že to prostě nemám šanci vydržet jako :cert: Já mám tyhle křeče od včera, teda ty v těch tříslech a tak, ale dneska se to rozjelo trošku víc no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
18.10.16 19:31

@Blackyyy já posouvám kalendář očima, v noci cítím každé otočení, navic se dneska k nám nasáčkovala Eliška, pres den si lehnout je sci-fi, s Eliškou to prostě nejde, ale když jsem čekala Terku tak sem se taky na porod těšila, ty poslední týdny byli taky hrůza, vim že se sestřička divila že se tesim, tak jsem ji říkala že konečně bude konec té bolesti, tak mi říkala že to ale budou jiné bolesti, což jsem uznala ale dodala, že poslední na což mi dala za opravdu, tenkrat epidural nebyl a nemůžu říct, ze by byl porod hrůza a teď se těším ať budu rodit tak či onak až to bude, chtela bych 10,to má narozeniny manžel, ale to si nehrozí, nevyoda to na brzký porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
18.10.16 19:34

@alexa37 U mě to taky na brzký porod nevypadá, těhotenství mám jakoby bezproblémové. Akorát ty bolesti a celkový diskomfort no. Taky přetáčím kalendář očima, počítám pořád jak blázen zbylé dny a snažím se to nějak urychlit.. Napadlo mě, že snad budu datumy křížkovat :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
18.10.16 20:07

@Blackyyy já si dny odškrkávám, ale dělám to už roky a každé ráno a i několikrát denně koukam na metřík a taky na těhotenskou kalkulačku za kolik to má a vzd se uklidnim, že císař je mínus 7 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
18.10.16 20:36

@Blackyyy proč by jsi byla sobec? Tak ji chceš mít už na světě, na tom není nic zlého ;) mě by taky nevadilo rodit dřív, ale teda teď ještě né… stále doufám v ten 37-38tt, ale to u mě asi nehrozí, takže budu brát jako vítězství ten 36tt :andel:
A kdy jdeš k dr, jestli Tě to tak moc bolí? Myslíš, že poslíčci?

@Blackyyy @alexa37 jinak dny do 36tt počítám taky denně tak 3×, jak kdyby se to mohlo nějak během dne změnit :D :andel: už mi z toho taky hrabe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
18.10.16 21:11

@Petty4 jsem ráda, že nejsem praštěná jen já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
18.10.16 21:25

@Petty4 Jdu k doktorce příští středu. A jestli to jsou poslíčci, to právě vůbec nevím :,( Je to takový divný, ale já prostě nevím jaký typ bolesti nebo projev mám čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
18.10.16 21:31

@Blackyyy já bych ti moc ráda poradila, ale v prvním těhu jsem měla tak šílený bolesti, že taky sama nevím, jak takoví normální poslíčci mají vlastně vypadat… :( Nicméně kdyby bolest trvala už déle, tak zajdi k dr určitě dřív, tím nemáš co pokazit ;)

@alexa37 jj za to jsem taky ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
18.10.16 22:09

@Blackyyy zkousela si sprchu teplou? Pokud ano a nezavraka tak to nejsou poslicci
Na to pomaha sprcha tepla…se uvolni telo
Ja si pred osmi lety spletla wc ze me tlaci neco do zadku myslela jsem ze zacpa a to byl porod haha
Zkus sprchu nohy nahoru a ležet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
18.10.16 22:11

Holky ahojj
Tak zitra kontrola po 3 tt budu 32+1
Jsem zvedava jeste mi nic nerikal o prutocich
A monitoru
Chci se zeptat jeste jednou na pohlavi naposled haha a vahu doufam ze rekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
18.10.16 22:22

@Blackyyy já čekám třetí, ale jak vypadají poslíčci netuším, ani nevím jestli sem je někdy měla, tvrdnutí břicha mě neminulo Aš ní v jednom těhotenství a jak začíná porod netuším, u první jsem byla udržovana, bylo to nachystané a vyvolali mi porod pichnutim vody a jelo to jak o másle a po druhé kvůli tlaku rozhodli udělat císař, tak uvidím jak dopadnu do třetice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
19.10.16 09:05

@sukynecka01 ahojky, u mě průtoky taky neřeší… jako sama na to asi koukne, ale mě nic neřekne… řekli mi až v nemocnici, naštěstí, že je to o. k., tak proto asi nic neříkala…a o monitoru taky nic neříká, celkově není moc sdílná :? i na to pohlaví jsem se pro ujištění ptala :D Každopádně dej vědět co vše jsi zjistila ;)

@Blackyyy je už líp? Pomohla ta sprcha a klid co psala @sukynecka01? Dej vědět, ale věřím, že už je to v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
19.10.16 11:58

@Petty4 @sukynecka01 Ahojky, jojo, už je to o něco lepší, ale stejně se cítím tak nějak divně. V noci jsem nemohla vůbec spát, pořád jsem se jak blázen přetáčela z jedné strany na druhou, fakt jak jsem si myslela, že do teď jsem zažila pár bezesných nocí tak dnes teda mazec, spala jsem snad dvě nebo tři hodiny. Do toho jsem se několikrát probudila na břichu, což se mi za celé těhotenství nestalo tak snad jsem ji moc nezmáčkla :?
Sprcha na ty bolesti pomohla, tak počítám, že to asi fakt byli poslíčci, nicméně se to pak ještě stejně opakovalo a už se mi to rozjíždí zase, už zase cítím ty třísla a celkově ten tlak v stydké kosti a konečníku :oops: DOufám, že se tam nic nechystá a že to je jen prostě příprava těla..

Jinak mě taky nic o průtocích nikdy doktorka neříkala a jak píše Petty, tak ani moje doktorka není moc sdílná :roll: kromě asi toho základního (za což bych ty průtoky považovala, ale co už že.. :roll: ) mi taky nic neřekne, pokud se fakt nezeptám. Přemýšlím, že až budu těhotná po druhé, tak změním doktorku, takže asi ideálně po tomto šestinedělí.. uvidím ještě, ale spokojená s ní moc nejsem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
19.10.16 12:28

@Blackyyy tak s tím probuzením na břiše jsi mě teda dostala, to se mi nestalo už tak od 3 měsíce… nicméně to neznamená, že to nebylo, možná o tom jen nevím :D Nicméně, kdyby se malé dělo něco špatného, tak tě určitě ona ani tělo spát nenechá ;) Nicméně tě asi fakt trápí ti poslíčci, když to rozehnala sprcha ;) Já se spánkem ted taky trochu bojuju, spím třeba do 3h a pak mě budí šílené bolesti zad - úplně to vystřeluje, že nemůžu ležet v žádné poloze, musím to rozhýbat a tím se zase proberu a nemůžu další hodni usnout, pak zvoní manželovi budík a pak se už budí malá, takže můj spánek trvá tak do 3h do rána :D
Já jdu k dr ted v pátek, tak jsem zvědavá jak moc mi řekne… minimálně by semnou myslím už měla pořešit porodnici a porod… tak to z ní doufám nebudu zase páčit, jak kdybych se ptala na metafyziku…
Každopádně dej vědět, jak Ti je… nebo si zavolej dr a popiš jí to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí