Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky.. tak dneska mám takový šílený bolesti, asi ty poslíčky, že už jsem fakt myslela, že pojedeme, už jsem i brečela
Tak šíleně mě vždy zapíchá v… víte kde, jde mi to do třísel, prostě naprosto šílený, břicho mě taky bolí v podbřišku + záda, už jsem fakt zoufalá. Nepomáhá na to sedět, stát, ležet, chodit, nic prostě..
Už jsem dneska opravdu z toho unavená
@Blackyyy A co vana? Nepomohla? Ten poslední měsíc je už hodně vysilující
Máš ty bolesti nějak pravidelné?
@Hanesi Dávala jsem si sprchu, tak jsem se promasírovala a bylo to lepší, ale pak jsem stejně začala trošku „lítat“ (rozuměj sotva lézt šnečím tempem) po baráku, dělata si čaj, atd. a bylo to znovu, už jsem fakt musela sprostě zanadávat jak ta vlna bolesti přišla
pravidelné nijak to není, vždycky třeba hodinku mám tyhle bolesti a pak zase tři hodiny nic, pak třeba zase půl hodiny bolestí, dvě hoďky nic.. ![]()
@Blackyyy
Chudero no kw konci to je ory dost a bolestive. Ja zatim nic max slabsi boleat jako u ms ale fakt slabsi do beder ale uz tak je to nepříjemné. No vubec se netesim jak to bude stupnovat. At pak rozenam porod od poslilicku. U syna jsem to nepoznala myslela jsem ze chci na velkou a zacpa a poalicci. Jesze ze sem pred osmi lety jelaa k dr ze mam zacpu nebo bych to nestihla a porodila nekde doma ![]()
@Blackyyy no teda podle toho co popisuješ, už bych taky řekla, že pomalu rodíš… asi máš ty poslíčky hodně silný. Ale kdyby jsi to nevydržela, tak raději jeď do nemocnice… já s takovýma bolestma už ležela raději v nemocnici.
@sukynecka01 jinak já si taky myslela, že chci na velkou, praskla mi voda a najednou jsem hystericky musela na velkou a setra mě táhla na porodní sál… nebát v nemocnici tak už nejsem, jelikož já bych vůbec neměla tendenci rodit… I Teď se děsím, že to půjde tak rychle… ale zatím je vše jinak tak doufám bude i tohle jinak
@sukynecka01 @Petty4 Děkuji holky za podporu
no je to už dost nepříjemné a bolestivé, všichni jsou už ze mě doma taky nervózní, v pohotovosti, ale já prostě ještě nechci a nemyslím si, že budu rodit.. aspoň ne tenhle týden, koncem příštího týdne budu 36+6 takže malá už by nebyla nedonošeňátko, ale nejsem v kavárně abych si vybírala že jo.. každopádně ve středu mám poradnu, tak uvidíme až na mě doktorka koukne, co mi řekne, jak to vidí, atd. Taky jsem zvědavá, kolik bude malá mít. Kdyby měla už aspoň těch 2,5 kg byla bych o něco klidnější. Nejhorší na tom je, že mám jen ležet a chodit na záchod, což teda nedodržuju
odpočívám hodně, nedělám nic namáhavého, ale prostě nejde a nevydržím to jen ležet nedejbože měsíc ještě.. ![]()
@Blackyyy noo vydrzis neboj do toho 36+6
I kdyby i neco driv bude vse oka ![]()
@Blackyyy vezmi si, že já v prvním těhu ležela od 20tt a to jak říkáš, mohla jsem jen na záchod a denně mi jezdili píchat injekce, nebo jsem ležela v nemocnici na kapačkách
takže to jsi na tom ještě dobře, že to máš nařízené až ted ke konci, kdy už víš, že to nebude několik měsíců. Jinak si myslím, že 2,5kg už asi malá má ![]()
Mě dr v pátek řekla, že mám začít vysazovat magnezko, tak se bojím, že vysadím a druhý den porodím…
s manželem jsem si říkali, že budeme vysazovat pomalu, třeba týden, ale ona řekla ať vysadím přes tento víkend co byl
já bych teda raději vysazovala, až budu ten 36tt… takže jsme se rozhodli, že zůstaneme u svého plánu vysazovat po jedné tabletě pomalu do toho 36tt. Abych rodila fakt aspoň ve 36tt ![]()
@Petty4 me jeste nerikal dr nic kolik si tydnu ze mas zacit vvyysazovat ja beru jen jeden sacek magnosolu behem dne nekdy dam dva jak tvrdme vic bricho
Ja zitra zacinam 34tt 33+
A jak se vede všem ostatním? @Eleanora1988 @alexa37 @Kajkaa85 @Misa969 @Hanesi @Veronika_Praha @wittis @Berousik @smileee11
Snad jsem nikoho nevynechala ![]()
@sukynecka01 no mě řekla ať to ze 6ti tablet stáhnu na jednu, takže ten jeden sáček ti možná nechá… jsem 35tt
@sukynecka01 Snad by bylo vše v pořádku s malou
přece jen už to je celkem velké miminko
mám pořád takové smíšené pocity, na jednu stranu bych brala rodit třeba o dva týdny dřív, ale pak mě chytnou tyhle bolesti a řeknu si, ať tam ještě je ![]()
@Petty4 To jo, nařídila mi to min. týden, ale pro mě je hrozně těžký nic nedělat a fakt jen ležet. Nejsem úplně extra akční, ale taky nemám nikoho, kdo za mě udělá běžně práci po domě, uvaří, atd. že.. Teda jako vysaje a vytře mi vždy v neděli naštěstí mamka, protože bych to musela tahat po schodech, ale jinak vše stejně musím dělat sama. Navíc pro mě je to i těžký ležet, jsem tady jak v izolaci, sama, dokud nepřijde přítel ve 4 z práce, ale pak je to ten samý kolotoč - dělání večeře, posezení u telky, sprcha, spát. A z toho mi už taky hrabe za těch x měsíců ![]()
Jinak s tím magneskem mi to přijde divné, zvlášť u tebe když máš takové problémy
já být tou doktorkou, tak bych ti poradila to právě vysazovat postupně, aby to pro to tělo nebyl takový šok, přece jenom je to krajně nebezpečné s tím tvrdnutím bříška atd.. Neuvažovala jsi, že by jsi třeba po šestinedělí tvou doktorku změnila? To, co sem občas píšeš, mi přijde někdy docela divné co ti radí, jak s tebou nekomunikuje, atd. ![]()
@Petty4 no jeden sacek nekdp psal je jakp 6 tablet haha doufam ze ne…
No ja vysadim v 35+5 a uvidime co bude @Blackyyy no ja porad chci rodit 38+ jak maleho 38+4tt vic ne ahha nechci vyvolavat porod hlavne
@Petty4 ahoj, ja trpím. Všechno me bolí, Nemůžu ani jíst. Ne ze bych před tím neměla žádný problém, ale teď se to všechno nějak stupňuje. Hrozně me dbeska bolí v pravo pod zebry, jde to do zad do páteře. Nevím co to je. Tři dny mi odchazela zatkla a mívám semtam poslicky
@Petty4 Byli jsme s klukama v patek na kontrole
rosteme jak z vody… Viktorek 1860g a Nikolasek 2140g… jinak jsme v poradku a zdravi
kluci jsou opet hlavickama dolu… tak snad uz se nebudou chtit otacet
za necele 3 tydny uz budu mit milacky u sebe.. pani doktorka nam bude planovat porod na 37tt
ve ctvrtek nas ceka dalsi kontrola..