Poradna duly
Jana Čurdová
@Petty4 může to být zátka a nemusí to nic znamenat pokud tě nic nebolí
@Kajkaa85 volala jsem tam a prý jde o hlenovou zátku (což jsem si i myslela) a ta může odejít i 14 dní před porodem… řekli mi, že jezdit nemusím, ale když budu chtít, tak ať klidně přijedu pro svůj klid. Já nijak nenervuji, čekám co bude tak spíš taková nervozita…
@alexa37 no kéž by to ještě tak týden nic neznamenalo… asi vezmu malou ven, ať se tady tak nepozoruji
manželovi jsem volala, takže je na telefonu, ale volat domů ho zatím nechci, ať takhle z práce taky nejezdí třeba 4× ještě do porodu, že…
@Petty4 bude oka kamosce odesla v 34tt a rodila 40+2 jeste vyvolali haha ![]()
@Petty4 to nic neni, jestli to je jenom zatka. Bez ni muzes byt kolik tydnu.
@Petty4 To ti možná odešla ta hlenová zátka ne? Byla v tom i krev nebo to byl jen hlen?
Pokud nemáš žádné bolesti možná bych ještě počkala, dokud třeba nepřijede manžel domů nebo tak, samozřejmě kdyby byly bolesti tak jet hned.. Teď se tady o tom holky bavily že může odejít aniž by brzy začal porod..
Moc držím palce ať jste ještě 2v1 chvíli ![]()
Jinak já včera večer myslela, že už to na mě taky přišlo
Měla jsem asi půl hodiny nebo skoro hodinu takový bolesti břicha, vždy jakoby v intervalech, že to chvíli nebylo tak silné, pak zase nával bolesti. Bylo to něco mezi křečemi jako když vás bolí žaludek a křečemi menstruačními.. a bolelo to od vrcholku dělohy až dolů do podbřišku
Nakonec jsem to ani nevím jak zaspala a v noci jak jsem se budila už bylo dobře, ale vylekalo mě to..
@sukynecka01 @Berousik děkuji moc holky, no jako moc doufám, že porod min ještě týden a lépe 14 dní nebude
snažím se být v klidu a moc to nepodporovat hysterií
ale víte jak, když je člověk doma sám s malým dítětem, tak to úplně lehký není
Na pondělí jsem se objednala na monitor + kontrolu, takže se to snad do té doby uklidní a tam mi pak řeknou. Je fakt, že ted 2 dny jsme nemohla vůbec chodit, jak kyčle bolely, ale zase je jasný, že tělo se na porod nějak připravuje, ať už má nastat dřív či později.
@Blackyyy tebe teda to tělo zrovna moc nešetří… já mít takový bolesti tak už jsem asi zase v nemocnici
ale v Tvém případě to asi bude normální příprava těla.
@Petty4 Jo, nešetří mě
asi mě chce pořádně vystresovat ještě před samotným porodem
No co, já teda doufám, že doktorka se včera nemýlila a do dvou týdnů bude „konec“ ![]()
Jinak včera jsem ti odepisovala na to objednání se do porodnice, ale pak se mi to smazalo a pak jsem na to zapomněla
Já jsem teď ke konci 36. týdne, tak jsem tam včera volala (do Ivančic) a chtěli po mě TP, ten mám 27. listopadu, a hned mě objednali na příští středu
Nakonec jsi teda volala do těch Bohunic, či do Ivančic? Třeba by tě tam už vzali, ne? ![]()
@Blackyyy u mě je myslím nemožné, že bych byla těhotná ještě dýl jak 14 dní ![]()
Volala jsem do Ivančic a řekli, že už by mě tam vzali
a když do pondělí neporodím, tak v pondělí tam jdeme na kontrolu + se trošku podívat ![]()
@Petty4 Tak to je super!
třeba se tam pak i potkáme
já tam jdu teda ve středu, ale uvidíme pak, byla by sranda, kdyby jsme ještě rodili nějak pospolu termínově..
Už se tam i celkem těším, do těch Ivančic, to prostředí té porodnice mě nějak tak připomene že už se to fakt blíží a bude to ještě o něco „reálnější“..
![]()
@Petty4 tak snad vydrzite 2v1 jeste par tydnu
![]()
My jedem z kontroly
kluci 2000g a 2250g..
hezky prospivaji a zatim se u maminky pekne drzi..
prutoky v pupecnicich mame v poradku, takze jedem vesele domu a za tyden dalsi kontrola.. budem planovat porod, ktery mame za dva tydny ![]()
@Misa969 Kluci mají super váhy
a gratuluji že je vše v pořádku. ![]()
@Blackyyy kdyby jsme se potkaly, tak to by bylo fakt super
aspoň na otočku třeba ![]()