TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5108
27.10.16 09:30

@Petty4 může to být zátka a nemusí to nic znamenat pokud tě nic nebolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
27.10.16 09:31

@Kajkaa85 volala jsem tam a prý jde o hlenovou zátku (což jsem si i myslela) a ta může odejít i 14 dní před porodem… řekli mi, že jezdit nemusím, ale když budu chtít, tak ať klidně přijedu pro svůj klid. Já nijak nenervuji, čekám co bude tak spíš taková nervozita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
27.10.16 09:33

@alexa37 no kéž by to ještě tak týden nic neznamenalo… asi vezmu malou ven, ať se tady tak nepozoruji :D manželovi jsem volala, takže je na telefonu, ale volat domů ho zatím nechci, ať takhle z práce taky nejezdí třeba 4× ještě do porodu, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
27.10.16 10:04

@Petty4 bude oka kamosce odesla v 34tt a rodila 40+2 jeste vyvolali haha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.10.16 10:08

@Petty4 to nic neni, jestli to je jenom zatka. Bez ni muzes byt kolik tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.10.16 10:54

@Petty4 To ti možná odešla ta hlenová zátka ne? Byla v tom i krev nebo to byl jen hlen? :think: Pokud nemáš žádné bolesti možná bych ještě počkala, dokud třeba nepřijede manžel domů nebo tak, samozřejmě kdyby byly bolesti tak jet hned.. Teď se tady o tom holky bavily že může odejít aniž by brzy začal porod.. :think: Moc držím palce ať jste ještě 2v1 chvíli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.10.16 10:59

Jinak já včera večer myslela, že už to na mě taky přišlo :lol: :roll: Měla jsem asi půl hodiny nebo skoro hodinu takový bolesti břicha, vždy jakoby v intervalech, že to chvíli nebylo tak silné, pak zase nával bolesti. Bylo to něco mezi křečemi jako když vás bolí žaludek a křečemi menstruačními.. a bolelo to od vrcholku dělohy až dolů do podbřišku :? Nakonec jsem to ani nevím jak zaspala a v noci jak jsem se budila už bylo dobře, ale vylekalo mě to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
27.10.16 11:35

@sukynecka01 @Berousik děkuji moc holky, no jako moc doufám, že porod min ještě týden a lépe 14 dní nebude :andel: snažím se být v klidu a moc to nepodporovat hysterií :D ale víte jak, když je člověk doma sám s malým dítětem, tak to úplně lehký není :andel: Na pondělí jsem se objednala na monitor + kontrolu, takže se to snad do té doby uklidní a tam mi pak řeknou. Je fakt, že ted 2 dny jsme nemohla vůbec chodit, jak kyčle bolely, ale zase je jasný, že tělo se na porod nějak připravuje, ať už má nastat dřív či později.

@Blackyyy tebe teda to tělo zrovna moc nešetří… já mít takový bolesti tak už jsem asi zase v nemocnici :roll: ale v Tvém případě to asi bude normální příprava těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.10.16 11:56

@Petty4 Jo, nešetří mě :lol: asi mě chce pořádně vystresovat ještě před samotným porodem :roll: No co, já teda doufám, že doktorka se včera nemýlila a do dvou týdnů bude „konec“ :jazyk:
Jinak včera jsem ti odepisovala na to objednání se do porodnice, ale pak se mi to smazalo a pak jsem na to zapomněla :-) Já jsem teď ke konci 36. týdne, tak jsem tam včera volala (do Ivančic) a chtěli po mě TP, ten mám 27. listopadu, a hned mě objednali na příští středu :-) Nakonec jsi teda volala do těch Bohunic, či do Ivančic? Třeba by tě tam už vzali, ne? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
27.10.16 12:12

@Blackyyy u mě je myslím nemožné, že bych byla těhotná ještě dýl jak 14 dní :D
Volala jsem do Ivančic a řekli, že už by mě tam vzali :andel: a když do pondělí neporodím, tak v pondělí tam jdeme na kontrolu + se trošku podívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.10.16 12:39

@Petty4 Tak to je super! :kytka: třeba se tam pak i potkáme :D já tam jdu teda ve středu, ale uvidíme pak, byla by sranda, kdyby jsme ještě rodili nějak pospolu termínově.. :lol: Už se tam i celkem těším, do těch Ivančic, to prostředí té porodnice mě nějak tak připomene že už se to fakt blíží a bude to ještě o něco „reálnější“.. :D :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
27.10.16 14:28

@Petty4 tak snad vydrzite 2v1 jeste par tydnu :* :)
My jedem z kontroly :) kluci 2000g a 2250g.. :) hezky prospivaji a zatim se u maminky pekne drzi.. :) prutoky v pupecnicich mame v poradku, takze jedem vesele domu a za tyden dalsi kontrola.. budem planovat porod, ktery mame za dva tydny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.10.16 14:47

@Misa969 Kluci mají super váhy :kytka: a gratuluji že je vše v pořádku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
27.10.16 15:01

@Blackyyy kdyby jsme se potkaly, tak to by bylo fakt super ;) aspoň na otočku třeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
27.10.16 15:04

@Misa969 moc gratuluji, to je krásný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie