TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
860
31.10.16 07:55

@Misa969 Také moc blahopřeji! Hlavně ať jste zdraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
31.10.16 08:28

@Misa969 velká gratulace a ať jste všichni tři v poradku. Trošku závidím že už to máš za sebou, ale taky se dočkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
31.10.16 09:29

@Misa969 Ahoj, moc blahopřeji, to je krásná zpráva. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
31.10.16 09:33

@Misa969 parada, moc gratuluju!!! Na dvojcatka maji moc peknou vahu, to je budes mit brzo u sebe :hug: uzivej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
31.10.16 10:07

@Misa969 tyjoo superrr a uz to maa za sebiu gratulaceee
Ja teprve zirra,34+0, :roll:
Jeste aspon 2-3tt a mala by mphla prijit haha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.10.16 10:58

@Misa969 Jé, moc gratuluji ke krásným zdravým klukům :kytka: Hlavně že vše proběhlo v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.10.16 11:01

Já už chci mít malou taky u sebe :D včera jsem začla 37. týden tak kdyby to do konce týdne přišlo, ideálně o víkendu tak bych se vůůbec nezlobila navíc to už bude malá plně donošená tou dobou :dance: Ve středu jedu poprvé do porodnice na poradnu a KTG tak uvidíme co nám tam řeknou jak to vypadá :) min. středu mě doktorka řekla že ať vydržím aspoň do příštího /tudíž tohohle/ týdne, ideálně dva ale déle to nevidí, tak snad jsme nějak postoupili a neřeknou mi najednou,,maminko, tady se rodit ještě dlouho nebude" :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
31.10.16 11:28

@Blackyyy Tak to máme úplně stejný termín porodu. Chtěla bych vydržet 2v1 aspoň do příští neděle, ale my jsme malí páni, miminka nám řídí kokrhaní. :D
Ale uklidňuje mě, že kdyby už přece jen k porodu došlo teď, s velkou pravděpodobností už by mohlo být miminko v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.10.16 11:36

@Romilda Já mám TP přesněji 27. listopadu :-) A kdyby k porodu došlo už teď, tak mimčo bude už úplně v pořádku a dýchalo by i samo protože už má vyvinuté plíce :potlesk: Ale jak říkáš, nikdo z nás neví, kdy se mimoušům zachce ven, s nimi nikdo nehne ani je nikdo nepřemluví :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
31.10.16 12:30

Ja holky taky haha chci porodit zza 3tt zitra zacinam 35tt takje akorat bych byla 37+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
31.10.16 13:52

@Misa969 Moc moc gratuluji a přeji hlavně zdravíčko! :potlesk: Za chvilku budete všichni tři spolu, teď toho využij a naber hooodně energie ;)
A porod byl spontání, přirozený? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
31.10.16 21:38

Vsem hrozne moc dekuji holky :) jen si v klidu ty vase milacky nechte co nejdele v brisku :) rodili jsme je prirozene holky… ale byl to masakr… u jednovajecnych dvojcatek bych si to asi jeste rozmyslela kdyby byla moznost.. :) kluci jsou moc sikovni..zitra uz je budu mit u sebe.. nejpozdeji ve stredu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
1.11.16 06:29
@Misa969 píše:
Vsem hrozne moc dekuji holky :) **jen si v klidu ty vase milacky nechte co nejdele v brisku **:) rodili jsme je prirozene holky… ale byl to masakr… u jednovajecnych dvojcatek bych si to asi jeste rozmyslela kdyby byla moznost.. :) kluci jsou moc sikovni..zitra uz je budu mit u sebe.. nejpozdeji ve stredu :)

No moje slova, nechapu kam spechat. Ja delam vsechno pro to, abych ji mela u sebe co nejdele. Tak to ma byt. Jeste mam deset dni do terminu a fakt ji nehonim ven chudaka.
Ale dvojcatka se rodi driv, to je normalni :hug: je skvely, ze je budes mit uz u sebe!! To jsou sikulove. A brzo domu ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
1.11.16 07:19

My se to nesnažime uspěchat, spíš se jen uklidňujeme tím, že i kdyby se miminku chtělo přijít na svět dřív, bylo by už nejspíš v pořádku, připravené na život mimo maminčino bříško.
Takže kdovi, jestli budeme mít stira, střelce, neb střeleného stira :)
Mimochodem máte některá doma děťátko v těchto znameních? A zdá se vám, že je třeba nějaká typická vlastnost specifická pro dítě v těchto znameních? Samozřejmě vim, že každý je originál a nejde ho skatulkovat, spíš se ptám jen tak pro zajímavost. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
1.11.16 07:41

Holky dobre rankoo
Zitra si jedu pro kocarek ale nevim jestli ho mam mit doma nebo u tchyne
Co vy mate kocarky doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek