TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
860
1.11.16 15:55

@Berousik :mrgreen: :mrgreen: Tak to jo, potom si povíme, jak nám to vyšlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
1.11.16 15:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
1.11.16 16:04

@Misa969 vítej v klubu mamko - my si dnes malýho dovezli domů :andel: Jak šel porod? Moooc gratuluji ke krásným mírám :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: Hlavně zdravíčko všem třem. Taťka byl u porodu?

Takže dámy zpráva pro všechny - malý už je na světě - porod trval 4h, váha 2700g a 47cm :andel: když jsem si řekla o epidural, porodní asistentka odvětila, že raději jdeme pořádně rodit :D já i malý jsme vše hezky zvládli a od porodu jsme spolu - obešla jsem s ním všechny vyšetření, vážení, vše si dělám sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
1.11.16 16:15

@Petty4 To je úžasná zpráva! Moc gratuluji zakladatelko diskuze, to by chtělo pořádný přípitek :palec: V našem tehotenskem klubu ale leda tak nějakým mléčným koktejlem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
1.11.16 16:17

@Romilda já mám termín až 8.12. a malý je ještě vysoko tudíž hlavička nenaleha.
Terku mi zastavovali porod v 30 týdnu, Eliska se taky neměla k odchodu, ale vysoky tlak rozhodl o císaři tak teď jsem zvědavá na malého jak to dopadne, v podstatě je to jedno, ale pokud by šel až plánovanou sekcí tak by mohl 1.12. a to bude mít synovec 7 roků, mela by to mamka lehčí si zapamatovat další vnouče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
1.11.16 16:18

@Romilda děkuji :D připíjím ve velkém - čajem pro kojící matky :D Jako rodit dřív jsem nechtěla, ale ted jsem moooc ráda, že to už mám za sebou :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
1.11.16 16:22

@Petty4 gratuluji a tiše závidím, ja se asi tak honem nedočkám, ale už to nějak zvládnu, hlavne ať jste oba v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
1.11.16 16:51

@Romilda Tak to jsi napsala krásně. :mrgreen: Přesně takhle si to totiž plánuju i já. Dítě v termínu, porod téměř bezbolestný, rychlý, úspěšný atd.. Ještě kdyby byla milá maminka na pokoji, která nechrápe :D, bylo by to úžasné. Takže domluveno jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
1.11.16 16:56

@alexa37 Máš stejný termín porodu, jako já. Dnes na kontrole mi dr řekl, že se ještě nechystám, takže to jen tak nebude. Normálně mi nedělá UTZ, takže ani nevím, jestli je hlavou dole nebo nahoře. :nevim: První dcera taky císařem kvůli poloze, tak teď jsem zvědavá, jestli se mi podaří přirozený porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
1.11.16 17:25

@Petty4 parada gratuluju, hlavne, ze je v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
1.11.16 17:29

@Verča P. Tak malý je otočený už od 30 týdne Eliška se otočila později a císař mě stejně neminul, po pravdě mám trochu strach z jizvy, zatim mi ji neměřil, tak snad pak v porodnici, ja jsem domluvená na císař, maly bude asi kus chlapa a po císaři nechají rodit jen do určité velikosti, ja jsem nakloněna k císaři, mam celkem strach jestli bych to v mém věku fyzicky zvládla, ale zas pokud by přišel rychlí porod tak bych to riskla, ja to nechám osudu, nějak ven musí.
Zas rychlí porod bez komplikací by byl lepší v péči o mimi a následně doma o Elišku, tak to opravdu nechávám jak se to vyvine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
1.11.16 17:54

@alexa37 Malý byl taky hlavou dolů ve 32. týdnu, ale pak tam začal metat kozelce, každou chvíli jsem cítila kopance někde jinde, takže už ani nevím, jak je momentálně natočený. My máme v rodině malé děti, do tří kil, tak myslím, že by to neměl být problém. Věk mám taky vyšší, ale to vůbec neřeším. Prostě jsem se rozhodla rodin normálně, tak to musí vyjít. Pokud by ale byl koncem pánevním, nebudu to riskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
1.11.16 18:05

@alexa37 @Berousik moc děkujeme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
1.11.16 18:11

@Verča P. Ela byla dřív a měla 3,65 a teď to nebude prcek, navic se mi jizva špatně hojila tak mám celkem strach, no nechám to tak, budu mít plánovaný císař, ale to nic neznamená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
1.11.16 18:13

@Petty4 Přidávám se ke gratulacím, užívejte. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie