Poradna duly
Jana Čurdová
Šílené otoky jsem měla v každém těhotenství.
Minulé jsem.si umanula že jsem kupovat kozačky, nějak sem si otoky neuvědomila a zkoušela a nešlo zapnout, vzdy mám spíš problém, že mi lítají na nože, tak chudák manžel byl jak El Bunda než jsme našli jedny co sem zapla, velice sem si je vzala na návštěvu a při odchodu jsem je už nezapla
prstýnky jsem už sundala před 3 měsíci dokud to ještě jakž takž šlo
Taky mam trochu otekle prsty, proto ani nenosim zasnubni prstynek, ale me spis otekaji nohy.. v noci spis, pres den ani ne. Ale v noci me budi hrozna bolest nohou a nevim jak si lehnout, aby to nebolelo.. uz aby to bylo za nama, ze ![]()
No me zacal bolet.levy bok
Je jedno na.jake.strane. lezim. tak to mam prolezene a. hruuAzaaa pak vstanu a kulham nez.to odezni…
Jak.si to. masiruji tak.to.boli jak.seknute.nebo.co zkusim. dat konskou. maast. teplou
Tak Vám představuji našeho Bobanka narodil se 2.11 37+5 3010g 49cm spontánně. Holky nestíhám sem teď vůbec chodit
jak to půjde tak si vás hned doctu. ![]()
@Eleanora1988 Blahopřeji k chlapečkovi, hlavně ať jste zdraví ![]()
Já myslela že pojedem včera, celo noc mě bolelo břicho, ale na štěstí se s toho vyklubala jednodenní střevní chripka.
Velká dcera zvracela už večer, mysleli jsme že to je od nervů, dneska jde na operaci kolene, ve 4 ráno se pozvracela malá a já se pridala přes den a manžel večer.
Na štěstí velké už bylo odpoledne dobře, vezla jsem ji ve 3 do nemocnice a malá už zvracela jen dopoledne, sice nechtěla jíst, tak sem ji nenutila a já už se večer zvládla trochu najíst taky, tak uvidím jak bude manželovi až vstane.
@Eleanora1988 Blahopřeji k chlapečkovi, má krásné míry. Jak jste zvládali porod? Až budeš mít čas a chuť, napiš něco bližšího. ![]()
@Eleanora1988 véééélká gratulace!!! Kráásnej
Jinak v klidu, já to tu ted taky nestíhám
už jsi s malým doma? Kde jste rodili?
Teda už se nám to tu plní miminky ![]()
@Eleanora1988 Moc gratuluji
Krásnej chlapeček!! ![]()
Přijdu sem po několika dnech a zase další mimčo
Holky já vám taaaak závidím, co už máte broučky u sebe!
Já jsem otrávenější a nedočkavější každým dnem víc a víc.. Teď navíc ještě v sobotu porodila kamarádka, se kterou jsme „těhulkovaly“ spolu, tak jsem samozřejmě šťastná, ale i smutná že já tu svou malou ještě nemám u sebe.. Tak fakt přestávám věřit doktorům, ta moje doktorka mi skoro před dvěma týdny řekla, jak je malá napasovaná v pánevním dnu a že bude zázrak když to vydržím týden-dva
Ve středu jdu do porodky, tak uvidíme, co zjistí až mě vyšetří, kéž už by to bylo, třeba o víkendu aspoň.. To budu 37+6 ![]()
Od soboty mám přes den střídavě takové slabé MS bolesti, no a včera jsem měla celý den takovou tuhou křeč v podbřišku, tvrdlo mi břicho (což normálně vůbec), i bedra mě bolely, tlak na konečník a ještě jsem měla 2× běhavku
a to jinak jdu sotva jednou za týden
Tak jsem si přečetla že i takhle někdy může začít porod, tak už jsem si říkala že by.. ale dneska zase ticho po pěšině
Už mi z toho fakt hrabe ![]()
@Blackyyy buď ráda, že je malá v bříšku, tak má vše co potřebuje
jak bude venku, tak to bude jen, jestli přibírá, jestli chce, nechce jíst, jestli kaká, nekaká, jestli se náhodou nepoblinkala, proč pláče, peoč tak dlouho spí a proč zase nespí
takhle ji máš relativně bez starostí + máš jistotu, že se dočkáš ![]()
Ahojj holky
tak dnes teprve začínám 36tt :/ kurnik už at sem asúpon 37+
to začnu delat doma generalku okna dveře attd ted se ještě setřím ![]()
@sukynecka01 Ahoj
já jsem teď v necelé půlce 38. týdne.. ale přijde mi, že čas se snad zastavil
Sice mám TP už za 18 dní, ale i tak mi to přijde jak celá věčnost pořád
A já se teda nešetřím už druhým týdnem, ale pořád nic hele.. a to každý den lítám se čtyřma velkýma psiskama venku, po baráku uklízím, atd. ![]()
Jinak včera jsem už myslela, že to na mě asi jde. Nějak kolem sedmé hodiny jsme jeli z Tesca a začalo mě bolet břicho, klasika bolesti jako před MS, i bedra. Dojeli jsme domů, udělala jsem večeři a kolem osmé jsem šla do vany, jestli to povolí ale hlavně proto že mě děsně bolí kyčel a doslova tahám nohu
tak abych se prohřála. Tak jsem ležela asi 15 minutek ve vaně střídavě na jednom a druhém boku (celá se ponořit naráz nezvládnu to by ta vana přetekla
) a pak po vaně mě to břicho bolelo stále, dokonce to začalo i víc. Takhle to bylo asi hodinu a půl skoro, měla jsem hrozně tvrdé břicho, takovou ztuhlou křeč, chvilkama to povolilo ale nikdy né úplně a pak to zase bolelo dost.. Nebylo to nic k nevydržení, ale už jsem si říkala, jestli náhodou už..
No ale pak to normálně z minuty na minutu přestalo a bylo po všem
A to jsem si už malovala scénáře, jak to zkusím zaspat a že mě určitě v noci vzbudí bolest a pojedeme.. A prd.
![]()
@Blackyyy noo já sem řikala budu lozit po schodech asi tady mame 4 patra bez vytahu já sem přízemí asi
se projdu -:D od 37 tt
: D pak se psem pak okna dveře sex
ten ted není pul roku
ale začne
vysadím magnosol ale nevim kdy jestli ted když sem 35+0 nebo až 36+0 nevím kdy to mam vysadit
a slivovice pry zabírá ![]()