TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
181
27.10.16 17:58

Zdravím maminky, ráda bych se k vám přidala. :kytka: Čekám kluka na přelomu listopadu a prosince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
27.10.16 18:13

@Verča P. Ahojky, jasně přidej se ;) a jak jsi na tom? My už jsme tu ve stádiu, kdy skoro každého něco trápí. A jak je malej velkej? Jméno máte vymyšlené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
27.10.16 18:14

@Blackyyy @Petty4 Moc děkuji holky :) snad jeste ty dva tydny vydrzime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
27.10.16 18:23

Ahoj, tak jsem na začátku 35. týdne a kromě křečových žil a tuhnutí břichamě velice nic netrápí. Momentálně nevím, jak je malý veliký, naposledy byl měřený na začátku 32. týdne a doktor mi toho moc nezměřil. Pouze hlavičku a bříško, neměřil průchod pupečníkem ani délku stehenní kosti. Je to podle vás normální? Odhadní váha byla 1700g. A co trápí vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
27.10.16 20:21

@Misa969 jj vy určitě vydržíte ;)

@Verča P. já mám tvrdnutí břicha od 15tt :? brala jsem magnezko a teď ho pomalu vysazuju. Jinak teda kyčle někdy šílený, pánevní dno se taky dost nabolelo, od žeber mi vystřelovalo až k páteři a dnes mě asi definitivně opouští hlenová zátka - no samý lepší :D termín mám na konci listopadu, takže porodit ted by snad tak hrozný nebylo, ale doufám, že těch 14dní 2v1 ještě vydržíme :andel:
Jinak moje dr měření a vážení taky extra neprožívali, od ní mám poslední vážen taky myslím z 32tt a váha taky tak nějak… a kolikátý dítko čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
27.10.16 22:26

@Petty4 Ahoj, tak to je mi tě líto, takové bolesti vůbec neznám. Měla jsem jednou v noci poslíčky, ale brzy to přešlo. To tuhnutí mám tak od 20.týdne, ale magnesium nepomáhá. Měla jsem to i u dcery a nějak zvlášť mi to nevadí. Čekám druhé dítě, ale první jsem rodila císařem. Tentokrát se mi snad podaří rodit přirozeně, malý už byl hlavičkou dolů, ale pořád se mi tam mele, tak nevím, jestli třeba nezměnil názor. Blbé je, že můj gynekolog UTZ nedělá, takže ani nebudu mít šanci zjistit, ve které poloze se nachází.
A teď jsi který týden? Myslím že tak 36 ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
28.10.16 10:27

Holky, tak já se ted vrátila z porodnice a prý dnes večer nebo zítra na viděnou… od 1h jsem vzhůru kvůli odtoku té zátky a křečím… když jsem nadnesla dotaz zda je nějaká možnost, že bych rodila třeba až za 14 dní, tak můj dotaz paní doktorku docela rozesmál, že prej tohle si moc nemyslí. Tak je jasný, kdo tu zase bude rodit první :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
28.10.16 10:39

@Petty4 to ti zavidim ze uz tose. Budeš mit za sebou kolik si dneska presne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
28.10.16 10:40

Holk jak to mate s pohyby
Me mala od vcera kope mene. A zda se ze se i otocila nejak jinak..sotva sw pohne par vlneni za den
Ale slabsi pak stresuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
28.10.16 10:44

@sukynecka01 @sukynecka01 já jsem to měla, že jsem ho necítila, hrozně málo, asi 3 dny.. ale mám placentu na přední straně a k tomu prý nezvykle velikou, ale ted zas kope až moc, až to bolí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
28.10.16 11:03
@sukynecka01 píše:
Holk jak to mate s pohyby
Me mala od vcera kope mene. A zda se ze se i otocila nejak jinak..sotva sw pohne par vlneni za den
Ale slabsi pak stresuji

Jestli mas pochybnosti, tak se jed nechat zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
28.10.16 11:07

@Petty4
Držím palce!! Kolik ses?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
28.10.16 11:14

@Berousik no jako kdyby nekopala vubec tak bych asi jela.
Ale sem tam udeka ty svoje vlny… ale uz ne tolik uvidim behem dneska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
28.10.16 11:58

@Petty4 tak to ti závidím, ja už večer říkala manželovi, že už chci aby byl venku, ale je ještě malinký, dneska začínám 35 týden, tak to musím nějak vydržet, ale u mě nic zatím nenaznačuje na porod, uvidim v úterý ci mi řekne doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
28.10.16 12:27
@Petty4 píše:
Holky, tak já se ted vrátila z porodnice a prý dnes večer nebo zítra na viděnou… od 1h jsem vzhůru kvůli odtoku té zátky a křečím… když jsem nadnesla dotaz zda je nějaká možnost, že bych rodila třeba až za 14 dní, tak můj dotaz paní doktorku docela rozesmál, že prej tohle si moc nemyslí. Tak je jasný, kdo tu zase bude rodit první :(

To te pustili domu, kdyz mas dnes nebo zitra porodit a nemas dite jeste donosene? To je dost zvlastni :think: co kortikoidy na plice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí