TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2730
11.10.16 12:53

Už jste sháněli kojící košili? Nějak se mi v kamenném obchodě nedaří sehnat, tak se budu muset asi pošťourat po netu. Koupila jsem si už kojící podprsenku, to je teda nádhera :lol: Když jsem měla Julču, tak mi bylo 23 a přijde mi, že teď už trošku paničkovatím a představuju si teda něco hezčího :lol:

Kdy se chystáte nachystat postýlku a třeba autosedačku na odvezení z porodnice? Já mám takové nutkání už to mí připravené ale přijde mi brzo, tak nevím…

@Blackyyy
Hemeroidy jsou prý nepříjemné, snad ti dr. poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
11.10.16 13:01

@wittis polštář byl teď v kauflandu v akci, ale mě neoslovil tak sem nekupovala, u Elišky se tu jen válel, me víc vyhovuje normální polštář.
Jinak já teď zapla první pračku pro malého.
Jen povlečení do košíku a věci z kočárku.
Oblečení ještě nemám přebrané, mam to vše ve vakuových pytlích, ale už se na to budu chystat.
Taky prejedu autosedačku a oblečení do porodnice už mám celkem nachystané, ale vzhledem k tomu, ze bude velký, tak raději nachystam i hrádku v 56 ať má v čem jed domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.10.16 13:47

@wittis Tak kojicí košilku už mám, koupila jsem ji klasicky v obchodě s textilem, kde mají povlečení, pyžama, atd.. Je teda taková růžová a jsou na ní dva medvídci, takže jako žádný sexy kousek, ale u té košile mi to nějak nevadí, na spaní dobrý :lol:
S kojicími podprsenkami jsem taky měla problém, všechny byly šílený, ošklivý, dělaly špičatý prsa, vypadaly jak pro babičky apod. :D ale nakonec jsem sehnala od Trioly krásnou, tělovou, má krásný tvar, je kvalitní, no prostě krásná podprsenka která se pak dá normálně i nosit a ani cena nebyla strašná, stála do 600,– Kč. Navíc má takovou vychytávku, že má jakoby mezi košíčky takový ťuplík, který se dá připnout blíž k levému či pravému prsu, aby se vědělo, z kterého se naposledy kojilo. :palec:

Postýlku už mám taky nachystanou, vlastně koutek pro malou i s přebalovákem atd., postýlku mám nachystanou vlastně komplet i s povlečením, nebesy, atd. Akorát to pak budu chtít třeba po mamce znovu vše vyprat (i když teď to vyprané je), až budu v porodnici, aby to hezky vonělo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
11.10.16 18:29

@Blackyyy a neměly by hemeroidy bolet? Já měla za to, že to dost bolí, ale teda nevím… :andel:
Jinak zatím jsem 2v1 a doufám ještě min 3 týdny budu :andel:
Joo a dnes jsem mluvila s novým primářem v Ivančicích na novorozeneckém - zajímalo mě pár věcí ;)

Holky a co ostatní? všichni 2v1 nebo 3v1?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
11.10.16 18:32

@wittis jinak kojící košili i podprsenky jsem kupovala na netu, abych měla hezký :andel:
Autosedačku už mám nachystanou a postýlku během 14ti dnů dokončím :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
11.10.16 18:47

@Petty4
Ahojky

Já jsem 3v1 a doufám, že ještě min tak 7tydnu zůstanu. .jsem.dnes 29tt. Dnešní ultrazvuk- holky mají kazda odhad 1200g, tak snad vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.10.16 19:18

@Petty4 Já si právě říkala, že by měly bolet, tak uvidíme co řekne doktorka zítra mám poradnu :nevim: třeba to tam mám dole prostě divné a neumím to akorát popsat :lol:
Já jsem taky 2v1 a chci být aspoň do konce měsíce, pak už bych i uvítala kdyby se maličké zachtělo :oops: :palec:

A co jsi se dozvěděla v Ivančicích? :) já tam na žádné prohlídce nebo tak nebyla, vše si zjistím až začnu chodit na pásy za dva týdny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
11.10.16 19:54

@Kajkaa85 tééda tak to jsou krásný váhy :palec: moc gratuluji ;) ten 36tt je pro ten porod takový ideální nejbližší termín. Já bych si tak představovala rodit 37-38tt, ale třeba v noci mě tak šíleně bolela záda a rádo mě malej tak neuvěřitelně kopal do žaludku, že manžel říkal, že za 14 dní by už pomalu mohl ven :D tak jsem mu říkala ať nestraší, že taky nejdřív ten 36 tt ;)

@Blackyyy no já tam taky nebyla osobně, jen jsme telefonovali. Mám problém v tom, že tam nechci být moc dlouho, neb malá není beze mě vůbec zvyklá, v noci spí se mnou a noc beze mě ještě nezažila. Tak jsem zjišťovala jaké jsou možnosti jít brzy domů (za předpokladu, že malý bude v pořádku) a popřípadě jaké jsou jiné možnosti. Tak mi zjišťuje, jestli bych mohla mít na pokoji obě děti, že přes den určitě by to šlo, ale to spaní dětí v porodnici tam ještě nikdy nedělali, ale on dělal tam, kde to šlo, takže mi to zkusí pozjišťovat a tak no. Buď ráda, že tohle vůůbec řešit nemusíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.10.16 21:06

@Petty4 Jé, tak to jo, já myslela, že jsi tam byla na nějaké prohlídce či co :D ale tak je fajn, že doktor je chápavý a pokusí se to vyzjistit a třeba i zařídit. Tak držím palečky :kytka: Budeš teda rodit tam jo? Třeba se tam potkáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
11.10.16 21:15

@Blackyyy no když vydržím do 36tt tak asi jo :) s panem primářem jsme se už docela spřátelili :D :D Sice doufám, že tam moc dlouho nebudu, ale jak tam budeme tak si určitě napíšeme a když by jsme se tam potkaly, tak by to bylo super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
11.10.16 21:33

Já se na porod těším jako na vysvobození, malý tlačí hlavou mezi nohama a celkem to už bolí, jsem vlastne celý den na nohách kolem malé, jak to jde tak si lehu, ale moc toho nenaležím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
11.10.16 21:40

@Petty4 tak Eliška už spí s Terkou v pokojičku, ona je kus ženské s v postýlce už měla málo místa tak šla na velkou postel.
Jinak já při mateřské chodila sem tam do práce s jednou to hořelo tak jsem šla výjimečně do práce v noci, ale volali když už Eliška spadla a že se ráno probudí a máma není doma už zná.
Spíš mám strach co bude až dojedu z porodnice, ona bere že je máma jen její a jak na mě chytne manžel nebo Terka tak ječí a odstrkuje je, tak nevím jak bude reagovat na malého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
12.10.16 08:40

@Blackyyy Hemeroid nemusí bolet, i mne teď vylezl ven a spíše zavazí :/ Taky to můžou být varixy, miminko tlačí dolů a to je pak hned.

@alexa37 ´Já mám doma 2,5 letou cácorku a taky jsem zvědavá jak to dá, až budu chovat malého :O Těší se na miminko, ale vůbec ji nedochází, co to znamená…porostě si budou muset zvyknout no, jiná cesta není ;)

@Petty4 Ahoj, také hlásím že jsem stále 2v1 :pankac: dnes 33+4tt, také doufám, že do konce 36tt ještě vydržím ;) už je to za pár ;) Jsem domluvená s doktorkou, že ještě příští pátek jdu k ní na poslední poradnu s ctg a pak mě pošle do porodnice, protože placenta je stále 1 cm od branky :roll: Tak jsem zvědavá, jaký pak bude další postup, jestli hospitalizace nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
12.10.16 09:19

@Hanesi Eliška mi hladí bříško, pusenkuje a mazlí se, zpívá mu, ale taky si myslím, že tomu taky nerozumí, ví i ze to jsou věci pro bráchu, ale asi bude překvapená až bude brácha venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
12.10.16 10:42

Moje mala taky pusinkuje bříško a říka, že tam jsou holky a ze mi bude pomáhat. Ale už ted se toho desim..je mamanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí