TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2929
2.10.16 11:09

@Blackyyy a třeba jo:) 37 tt je v pohodě. Tak 1.11 je heloween a 2.11 jsou dusicky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
2.10.16 11:14

Tak mě by se zas líbilo 10.listopadu, to má narozeniny manžel, ale to by bylo ještě brzo mám termín 8.prosince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
2.10.16 12:06

Můj manžel má narozeniny 1.12…tj nějaký 38-37tt..s dvojkama by to mohlo klapnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
2.10.16 12:12

Mě je to teda úplně jedno, hlavně když to bude listopad :D a teda nejlépe, když bude někdo doma… nějak si nedovedu představit začít rodit, když budu doma sama s malou… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
2.10.16 12:17

@Petty4 tak toho se taky bojím, ze bude manžel i mamka někde na druhém konci republiky a já sama s Eliškou, ale budu mít zřejmě císař tak snad se nerozhodne jít dřív, jinak bude muset Terka dojed domů taxíkem že školy, jina možnost neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.10.16 12:38

@Petty4 joo pocitam s tim, ze to budou zlobidla :D proto si ted toho klidoveho rezimu uzivam co to jde… ten luxus se cely den valet v posteli u pohadek a filmu..a nemusim delat nic… :D
Porad je mi silene vedro… :lol: to nas je asi vic :mrgreen: ja uz si rikala jestli nejsem divna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
2.10.16 13:31

@Misa969
To válení závidím.. :) Já mám doma už jednu malou slečnu a ta mi to moc nedovoli..ale je pravda, že teď od října bude chodit do školky 2× tydne od 8-15 (do ted tam byla 2× týdne do 11.45)..tak budu mit cas začít prat a žehlit mini věcičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
2.10.16 18:00

@alexa37 mě se někdy stává, že se manželovi i Mamce nemůžu klidně 2h dovolat… :( asi bych volala nejdřív sanitku a až pak rodinu, protože i kdybych se nááááhodou dovolala hned, tak dřív jak za 40minut u nás nikdo nebude

@Misa969 jééé tak to si užívej :andel: i za mě :D
Jinak mě teda vedro není vůbec, tak jsem tu spíš jediná divná já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
2.10.16 18:46

@Petty4 já bych se dovolala, ale bylo by mi to k ničemu, nejreálnější by byla dcera, ta je ve škole kousek, ale manžel je strojvedoucí a jezdí všude možně a když začnu rodit tak nemůže nechat stát vlak a i kdyby chtěl, tak se jinak jak vlakem z druhého konce republiky v daný moment nedostane, to samé mamka která dělá průvodčí a sanitky k nám jsou celkem rychlé, tak by sedla dcera na taxik a já pak volala sanitku, ale snad vše půjde jak má a nastoupím na plánovaný císař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.10.16 18:50

@Kajkaa85 tak si odpocines aspon trosku, kdyz bude malicka ve skolce :)
@Petty4 ja si valeni uzivam asi za vsechny… jen toho mam nekdy uz dost… klidovy rezim od 10tt… uz bych se klidne i probehla :D ted nezvladnu ani 300m pesky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
2.10.16 19:36

@alexa37 máš fajn, že máš plánovaný ten císař, to je riziko této situace zase o malinko menší, max že by se malý začalo klubat dřív, ale to snad né. Kdežto já nic plánovaného nemám, takže je jasné, že porod si začne kdy bude chtít v každém případě, tak snad malý bude rozumný a stačilo to peklo co jsem zažila poprvé a ted zažiju něco normálnějšího a pohodovějšího v rámci možností :andel:

@Misa969 jako já se zadýchávám a to se relativně nějak hýbu, to je i tím, že máme trochu utlačený ty plíce ;) Ale teda bříško krásný, moooc ti to sluší :palec: jde vidět že jsi spokojená a v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
2.10.16 19:46

@Petty4 moc i tak klidná nejsem, u Treky mi zastavovali porod ve 30tydnu, už v 20sem se začla otvírat no nakonec sem měla rychlý porod o 13 dní dřív, Eliška je dřív o 9 dní císařem, měla jsem vysoký tlak a i přes to že sem brala 5 prášku na tlak, tak nechtěli porod s takovým tlakem vyvolávat, mala byla ještě vysoko tak ny to bylo na dlouho a s tím tlakem by to bylo riskantní, tak mě šmikli, po pravdě ještě nejsem pro císař úplně rozhodnutá, zatim je čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.10.16 19:52

@Petty4 mockrat dekuji..jsem spokojena, ze jsou drobecci v poradku a odpocata az az :) :) jen si nejak neumim predstavit.. jake to bude za par tydnu… uz ted jsem nepouzitelna a na to nejsem zvykla.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
3.10.16 20:33

@alexa37 jejda tak to jsi taky neměla moc růžový, ale teď už máš 30tt za sebou a vše je v pohodě ;) já malou rodila zrovna v tenhle týden, jak ted jsem, přesně v pátek, takže nervy dost pracují i když se snažím jak můžu být v pohodě… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
3.10.16 20:35

@Misa969 s dětma si rychle zvykneš, oni ti moc na výběr nedají :D ale myslím, že první dny jsou hektická vždy pro všechny, ať máš jedno dítě, dvě, první nebo druhý, vždy je to změna o 100% a chvíli trvá něž se to nějak zajede a usadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí