Poradna duly
Jana Čurdová
@Blackyyy a třeba jo:) 37 tt je v pohodě. Tak 1.11 je heloween a 2.11 jsou dusicky:)
Tak mě by se zas líbilo 10.listopadu, to má narozeniny manžel, ale to by bylo ještě brzo mám termín 8.prosince
Můj manžel má narozeniny 1.12…tj nějaký 38-37tt..s dvojkama by to mohlo klapnout ![]()
Mě je to teda úplně jedno, hlavně když to bude listopad
a teda nejlépe, když bude někdo doma… nějak si nedovedu představit začít rodit, když budu doma sama s malou… ![]()
@Petty4 tak toho se taky bojím, ze bude manžel i mamka někde na druhém konci republiky a já sama s Eliškou, ale budu mít zřejmě císař tak snad se nerozhodne jít dřív, jinak bude muset Terka dojed domů taxíkem že školy, jina možnost neni
@Petty4 joo pocitam s tim, ze to budou zlobidla
proto si ted toho klidoveho rezimu uzivam co to jde… ten luxus se cely den valet v posteli u pohadek a filmu..a nemusim delat nic… ![]()
Porad je mi silene vedro…
to nas je asi vic
ja uz si rikala jestli nejsem divna…
@Misa969
To válení závidím..
Já mám doma už jednu malou slečnu a ta mi to moc nedovoli..ale je pravda, že teď od října bude chodit do školky 2× tydne od 8-15 (do ted tam byla 2× týdne do 11.45)..tak budu mit cas začít prat a žehlit mini věcičky
@alexa37 mě se někdy stává, že se manželovi i Mamce nemůžu klidně 2h dovolat…
asi bych volala nejdřív sanitku a až pak rodinu, protože i kdybych se nááááhodou dovolala hned, tak dřív jak za 40minut u nás nikdo nebude
@Misa969 jééé tak to si užívej
i za mě ![]()
Jinak mě teda vedro není vůbec, tak jsem tu spíš jediná divná já ![]()
@Petty4 já bych se dovolala, ale bylo by mi to k ničemu, nejreálnější by byla dcera, ta je ve škole kousek, ale manžel je strojvedoucí a jezdí všude možně a když začnu rodit tak nemůže nechat stát vlak a i kdyby chtěl, tak se jinak jak vlakem z druhého konce republiky v daný moment nedostane, to samé mamka která dělá průvodčí a sanitky k nám jsou celkem rychlé, tak by sedla dcera na taxik a já pak volala sanitku, ale snad vše půjde jak má a nastoupím na plánovaný císař
@Kajkaa85 tak si odpocines aspon trosku, kdyz bude malicka ve skolce ![]()
@Petty4 ja si valeni uzivam asi za vsechny… jen toho mam nekdy uz dost… klidovy rezim od 10tt… uz bych se klidne i probehla
ted nezvladnu ani 300m pesky…
@alexa37 máš fajn, že máš plánovaný ten císař, to je riziko této situace zase o malinko menší, max že by se malý začalo klubat dřív, ale to snad né. Kdežto já nic plánovaného nemám, takže je jasné, že porod si začne kdy bude chtít v každém případě, tak snad malý bude rozumný a stačilo to peklo co jsem zažila poprvé a ted zažiju něco normálnějšího a pohodovějšího v rámci možností ![]()
@Misa969 jako já se zadýchávám a to se relativně nějak hýbu, to je i tím, že máme trochu utlačený ty plíce
Ale teda bříško krásný, moooc ti to sluší
jde vidět že jsi spokojená a v pohodě ![]()
@Petty4 moc i tak klidná nejsem, u Treky mi zastavovali porod ve 30tydnu, už v 20sem se začla otvírat no nakonec sem měla rychlý porod o 13 dní dřív, Eliška je dřív o 9 dní císařem, měla jsem vysoký tlak a i přes to že sem brala 5 prášku na tlak, tak nechtěli porod s takovým tlakem vyvolávat, mala byla ještě vysoko tak ny to bylo na dlouho a s tím tlakem by to bylo riskantní, tak mě šmikli, po pravdě ještě nejsem pro císař úplně rozhodnutá, zatim je čas
@Petty4 mockrat dekuji..jsem spokojena, ze jsou drobecci v poradku a odpocata az az
jen si nejak neumim predstavit.. jake to bude za par tydnu… uz ted jsem nepouzitelna a na to nejsem zvykla.. ![]()
@alexa37 jejda tak to jsi taky neměla moc růžový, ale teď už máš 30tt za sebou a vše je v pohodě
já malou rodila zrovna v tenhle týden, jak ted jsem, přesně v pátek, takže nervy dost pracují i když se snažím jak můžu být v pohodě… ![]()
@Misa969 s dětma si rychle zvykneš, oni ti moc na výběr nedají
ale myslím, že první dny jsou hektická vždy pro všechny, ať máš jedno dítě, dvě, první nebo druhý, vždy je to změna o 100% a chvíli trvá něž se to nějak zajede a usadí ![]()