TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
647
28.9.16 11:54

@Eleanora1988 já jsem rodila 33+0tt a ted jsem 31tt, doktorka mě vyšetřila a řekla, že rodit nebudu a sotva se za ní zabouchly dveře tak mi praskla voda… Takže už se nemůžu dočkat až budu mít ten den 33+0 za sebou…

@Hanesi já taky beru Magnesii lacticii a ten magnosolv se může v těhu? Že bych ho taky zkusila, mě břicho tvrdne stále :,(

@Blackyyy 37tt bych taky už klidně rodila ;) podle mě sobecká nejsi, má to tak plno maminek a pryč ji dát nechceš, jen chceš aby byla na světě ;)
Jinak to lupání sem u sebe zatím nepozorovala, ale jestli to nijak nebolí tak je to asi o. k. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
28.9.16 12:33

@Petty4 ano, Magnosolv je v těhotenství povolený, jen je na předpis ;) Je to takový prášek, co se rozpustí ve vodě a vypije, chutná to docela dobře :) Opravdu mi to na to tvrdnutí pomohlo 2×denně si ho vypiju a je klid :)

@Blackyyy mě taky nic nelupe :nevim: Teda nepočítám koleno :mrgreen: A v jaké oblasti ti to lupe? Ještě jsem o tom neslyšela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
28.9.16 12:50

@Petty4 @Hanesi No vůbec to nebolí, jsou to vyloženě jen zvuky :) Já právě na to i tady na webu našla diskuzi a holky se na to ptaly i gynekologů a prý to může být z toho, že praská děloha jak se mimčo hýbe, nebo to taky občas může být třeba patička miminka že mu tam křupne :-) A pokud to právě není doprovázeno bolestí či krví, není se čeho bát. Jenže to se lehko řekne že :D Je to takový divný zkrátka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
28.9.16 14:32

@Petty4 ja uz se tesim az mala bude mit nad :hug: 2 kg prece jen klidnejsi budu a aspon 34tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
28.9.16 17:44

@Hanesi tak já se zeptám doktorky, jestli mi ho nenapíše ;) i když já k ní jdu až za 3 týdny a když do té doby neporodím, tak bych ho tou dobou stejně začala vysazovat, v což pochopitelně doufám, že bude spíš ta druhá varianta :andel:

@Blackyyy já si taky myslím, že když nemáš bolesti a nekrvácíš, tak to nic děsného nebude ;) ale chápu Tě, uklidnit se je vždy těžký

@sukynecka01 jj nad 2kg je to už vše lepší ;) nad 2kg nás už i pustili z porodnice domů :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
29.9.16 14:04

@Petty4 bylo to fajn odreagovani… clovek se trochu provetra a vypne :)
@Hanesi bydlim v Brne :)
Urcite dam vedet jak kluci rostou :) radi poradne, tak snad se jim v brisku libi :D :) pribrala jsem uz pres 15kg… brisko je neskutecne tezke a hrozne se tesim az budou drobci venku :D

Jinak prubezne spinim a krvacim cele tehotenstvi… akorat jednou se zkracoval cipek..jinak je vse v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
1.10.16 12:46

Tak kontrola dopadla super :) drobeckum se u me dari a zatim to nevypada, ze by se dobivali ven :) vazi 1300g a 1500g, srdicka v poradku, prutoky v poradku a pani doktorka mi rekla, ze pokud vsechno pujde dobre i dal, tak nebude problem rodit prirozene :) dalsi kontrola nas ceka za 14dni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
1.10.16 13:36

Ahoj holky.. jdu si pro radu.. včera mě v obchodě ženská nabrala košíkem do břicha, nejsem schopná říct jestli to bylo moc nebo málo, hrozně jsem se lekla.. ale prostě nekoukala a vjela mi do toho břicha.. od tý doby mi tvrdne.. nebolí nic, pohyby cítím hodně. Co myslíte mám si zajet na pohotovost at mě radši skontroluji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
1.10.16 14:00
@Eleanora1988 píše:
Ahoj holky.. jdu si pro radu.. včera mě v obchodě ženská nabrala košíkem do břicha, nejsem schopná říct jestli to bylo moc nebo málo, hrozně jsem se lekla.. ale prostě nekoukala a vjela mi do toho břicha.. od tý doby mi tvrdne.. nebolí nic, pohyby cítím hodně. Co myslíte mám si zajet na pohotovost at mě radši skontroluji?

Já bych jela, hele za to nic nedáš, maximálně pojedeš zbytečně ;) Doma se budeš akorát stresovat a tím miminku jen ublížíš, takže za mne JED ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
1.10.16 14:01
@Misa969 píše:
Tak kontrola dopadla super :) drobeckum se u me dari a zatim to nevypada, ze by se dobivali ven :) vazi 1300g a 1500g, srdicka v poradku, prutoky v poradku a pani doktorka mi rekla, ze pokud vsechno pujde dobre i dal, tak nebude problem rodit prirozene :) dalsi kontrola nas ceka za 14dni :)

Krásné váhy a super, že je vše v pořádku :potlesk: Už jsou hlavou dolů? Chtěla bys rodit přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
1.10.16 14:15

@Eleanora1988 urcite si zajed.. aspon pro svuj klid :)

@Hanesi joo dari se jim :) hlavickou dolu je mam oba uz od 24tt… a zatim se nepohli… uz tam nemaji moc mista na otaceni :) pokud bude vse v poradku, tak bych byla urcite pro prirozeny porod.. :) pokud mi dr. rekne ze se priklani k cisari, tak jdem cisarem… :) dam na doktory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
1.10.16 14:34

@Misa969 téééda Ty jsi úplně ukázková maminka dvojčátek, rodit přirozeně to vážně koukám :) já už jednou rodila a porod dvojčátek si ani tak nedovedu představit :andel:

@Eleanora1988 no jestli si máš zajet na pohotovost nebo ne, si netroufám říct ti. Ale mě teda břicho tvrdne od 15tt, takže to pro mě není už známka ničeho. Nicméně je to pár dní co mě naše malá nakopla do břicha, taky jsem se dost lekla, že jsem zpětně nedokázala říct, jak velká rána to byla, tři dny jsme měla pocit, že mě břicho v tom místě bolívá, ale jakmile jsem na to zapomněla, tak to bole přestalo… takže za mě můžu říct, že v tom byla spíš psychika a strach. Jinak mimča jsou docela odolný, takový pružný + ještě ve vodě, tak se moc nestresuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
1.10.16 14:58

@Petty4 to uvidime… po krusnem prubehu tehu (krvaceni, hospitalizace, zkracovani cipku) si asi kluci rekli, ze mamku uz potrapili dost :D uvidime jak to dopadne..necham se prekvapit… :) hlavne aby byli kluci zdravi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
1.10.16 18:21

@Misa969
Gratuluji. Jaky si tt? Já jsem teprve 28tt, ale holky mam taky zatím hlavičkou dolů a taky doufám v přirozeny porod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.16 19:05

@Blackyyy Taky jsem jednou tohle krupnutí měla. Ten zvuk je fakt šílenej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat