TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
20.9.16 11:13

@Petty4 Aha, jejda, tak to jsem nevěděla, že ti to přijde bez odměrky, já to beru osobně od jedné paní, tak mi to k tomu asi dává extra.. Ale na odměrce je napsáno že to odpovídá asi 2ma čajovým lžičkám :) tak to můžeš zkusit tak.

Jinak já se teď vůbec neozývala, protože už několik dní bojuji s bolestí hlavy, přes den je to taková tlumená bolest, ale večer mě tam začne píchat a je to hotovo :zed: Taky teď dost špatně spím, bolí mě kyčle, takže se místo spánku pořád jen otáčím z boku na bok, s tím těhotenským polštářem to je celkem fuška :nevim: Taky začínáme nějak bojovat se sexem. Jak jsem sem psala minule, tak jsem po posledním styku měla šílenou křeč do břicha, že jsem fakt myslela, že rodím no a to je už skoro 2 týdny zpátky. Od té doby jsem chtěla několikrát, ale přítel na mě jen šáhne (a to nemusí ani prsty dovnitř) a prostě mě to bolí i z venku :nevim: mám to nějaký hrozně citlivý a i když je jemnej tak to prostě bolí :oops: jsem z toho na prášky :roll: takže pokusem to vždy končí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
20.9.16 16:18

@alexa37 jj taj to začneme asi tak zároveň :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
20.9.16 16:26

@Blackyyy jn migrený můžou být :? piješ hodně? V těhu by se mělo pít víc než normálně vypiješ ;)
Jako mě kyčle občas taky bolí, jakože mi fakt úplně vynechá a jako by se podlomí noha, ale je to naštěstí jen třeba chvíli ráno, něž to rozchodím a naštěstí né každý den.
Co se sexu týče, tak se divím, že máš odvahu to po takovém zážitku ještě zkoušet, já bych teda odvahu neměla a zvlášť, jestli tě bolí ještě hlava plus tě bolí dole, tak na to bych se fakt mohla vykašlat… Jako já manželovi narovinu řekla, že ne. Po tom co jsem rodila předčasně se to teda jednak ani nedoporučuje, takže to je hlavní důvod a já u toho jen myslím na malý, takže se absolutně neuvolním a neužiju si to. Řekla jsem mu, že když vydržím 2v1 do 37tt, tak že to pak můžeme zkusit :D jinak teda po porodu, aspoň se má krom malýho na co těšit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
20.9.16 16:45

@Petty4 Já piju pořád, nejen že mám i žízeň ale právě i proto, že od mala mi bylo vštěpováno, jak důležitý je pitný režim - takže ty 3 litry vypiju určitě. Dneska si dávám jeden čaj za druhým, i jsem na dvě hodiny vytuhla, ale teď mě zase začlo píchat na spáncích, tak asi zůstanu dnes v posteli :?
Já právě mám už taky strach, to zkoušet, po tom minulém pokusu a ještě teď když mě to bolí, ale zkrátka mám takový výčitky vůči příteli :oops: on sám navrhl, že to necháme být, to není o něm, že by nějak vyváděl nebo tak.. No, uvidíme. Moc se mi do toho nechce :nevim: Je fakt, že si ten sex stejně 100% neužiju, protože taky myslím na malou. Přijdu si divně, i když jsem tisíckrát četla, že mimču to neublíží, myslím na ní, jak jí tam kolem hlavičky šťouchá chudinu :mrgreen: Ale já jsem hodně ten typ, že pro klid v rodině a ve vztahu ten sex mám, i když se na to úplně třeba necítím. Já jsem takovej dobrák od kosti i v tomhle, no, vím, že to je trochu na palici :lol: :cert:
Jinak, jakou máš ty zkušenost se sexem po porodu? Bylo to pro tebe hodně jiné a po jak dlouhé době jste se na to vrhli s manželem? Poslední dobou tak celkově nad porodem a jaké to bude potom přemýšlím, tak mě to zajímá :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.16 16:57

@Blackyyy My taky držíme absťák, strach by mi nedovolil, zvláště u těch dvojčat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
20.9.16 17:27

@Veronika_Praha U těch dvojčátek to naprosto chápu. Mě akorát nejde do hlavy, že s tím mám najednou takový problém, když mám jinak naprosto bezproblémové těhotenství :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.16 17:32

@Blackyyy Protože ono je to asi něco jiného v 10 tt a teď, vsechno se zvětšuje, natahuje, připravuje na porod. Prostě bych se na to vykašlala, on to přítel určitě těch pár týdnů vydrží:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
20.9.16 18:31

@Veronika_Praha Je to tak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
20.9.16 21:03

@Blackyyy tak to je dobře, že tak poctivě piješ ;)

A co se sexu v těhu týče, tak u mě je strach o malý silnější než potřeba uspokojit muže, však si může pomoct sám :D a beru to tak, že než to ted nějak protrpět a stejně z toho mají oba velký kulový, tak ho raděj trochu nechám napnutého a pak si to užijeme oba :andel: :D
A se sexem po porodu jsme začali asi cca po šestinedělí, až se tělo vyčistilo a bylo to zcela bez problémů ;) já teda naštěstí neměla žádný nástřih atd, jak je to pak po tomhle nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
20.9.16 21:08
@Petty4 píše:
@Blackyyy tak to je dobře, že tak poctivě piješ ;)A co se sexu v těhu týče, tak u mě je strach o malý silnější než potřeba uspokojit muže, však si může pomoct sám :D a beru to tak, že než to ted nějak protrpět a stejně z toho mají oba velký kulový, tak ho raděj trochu nechám napnutého a pak si to užijeme oba :andel: :D
A se sexem po porodu jsme začali asi cca po šestinedělí, až se tělo vyčistilo a bylo to zcela bez problémů ;) já teda naštěstí neměla žádný nástřih atd, jak je to pak po tomhle nevím…

To ja zase vím míč dobře :roll: u nás to bylo až cca 3 měsíce po porodu, možná i déle, dříve mi to bolest po vnitřním šití neumožňovala :roll: Ale já jsem rozhodně nebyla standard ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
21.9.16 14:01

@Hanesi jejda mane…to je teda děsivý :( a pak už to bylo dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
21.9.16 14:19

@Petty4 jo, pak už jo, teda při sexu jo, ale jinak při každé MS to doost cítím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
21.9.16 17:52

@Hanesi no teda to je fakt šílený :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
21.9.16 18:31

@Petty4 udělal se mi po porodu hematom, musela jsem okamžitě na sál, kde ho odstraňovali a bylo tam moc šití… proč hematom vznikl nevím, porod šel docela dobře, ale nešla ven placenta, dali mě dvě dávky oxitocinu a dost mě za ní tahali až jim ruplo pupecnik, tak možná mi ho udělali oni :nevim: myslím že zbytečně spěchali, placenta má čas hodinu a tohle hnali do 15 minut :cert: ale to už nezjistim, jen si na to dám pozor pokud by se stal zázrak a rodila jsem přirozeně ;)
Ale neboj, já nejsenm běžný případ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
21.9.16 18:59

@Hanesi mě bohužel placentu taky tahali snad už za 15 minut po porodu… kousek mi zůstal, zanítil se, dostala jsem infekci a otravu krve… taky jsem musela na sál, ale až po třech dnech brutálních bolestí a horeček nad 40 :( myslela jsem si, že jsem ojedinělý případ, ale jak tak koukám… :,( Mi řekni, jak můžou dělat tak základní chyby? Byla jsem nezkušená, rodila dřív a věřila jim… ted si budu vše hlídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí