TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
325
13.9.16 16:51

@Petty4 urcite vedet dam :) jsem dost nervozni… 3tydny v kuse spinim a parkrat do tydne i krvacim… :( kdyz jsem volala na pohotovost, tak mi bylo receno,…ze pokud nekrvacim na 1vlozku za hodinu, tak je to urcite v poradku a jezdit nemam… Tak jen lezim a odpocitavam hodiny do kontroly :?

A co se jizdy v aute tyka… co jsem tehotna, tak pritele porad peskuju a kecam mu do rizeni :D

Brisko uz mam veeelke..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
13.9.16 18:08

@Misa969 teda tak to je opravdu velké bříško a to si myslím jaký nemá velký pupek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
13.9.16 18:16

Jinak na kontrole bylo vše ok, mam dojít za 3 týdny, jenom ještě příští týden na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
13.9.16 18:34

@alexa37 takze dobre zpravy :) brisko uz mas take moc pekne… tak drobecky tam mam dva, takze za chvilku bude asi hrozne velke… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
13.9.16 20:01

@Misa969 @alexa37 teeeeda holky vy už máte hezký bříška, jak tak vidím, tak já mám asi nejmenší :andel:

@Misa969 mi ale rekni, že na pohotovosti Ti řeknou že je to v pohodě bez toho, aby tě viděli…mají teda docela odvahu. No po kontrole budeš určitě klidnější ;)

@alexa37 aspoň u někoho je vše o. k. :D gratuluji ;) já jdu až další pátek a ani se mi tam moc nechce, v prvním těhu jsem do kontroly fakt počítala minuty, ted taky než mě tak šíleně vyděsila, teď jsem ve fázi, kdy mám raději asi naivní nevědomost a relativní klid než tvrdou realitu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
13.9.16 20:33

@alexa37 takze dobre zpravy :) brisko uz mas take moc pekne… tak drobecky tam mam dva, takze za chvilku bude asi hrozne velke… :)
@Petty4 noo rikala jsem si to stejne…no rikala mi ze je vse v poradku, tak kdyby stala zrovna prede mnou a delala ultrazvuk… v konecne fazi jsem si pripadala jak hysterka… ale drobecky citim..kopou statecne, takze doufam ze je vse v poradku… :) ja snad nedospim zitrka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
14.9.16 07:16

@Petty4 Asi mi to nějak uteklo, ale proč jsi raději v nevědomosti? Co je tvrdá realita? Já jdu na kontrolu také příští pátek ;) Budu 30+5tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
14.9.16 13:45

@Hanesi na kontrolu jsem šla s tím, že je mi relativně dobře (na klasické těhotenské problémy, jakože mě občas zabolí to a občas to), ale psychicky v pohodě a odcházela jsem zralá na psychatrii - vyslechla jsem si, že mi zkracuje čípek a MUSÍM UŽ JEN LEŽET, JESTLI ZASE NECHCI RODIT DŘÍV A ŽE SI TO SAMA UMÍM NEJLÉPE PŘEDSTAVIT CO VŠE BY MĚ ČEKALO atd. a to mi opakovala asi 5× až mi pomalu vyhučela do hlavy díru… to vše co bylo o. k. se začalo jen zhoršovat s mojí psychikou a čím utíká od kontroly delší doba tím je mi zase líp a líp, takže se tam moc netěším… V kolik jdeš? Si pak napíšeme ;) když teda nebudu zavřená v blázinci z ní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
14.9.16 14:08

@Petty4 Ležela jsem v nemocnici s holčinou, která je stejně jako já ve 30tt. Ležela už dva týdny v jiné nemocnici skrze zkracující se čípek, do Brna ji převezli s čípkem 6mm a když mě propouštěli, tak ji říkali, že do dvou dnů porodí, že už hlavička tlačí… zatím se drží ;)
Takže nechápu, kdybys měla tak špatný nález na čípku, že by tě nechala jen tak doma ležet? To by jako čekala až ti začnou kontrakce nebo co? Vždyť ti můžou udělat alespoň maturaci plic ne?
A nebo tě zbytečně straší, což by byla asi lepší varianta, ale to na pohodě moc nepřidá :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
14.9.16 14:41

@Hanesi no právě vrchol tomu dodala, když mě objednala za 4 týdny… to by člověk čekal, že tak šílený stav si aspoň bude hlídat. V prvním těhu jsem rodila dřív, ale zpětně si myslím, že v tom svoji roli hrála i psychika, protože doktoři mě jen deptali, zatím co jiné maminky se stejnými problémy byly v klidu a nakonec přenášely, ale já se tak moc bála o malou, že jsem fakt byla s nervama v koncích a vždy se dělo to nejhorší co mě napadlo.
Takže ted jsem opatrná, ale už se od nich nechci nechat tak vydeptat… proto se mi tam ani moc nechce, jelikož ovládat se při negativních zprávách po špatné zkušenosti není úplne snadné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
14.9.16 16:51

Ahojte holky..tak jsme dnes byli na kontrole.. byla jsem nervozni, protoze jsem v prubehu dvou tydnu krvacela a uz jsem lezela se zkracenym cipkem. Ale chlapecci moji jsou zdravi a krasne rostou..cipek zatim drzi, ale od zacatku tehu lezim :) vazi 1000g a 1170g… poprve se nechali vyfotit..sice zadna slava, ale aspon nejake fotecky mame :)
Proc porad krvacim doktorka nevi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
14.9.16 16:55

@Misa969 Tak jestli to není placentou, nebo hematomem, tak je to nejspíš s nadměrného překrvení, jak často uvádějí ;) ale to je ta lepší varianta!
A kolikátý jsi tt? Gratguluji k překročení magické hranice jednoho kila :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
14.9.16 17:03

@Hanesi kazdou kontrolu se diva i na placentu.. meri prutoky apod. a rikala, ze je placenta v poradku… kazdopadne budu verit v tu nejlepsi variantu nadmerneho prekrveni :) jsem 28+4 :)
Mockrat dekuji :) snad vydrzime co nejdele 3v1..at se kluci dopecou co nejvic :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
14.9.16 17:10

@Misa969 Má řeč, maminka je nejlepší inkubátor ;) Tak se držte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.16 17:36

Ahoj holky, utíká to co? Já půjdu na prohlídku v pátek a další pátek jdu poprve do Podolí. Tak už se to prostě blíží. Já už budu tento pátek 31 tt, jsme zvědavá na dvojčata a na jejich váhy. Naštěstí žádné problémy nemám, z části ještě z domova pracuji, ale od září už fyzicky do práce nechodím. Dneska jsem už objednávala pleny apod., je to příšerně drahý…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí