TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3062
1.9.16 07:55

@sukynecka01 ahoj, já jdu na další kontrolu 23.9. kdy budu 30+5tt a také bude velké měření u mé doktorky ;)
Takze je to podle mne normální termín ;) vychází to cca po měsíci ;)
Až po 36tt budou kontroly co týden ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.9.16 09:03

Holky, taky vás bolívá břicho? :think: Mě včera večer tak bolelo břicho, že jsem ani nemohla usnout a dnes to zatím pokračuje :? je to jakoby slabounká jak kdyby menstruační bolest tak nevím, co s tím :nevim: :,(

@sukynecka01 Já mám klasicky každý měsíc poradnu, vždycky mi to vychází na konec měsíce. Akorát na tenhle třetí velký UTZ jsem objednaná asi o týden dřív než bych šla na poradnu, to budu nějaký 32. týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
1.9.16 09:22

@Blackyyy Nebolí :nevim: Tvrdne, to ano, ale nebolí, jen cítím vazy, když se třeba otáčím v poseteli :think:
Nechci strašit, ale pokud tě to bolí již více dnů třeba, tak zajdi raději ke své doktorce, může to znamenat klidně i zkracovanání čípku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.9.16 09:35

@Hanesi Jéžiš mane :? moje doktorka má zase na potvoru dovolenou do 2. září.. to je fakt jak naschvál, vždy když ji potřebuju, má dovolenou :( uvidím během dneška jak to bude, když tak bychom museli do porodky na ambulanci no :roll: a kdyby to bylo jakž takž ok, tak si zajdu v pondělí ke své aspoň..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
1.9.16 09:41

@Blackyyy raději jet 100× zbytečně, než to jednou podcenit… to je moje pravidlo a je mi fuk, co i ostatní myslí nebo jestli se na mě budou dívat divně, kdybych jen zbytčně plašila ;)
Držím pěsti, ať to nic není a dej pak vědět ;)
Já jen, že chodím i do jiné diskuze s TP Listopadem a tam právě holky jely s takovou bolestí jako na MS a diagnostikovali jim zkrácený čípek :think: Tak proto to říkám, vlastní zkušenost nemám :oops: ale zase mám jiné neduhy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.9.16 10:08

@Hanesi Moc díky za podporu a radu, snad bude vše ok. :? bojím se o maličkou.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
1.9.16 10:21

@sukynecka01 téééd to je hlavička, že? Nosánek takový krásný :andel: Já mám kontrolu až za 4 týdny, takže 31tt a velký ultrazvuk mi asi udělá sama… jen mě mrzí že v prvním těhu jsem dostávala foto s každé prohlídky a ted nedostanu nic :( neřekne mi ani jak je mimi velký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
1.9.16 10:26

@Blackyyy mě teda díky bohu zatím nebolí, krom občas píchnutí, ale tvrdne mi hodně :,( jestli jsi z toho nesvá tak zajdi k dr, aspoň tě uklidní ;) jako podle mě nějaké napínání atd je asi normální, menstruační bolest nevím… ale třeba taky může být, kde přesně tě bolí?
Jinak 100% souhlas s @Hanesi taky bych jela raději zbytečně než něco podcenit, já v prvním těhu taky vždy raději byla a bohužel to nikdy nebylo zbytečně :(
Ale neboj s malou bude vše o. k. už máš za sebou i 28tt a to už i narození děti zvládly, kdyby bylo nejhůř, což určitě není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.9.16 10:55

@Petty4 Děkuji Ti moc kočko za podporu :kytka: bříško mě bolí kolem pupíku a níž, kdyby to bylo výš, asi si myslím, že to je žaludek, ale takhle právě nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.16 11:07

@Blackyyy Ještě mě napadlo, pokud má tvoje doktorka dovolenou, tak jí určitě někdo musí zastupovat.

Já mám zase tlaky dole, že člověk cítí každý krok. Zítra jdu také na prohlídku, tak proberu z lékařem. Na druhou stranu už vůbec nemám tvrdnutí, takže ono je to asi pořád něco:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.9.16 12:32

@Veronika_Praha Právě že zástup nemá, ona vždycky odkáže na to, že v případě nutnosti ošetření na ambulanci buď v Třebíči nebo v Ivančicích. Což je taky dost blbé :roll:
S tím, že pořád něco máš pravdu. Já taky každý den přicházím na to, co dalšího mi ještě může být :D co vše mě může bolet a otravovat. Mě např. hrozně vadí asi jedno nebo dvě žebra na pravé straně na které mi tlačí bříško, nemůžu kvůli tomu normálně sedět, jak se mi to tam zavrtává do sebe. Nejradši bych si to žebro vyrvala :lol:

A dneska mi je tak divně celkově, nejen fyzicky. Necítím se tak nějak sama sebou dneska, asi se mnou nějak hází hormony. Od rána se mi chce jenom brečet, pořád se mi zalívají oči jen na něco pomyslím atd., ale vím, že jak bych spustila, tak bych tak dvě hodiny nemohla přestat tak se to snažím rozehnat :mrgreen: A to máme jet na dnešní noc na chatu za kamarády. Přemýšlím, že nepojedu, nemám náladu na to se s někým vybavovat, akorát všem zkazím náladu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
1.9.16 12:53

@Blackyyy Naopak, jeď! Rozptýlí to tvé černé myšlenky ;) Doma budeš akorát sedět u netu a hledat co by to mohlo být :mrgreen: A pro klid duše to můžeš vzít po cestě na chatu přes pohotovost, ať na tebe mrknou ;)
Jinak ty žebra jsou dost nepříjmný. Mě v prvním těhu na pravé straně strašně pálila kůže v jednom místě, bylo to nesnesitelný, chtěla jsem si to vyříznout :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.9.16 13:04

@Hanesi Asi máš pravdu, třeba mě to rozptýlí ;) akorát to asi bude chvilku trvat než se mi vrátí nálada, to se zas bude každý ptát co mi je… nic, jsem těhotná :mrgreen: chata je kousek od Třebíče, tak v případě nutnosti to tam když tak můžeme vzít do porodnice tak aspoň že to není někde úplně mimo civilizaci :-P Žebra jsou za trest :-D A to s tou kůží věřím, že muselo být taky k zbláznění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
1.9.16 13:05

@Petty4 jojo hlavicka nosanek po me haha brambora,.no me ted dal poradnu po 5 tt rikal vse je oka se mi zda pozde dlouha doba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
1.9.16 13:26

@Blackyyy jj výš by to byl žaludek, že by tě malá kopala do žaludku, to je taky velmi „příjemné“ jednou jsem se kvůli tomu málem pozvracela :D a máš už malou otočenou hlavičkou dolů? Mě se třeba stalo, že byla noc, kdy mě bolelo celé břicho, dost šílené, říkala jsem si, že už taky pojedu na pohotovost a nejela jsem jen kvůli malé, která vedle mě spinkala, pak mi dr řekla, že se miminko nejspíš přetáčelo… a ted teda myslím se zatím ještě můžou točit jak chtějí. Být tebou bych to udělala jak píše @Hanesi zajela bych na pohotovost uklidnit se a pak rovnou na chatu a hned ti pár dní zase hezky uteče :palec:

@sukynecka01 mě dala poradnu po 4 týdnech, což se fakt divím vzhledem k tomu, že nařídila ležení, tak by člověk čekal, že bude víc hlídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí