TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
325
12.8.16 18:23

@Hanesi snad se drobecci jeste nerozhodli jit ven :) doktorka rikala, ze je to hranicni delka cipku a ze kdybych cekala jedno tak me i pusti domu..klidovy rezim a kontroly u nich… Ale ze s tema dvojcatkama me pustit nemuze… jeden drobecek je na cipku moc natlaceny..tak to chteji pohlidat… :) davaji mi zatim jen magnezko :) doufam ze pujdu po vikendu domu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
12.8.16 18:31

@Misa969 Kamarádka taky čekala dvojky a začala se dokonce otvírat. Poležela si v nemocnici, dali ji na čípek nějaký kroužek a nakonec porodila jen o 2 týdny dříve, přirozeně holku a kluka, oba s váhou přes tři kila ;)
Neboj, dobře to dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
12.8.16 21:38

@Misa969 ahojky, buď v klidu, 2cm jsou fakt v pohodě ještě, já to měla v prvním těhu horší a mám zdravou holčičku ;) špinění přejde a pustí Tě domů, u mě bylo navíc ještě šílené tvrdnutí - asi 60× za den a křeče. Kluci jsou krásně skoro stejně velcí, takže klid a snažit se myslet pozitivně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
12.8.16 21:48

@Hanesi @Petty4 moc dekuji holky :) ja doufam, ze to bude dobry a po vikendu me pusti domu… :) kluci jsou v poradku a to je hlavni… ja je tam udrzim at se jim to libi nebo ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
13.8.16 18:18

@Misa969 přesně tak!! Drž je ať se jim to líbí nebo ne ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
14.8.16 10:13

Holky a vám doktorka kontroluje ten čípek při každé poradně? :think: já jsem teď 26. týden a ani jednou se mi na něj nedívala.. tak fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
14.8.16 10:18

@Blackyyy me kontroluje od nejakeho 20tt… na kazde kontrole kvuli dvojcatkum, vic se tlaci na spodek… nevim jestli ho kontroluji kdyz neni nejaky problem..

Zitra se snad dozvim jak pokracujem a co dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
14.8.16 10:25

@Misa969 U dvojčátek to chápu, ale kamarádka právě dvojčátka nečeká a Mudr. jí kontroluje čípek snad od 18. týdne :nevim: a mě se vždy hrozně diví, že mi na něj nekouká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
14.8.16 10:27

@Blackyyy tak se ji asi zkus zeptat :nevim: nebo ti reba reknou jeste holky tady co uz i mimco treba maji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
14.8.16 10:32

@Misa969 Asi se na konci srpna na poradně zeptám, mě to nějak moc hlavou nevrtalo, až když o tom někdo mluví a ještě s takovým zhrozením že mi ho nekontroluje jako kamarádka právě :lol: já si zase říkám, že je to doktorka a sama ví asi nejlíp.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
14.8.16 10:36

@Blackyyy ja si taky myslim, ze kdyby to byla potreba tak ho zkontroluje :) byla bych klidna..ale pro zajimavost bych se zeptala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
14.8.16 13:15

@Blackyyy mě ho kontrolovala v prvním i teď. Vždy ale jen pohmatem, a podle toho píše CS skóre. Pokud by se jí pohmatem nezdálo, udělá vnitřní ultrazvuk a cipek změří.
Určitě do tebe při poradne nesahá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.16 16:32

@Blackyyy Pokud nemáš žádný problém, tak k tomu nemusí být ani důvod. Ono zase není moc dobré to pořád kontrolovat. Mě to bohužel kontrolují každých 14, ale důvod jsou dvojčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
15.8.16 11:57

@Hanesi @Veronika_Praha Nene, při poradně do mě vůbec nesahá, to mi vždy jen udělá UTZ a to je všechno, vnitřně mě nějak neprohlíží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
15.8.16 12:44

@Blackyyy Hm, aha :think: Zajímavé, co lékař, to jiné praktiky… hlavně že se sama cítíš dobře ;) Mě teď spodem vyšetřuje velice opatrně, kvůli té nízké placentě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí