Poradna duly
Jana Čurdová
@Hanesi snad se drobecci jeste nerozhodli jit ven
doktorka rikala, ze je to hranicni delka cipku a ze kdybych cekala jedno tak me i pusti domu..klidovy rezim a kontroly u nich… Ale ze s tema dvojcatkama me pustit nemuze… jeden drobecek je na cipku moc natlaceny..tak to chteji pohlidat…
davaji mi zatim jen magnezko
doufam ze pujdu po vikendu domu…
@Misa969 Kamarádka taky čekala dvojky a začala se dokonce otvírat. Poležela si v nemocnici, dali ji na čípek nějaký kroužek a nakonec porodila jen o 2 týdny dříve, přirozeně holku a kluka, oba s váhou přes tři kila ![]()
Neboj, dobře to dopadne ![]()
@Misa969 ahojky, buď v klidu, 2cm jsou fakt v pohodě ještě, já to měla v prvním těhu horší a mám zdravou holčičku
špinění přejde a pustí Tě domů, u mě bylo navíc ještě šílené tvrdnutí - asi 60× za den a křeče. Kluci jsou krásně skoro stejně velcí, takže klid a snažit se myslet pozitivně ![]()
@Hanesi @Petty4 moc dekuji holky
ja doufam, ze to bude dobry a po vikendu me pusti domu…
kluci jsou v poradku a to je hlavni… ja je tam udrzim at se jim to libi nebo ne ![]()
Holky a vám doktorka kontroluje ten čípek při každé poradně?
já jsem teď 26. týden a ani jednou se mi na něj nedívala.. tak fakt nevím ![]()
@Blackyyy me kontroluje od nejakeho 20tt… na kazde kontrole kvuli dvojcatkum, vic se tlaci na spodek… nevim jestli ho kontroluji kdyz neni nejaky problem..
Zitra se snad dozvim jak pokracujem a co dal…
@Misa969 U dvojčátek to chápu, ale kamarádka právě dvojčátka nečeká a Mudr. jí kontroluje čípek snad od 18. týdne
a mě se vždy hrozně diví, že mi na něj nekouká ![]()
@Blackyyy tak se ji asi zkus zeptat
nebo ti reba reknou jeste holky tady co uz i mimco treba maji ![]()
@Misa969 Asi se na konci srpna na poradně zeptám, mě to nějak moc hlavou nevrtalo, až když o tom někdo mluví a ještě s takovým zhrozením že mi ho nekontroluje jako kamarádka právě
já si zase říkám, že je to doktorka a sama ví asi nejlíp.. ![]()
@Blackyyy ja si taky myslim, ze kdyby to byla potreba tak ho zkontroluje
byla bych klidna..ale pro zajimavost bych se zeptala ![]()
@Blackyyy mě ho kontrolovala v prvním i teď. Vždy ale jen pohmatem, a podle toho píše CS skóre. Pokud by se jí pohmatem nezdálo, udělá vnitřní ultrazvuk a cipek změří.
Určitě do tebe při poradne nesahá?
@Blackyyy Pokud nemáš žádný problém, tak k tomu nemusí být ani důvod. Ono zase není moc dobré to pořád kontrolovat. Mě to bohužel kontrolují každých 14, ale důvod jsou dvojčata.
@Hanesi @Veronika_Praha Nene, při poradně do mě vůbec nesahá, to mi vždy jen udělá UTZ a to je všechno, vnitřně mě nějak neprohlíží
@Blackyyy Hm, aha
Zajímavé, co lékař, to jiné praktiky… hlavně že se sama cítíš dobře
Mě teď spodem vyšetřuje velice opatrně, kvůli té nízké placentě.