TP listopad/prosinec 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5108
17.8.16 22:03

@Petty4 tak břicho taky tvrdne, kyčle naštěstí zatím pohoda, ale u Elišky mě chytli 2.prosince a to sem opravdu doma chodila o berli, musel být na mě úžasný pohled jak placám s pupkem a berlou cukroví :lol: vrámci možnosti piju magnesko, ale flakam to, není čas si vzpomenout, dneska měl Pepek 3× škytavku, tu jednu měl když Eliška spala, tak sem si ho poslouchala, byla to prča to poslouchat, jinak i poslouchání flakam, Elišku sem poslouchala několikrát denně a teď mám čas tak co 3 den, chudák malý, tak ho flákám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.8.16 12:24

@Blackyyy
Já se na tu glukózu netěším, brr, úplně vidím, jak se zas nemůžu dopít, tak snad výsledek bude stát za to a bude v pořádku :mrgreen:
A na rozdíl od glukózového testu se na porod těším, na ten „zapomeneš“ - kdežto pachuť glukózy v paměti zůstane :-D

@Veronika_Praha
Tak hlavně, že už to máš za sebou ale potrápili tě pořádně.

@Petty4
Aktuálně ho mám jako u první před porodoem :-D ale co, hlavně, že jsme v pořádku :)

Jinak já byla dnes na kontrole, jsem 24+4, prcek měří cca 18 cm, váží 700 g a kluk již po třetí potvrzen :srdce: Přibližně za 7 týdnů mě čeká nástup na mateřskou, tak strašně to utíká 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
18.8.16 13:14

@wittis Glukóza je hnusná, tu pachuť si pořád vybavuju :lol: ale co dopadlo ještě hůř jsou moje žíly, mám na obou rukách takový modřiny, že se stydím mít krátký rukáv, musím vypadat jak matka-fetka 8o :? :mrgreen:
Jinak asi sis spletla čísílka ne? :) napsala jsi, že prcek má 18 cm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.8.16 13:21

@Blackyyy
Určitě se Ti modřiny brzy ztratí :palec: Nene, 18 cm je oká - měří ho od temene k zadečku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
18.8.16 13:23

@wittis Aha :think: já si myslela, že v tom 25. týdnu měří miminko až k nožičkám kolem 30ti cm 8o i jsem to právě četla v různých těhotenských aplikacích, na webech a tak.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
18.8.16 13:39

@Blackyyy tak vypít ten sajrajt je to poslední, ale ty odběry, u nás berou krev 3× a já mám jen jednu schopnou žílu, minule mi dělala všechny 3 odběry z jednoho místa a navíc už je ta žila rozpíchaná tak se to dlouho hojí, na konci září jdu na endokrinologie a ještě nebude žila v cajku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.8.16 13:40

@Blackyyy Úplně přesně nevím, jak dlouhé má nožičky :mrgreen: Ale třeba to bude nový Bolt, tak ty nožky 12 cm dají :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
23.8.16 13:28

@alexa37 já teda neposlouchám :( ani mě to nenapadlo… :andel: ani tu škytavku jsem zatím nevypozorovala, ale aspoň to malýho netrápí, malé mi vždy bylo líto, když byla tak malinká a škytavka s ní házela a já ji nemohla pomoct :(

@wittis já si teda pachuť glukozy nepamatuju ani vzdáleně, ale porod na minutu a dokonale :( Ale teda míry a váhu máš úžasný ;) to bude buclíček krásnej ;) už víte jméno??
Utíká to šíleně, včera říkám manželovi, že už vlastně za 12 týdnů rodíme… 12 týdnů, vždyť 12 týdnů od otěhotnění uběhlo jako nic, je to fakt za chvíli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
23.8.16 13:30

Holky, chystáte už někdo výbavičku do porodnice? Myslím tím, jestli ji už nakupujete :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.16 14:34

Pomalu už jo. U dvojčat je lepší být připravená, člověk nevím, kdy to nastane. Příští týden se na to budu muset vrhnout:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
23.8.16 15:25

@Petty4 Já už mám do porodnice skoro vše koupené :lol: já jsem typ člověka, co je rád včas připraven :mrgreen: zatím jsem koupila porodnické vložky, kalhotky, prsní vložky, intimní gel po porodu, 30g Bepanthen na bradavky i pro malou, Linteo baby krémový gel na mytí opět pro mě i pro malou (Linteo i na svých stránkách píše a propaguje alespoň v prvních dnech aby maminka voněla jako miminko a je to napsáno i na tom obalu), malé balení krému, balení 22ks Pampers premium care, no a pak takový ten setík oblečení na cestu z porodnice pro malou - klasika bílé bodýčko s obrázkem a k tomu je čepička a rukavičky. Co mi ještě zbývá je koupit si pro mě nějakou miniaturku věcí na obličej, tím myslím aspoň malou micelárku nebo tak něco, normálně používám Mary Kay a to jsou dost neskladné produkty :lol: taky malé balení šamponu kdyby se mi tam chtělo mýt vlasy ale určitě taky miniaturu suchého šamponu Batiste, malou pastu, atd.. zkrátka miniatury hygienických potřeb :potlesk:. Taky musím mrknout na nějakou košili ve které by šlo dobře kojit, nějaké gumové boty asi crocsky, tenoučký župan když přijdou návštěvy no a co se týče kojicí podprsenky tak to nevím, teď mám Dčka a jak budou prsa vypadat až se nalejou toť otázka :oops: to asi nechám až na cestu z porodnice, stejně se laktace rozbíhá až tak ty tři dny od porodu a to už snad budeme doma.. :kytka: A z věcí co mám doma pořád, tak si sbalím tři ručníky (tělo, spodek, prsa), zbytek hygieny jako hřeben a kartáček, nějakou kosmetiku (asi jenom BB krém, tužku na obočí, řasenku, tvářenku), složku s dokumenty, nabíječku, knížku, nějakou svačinku, balzám na rty a tak.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
23.8.16 17:42

@Blackyyy ufff tak půlku těch věcí jsem vůbec neměla a to jsem byla v porodnici asi 2 měsíce :D ale zrovna kojící noční košilku jsem měla a kojící podprsenku taky ;)

@Veronika_Praha jinak chápu, v mém případě je taky lepší být připraven předem… v pátek mám prohlídku, tak od pondělí začnu nakupovat a chystat pro prcka snad :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.16 18:01

@Blackyyy No, tak tomu se říká vzorná příprava:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
23.8.16 18:34

@Petty4 Já jako prvorodička ještě úplně nevím, co využiju, ale tohle je tak co jsem vykoumala z videí, diskuzí, časopisů.. :D Tím, že mám od všeho malé velikosti a budu pořizovat i další miniaturky, tak mě nějak netrápí místo v tašce :) a co se týče poporodních vložek, plen, atd., tak moje porodnice je neposkytuje (zato je tam standardem to, co jinde nadstandart - myšleno pokoj - a zdarma a najistotu) proto si je musím brát, kdežto jinde je maminky právě s sebou nepotřebují. Tak uvidíme :kytka:

@Veronika_Praha Jo, já jsem celkem pedant a organizátor :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
23.8.16 20:05

Tak já zatím pořizuji pozvolna, pořád něco řeším, tak až odejde v září zedník a da se to tu do kopy tak se na to vrhnu, pokrok je, že jsem se objednala na tu cukrovku, jdu 7.zaří, jeste nemá vyrizeneho obvoďáka, s malou se to těžko plánuje a když byl manžel doma, tak buď jsem byla v práci nebo jsme něco dělali doma, že nebyl čas. Ale chci to stihnout ještě v srpnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí