Poradna duly
Jana Čurdová
Petulo, máš to správně, podle ms mi to taky takhle vychází, ale podle ovu asi ne. Vše se dozvím až za týden, takže ![]()
já jen že mě mate že spousta z vás měla ms dýl než já a máte tam kolem 6 tt také
jsem z toho zmatená a to mám druhé ![]()
holky já teda nevím,ale není Petula už o týden víc?? - poslední ms byla u mě 5.3. a jsem podle mě 6.týden, zítra začínám 7.týden. Nebo blbě počítám ![]()
Holky myslím, že Petula je k zítřku 7+0tt
a Verčo my jsme 6+0tt jestli jsem to dobře pochopila
aha a 6+1tt znamená začátek 7.teda vlastně?? sorry ale počítám to porvé:))
taky to počítám poprvé, proto jsme tady aby jsme si poradily ![]()
my máme ukončený 6tt k zítřku a Petula 7tt nás čeká začátek 7tt to je přesně to 6+1tt
A když jste byly u doktora, tak on Vám neřekl v kterém jste?
mě gyndr potvrdila že dle mens jsem začínala 6.týden,čekám že na utz mi to řeknou přesněji, holky jak se to pak počítá, bere se v úvahu odhad z utz nebo dle poslední ms stále??
Já byla dneska a doktorka říkala jste tak 5-6tt a to odpovídá zítra končím 6tt
No dle mého názoru až od utz, já si myslím, že jsem měla ovu na konci cyklu a podle ms bych měla být 7tt, ale podle ovu asi 3tt, což si myslím, že je rozdíl.
týdny se počítají od prvního dne poslední menstruace, potom nastane ovulace a to máme každá trochu jinak a to se pak pozná na ultrazvuku.Podle velikosti plodu se nějak vypočítává kdy bylo počato a kdy je termín porodu. Proto se někdy termín porodu během těhotenství posouvá
Jé díky za vysvětlení, aspoň mám v tom trošku víc jasněji
! Holky jaké máte nálady?A pocity?
Pocity jsou to krásné, ale pořád mám strach co všechno se ještě může stát, tak jsem si slíbila, že až začne tlouct srdíčko tak s tím přestanu a budu myslet jen a jen pozitivně a začnu si to užívat ![]()
Ahoj holky tak dnešní ultrazvuk mimi potvrzeno a už je vidět ![]()