TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6707
11.7.23 11:17

@kambalaka Mareček si ho nevezme, když je vzhůru, není zvyklý, takže musí byt v polospanku a večeři má normálně, někdy si dá, někdy moc ne, tak mi to jedno mléko nevadí ;) chodíme spat až ho vypije, takže nás to nebudi, což je plus :D, ale mate to dobře udělané, u nás to tak nejde

• načítám...
7611
11.7.23 13:07

@Janinac23 já vím, ze Hugo má své přednosti. Jsem ráda, že si relativně dlouho sám vyhraje (to dřív nebylo). Ale 2× denně se s nim musí jít ven, jinak kňourá. Beu teď kojím snad nonstop a je neodložitelná. Moc mě to štve kvůli Hugovi, kterému se teď nemůžu už tolik věnovat jako dřív. Když je nejhůř, hold pustím televizi - není to moc výchovné, ale jinak to nejde. Včera odpoledne jsem mu dala na balkon bazének a cákal se tam. Já jsem mezitím kojila a koukala na něj.

Dnes jsem s Beou byla na vyšetření kyčlí a koukala jsem a záviděla, jak tam všem maminkam ty děti hezky spinkají v kocarcich a autosedackach a Bea tam řvala jak malá kravka 😁 když nespí, tak řve - stejná jako její bratr v jejím věku 🙈

• načítám...
6707
11.7.23 13:13

@kambalaka mas můj obdiv :srdce: Marecka teda neodlozitelnost moc nepustila, televize u nás nefrci, teda ja bych mu ji i pustila, ale on na nic nekouka, občas reklama, ale za 30 vterin nestihnu nic :roll: jediný kdy si sednu, je když usne, samozřejmě až se najim a poklidim..neumím si představit mít ještě miminko k němu 8o on je i hodně zarlivy, jak mám na sobě miminko, hned chce ke mě, knoura :zed: proste práce 24/7 :mrgreen: 2× denně musíme mít taky program…vaření a větší uklid s nim nejde..ale proste si rikam, ze to ještě vydrzim a za rok maze do školky :mrgreen: sourozence pro něho chci, doufám, ze by si pak hráli spolu a dali mi pokoj :D, ale až povyroste, bude samostatný a ne tak otravny :mrgreen:

• načítám...
2087
11.7.23 13:57

@Petrussee :D :D :D ale než otehotnis a porodis, tak už třeba bude samostatnější :D a měla bys to dřív za sebou :D

• načítám...
6707
11.7.23 14:03

@Janinac23 jako to je pravda, možná bych o tom uvažovala, ale nám to finance nedovoli..přítel už se těší až půjdu do práce a finančně mu pomůžu :mrgreen: letos nemůžeme ani nikam vyrazit, máme ještě dodelavky na bytě, musíme opravit garáž a Mareček stojí taky více a více :zed:

• načítám...
7611
11.7.23 14:14

@Petrussee já Hugovi kupuju hodně věci z druhé ruky a nijak netrpí. Ono zase spis teď by si vyhráli spolu, kdy by měli blízko sebe. Ono pak šestileté dítě si s miminem hrát nebude 😁

• načítám...
5617
11.7.23 14:29

Tak Anička na mě teda dost žárlí :P Druhá dcerka jí provokuje a přijde se pomazlit a Anička hned letí. Normálně jí začne odstrkovat, kousat a sápe se po mně, abych byla jen její :lol: Pochovat si jiné dítě zatím nejde.
Dnes nám došel šáteček na hlavu s UV 50.Tak snad si u moře tu bílou hlavičku nespálí. Opálená trošku je, ikdyž zatím si to léto moc neužíváme. Má rýmu a kapeme do uší, ale už nemá teploty, tak snad už bude klid a začnem užívat bazénu.
Jedno pozitivum to má - umíme smrkat a to smrká schválně, aby to šlo co nejvíce slyšet ;)

• načítám...
6707
11.7.23 14:45

@kambalaka jako to jo, ale nám ty peníze chybí dost, taky jsem brala oblečení od kamarádky, ale ja jsem zvykla chodit na nějaka cvičení, výlety, herny a tak, s Mareckem doma byt nejde a to proste stojí, čeká nás zima, takže to bude zase dražší pak :zed: ja doufám, ze když budou 3-4 roky od sebe, ze si vyhrajou, ale záleží..ja mám 16 leteho brachu, tak jsem se holt o něho starala, nikdy jsme si nehráli, občas jsem ho vzala na výlet, ale jak je kluk, tak se spíše baví s přítelem, jdou běhat, cvičit, ale i tak jsem rada, ze ho mám :srdce: s Mareckem si taky občas hraje :mrgreen:

• načítám...
6707
11.7.23 14:47

@Ráďa 25 snad bude fit než odjedete :andel: Mareček má ksiltovku s UV, triko a zbytek mazu

• načítám...
7611
11.7.23 14:55

@Petrussee Hugo taky trochu žárlí a chce mě mít pro sebe. Někdy, když kojím nebo prebaluju a Hugo mě tahá za sukni a knoura, tak to je fakt zážitek. Ale nedá se nic dělat, hold oni jsou dva a já jen jedna, musí se podělit a hold Beátku ted kojím hodně… má to ted výhodu, ze jak chodíme k doktorům, nemusíme s sebou brát lahvičky a UM, ale jakmile začneme s prikrmy, premyslim, ze přejdeme plně na UM a přestanu kojit. Protože to MM je hladovější a Bea chce být na prsu furt 🙄 zavislacka

• načítám...
472
11.7.23 15:18

Ahoj holky tak jsme dnes byly na 18mesicni prohlídce a taky nám pediatr řekl že testy na autismus nevyšly nic moc, takže je budem muset ve dvou letech opakovat. Ach jo

• načítám...
6707
11.7.23 15:31

@Logodice my taky, to neřeš, podle mě to nic neznamená :kytka: kamarádce taky nevyšel, takže mi to přijde takový běžný

• načítám...
2087
11.7.23 17:40

@Logodice a z jakého důvodu nevyšel test? Úplně tě chápu, že máš obavu, taky bych měla. Ale opravdu vím o hodně dětech, co jim to jakože nevyšlo a pak úplně v pořádku. Nám naopak u prvního vyšel a nějaké věci ohledně vývoje řešíme, takže to fakt není klíčové.

• načítám...
2087
11.7.23 17:42

@Petrussee zase to ber z toho hlediska, že teď by využil kočár a vše co už máte po Mareckovi a pak byste to už mohli prodat a nemuseli vše skladovat…Ale jako chápu te a jsi mladá a je hlavně důležité, že se shodnete s chlapem na tom.

Příspěvek upraven 11.07.23 v 17:50

• načítám...
2087
11.7.23 17:45

@kambalaka taky jsem pořád uvažovala jestli kojit nebo um. Malá umělé nechtěla, tak jsem neměla nějakou dobu na výběr, až je vzala na stopadesátý pokus na milost, asi v 10 měsících, tak jsem postupně přestala. Ale teda se spánkem nebo tak nám to vůbec nepomohla, jen jsem musela lítat v noci dělat um.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100