Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ráďa 25 já dudlík dávám, chvíli pocucá, zjisití, ze z toho nic neteče, vyplivne a řve dál 😁 Bea je schopná se napít rychle - obzvlášť po ránu - to úplně hltá a třeba do 10 minut je hotovo a už nechce, ale za chvíli má zase hlad. Nebo u kojení usne, za 10 minut je vzhůru a řve, tak dam zase prso, zase začne usínat, odlozim a za dalších 5-10 minut beee - no je to na hlavu 🙄 🙈
@kambalaka asi je to lepší jak dudlík no, ale o hladu to není. Ale máš pravdu, je to na hlavu.
@Petrussee nemůže to být ze sluníčka? Nebyli jste včera venku dlouho? Zkus zastupující Dr, pokud se ti nebude zdát lepší. A nechodila bych ven dneska.
U nás taky náročné, v noci 39,6 horečku, teď lepší, ale stále horecka. Po té mmr vakcine.
@Janinac23 ta měla prave do 12, usnul na mě, když se to nezlepší tak pojedeme na pohotovost..teď přítel přišel s tím, ze nějaká kolegovo holcicka zvracela, ze se nalokala na koupalku vody, včera jsme byli v bazénu a taky se nalokal
včera jsme šli ven až po 16 hodině nevim: nebyli jsme ani přes poledne venku, vždycky má něco na hlave..teď nechtěl ani nic k pití, aby nebyl dehydratovany ![]()
@Janinac23 tak nakonec jdeme k moji bývalé dětské, máma ať zavolám ji, bracha k ni ještě chodí..prý nás vyšetří, děkujeme ![]()
@Petrussee tak dej pak vědět, co vám řekla, třeba se to tady bude taky někomu hodit 🙂
No teď v tom horku se všechno blbě léčí. Pokud dítě zvrací, řeší se to až celý den nepije. A to opravdu vůbec nic. Nám teď říkala, že 100ml je úplně v pohodě ![]()
@Ráďa 25 @kambalaka @Janinac23 děkujeme
poslechla ho, prohmatla, udělala crp, má 8, říkala, ze dobrý, pokud bude ještě nějak zvracet máme přinést te naši zítra ráno moč, asi přehřátí plus, ze se teda nalokal bazénu..máme byt v chladu a jen studené pití, říkala, ze nemá nic jist, jen něco tekutého, ale on měl hlad po celém dnu, dala jsem mu bramborovou kaši, snad to bude dobrý 🙏
A jak vám tedkon spí děti v tom horku? Já teda musím zaťukat, že Hugo úplně super. Ráno teda vstává brzy, ale posunulo se to už blíže k šesté 😁 pak mu v 11 dam oběd s usne na 3 hodiny (včera dokonce 3,5hodiny) no a večer usina mezi 20-21hod.
@kambalaka Mareček odpo 1-2,5h jak kdy, večer mezi 19-21h taky jak kdy
ale budicek je kolem 6 vždycky to je jedno jak je vedro ![]()
@kambalaka my jsme na chatě kde je klima, takže Ell spí dobře 😁 usíná kolem 8 a vstává kolem půl 7-7. Dnes jsme teda měli diskotéku, probudila se kolem ctvrt na 3 procurana, uplne mokra. No tak jsem ji prevlikla, vzala k nam do postele, jenže pak nemohla usnout. Řev, protivná, manžel to samý, vstával do práce. Ten už mě pak tak vytočil, že jsem ho vyhodila do obýváku 😅 máme tu jen malou rozkládací sedačku, ani si jí vzteky nerozložil, takže čekám jak přijede že ho bolej záda a kde si co si. Ale za to jak byl na přesdržku ho teda nepolituju 🤣 já taky loni vstávala do práce a taky jsem byla v noci vzhůru a takhle protivná jsem teda nebyla
@Janinac23 vůbec nevím. Jen na to koukal a řekl že test zopakujeme, že to není nejlepší. Ale proč - jaká odpověď byla blbě nevím.
@kambalaka já tohle měla s prvním synem. Taky nechtěl dudlík a chtěl být na prsu nonstop. Tedy většinou ale přes noc. Je srpnovej. V listopadu jsem nasadila láhev s fenyklovym čajem a hodně se to zlepšilo. Vždy z prsa hltal a za půl hodiny zase. Pořád byl hladovej a mléko mu nestačilo. Jinak jsem ho kojila do 9mesicu. Pak jsem začala s um a uuz jsem se i vyspala. po týdnu jsme pak začaly příkrmy. Takže moje rada-zkus čajík. Třeba má jen vážně žízeň.
@kambalaka u nás teda spánek nic moc, máme v podkroví fakt teplo a bez klimatizace. Celou noc otevřené okno a stejně horko a navíc teď dvě noci horečky přes 39 po očkování.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat