TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
26.7.23 20:47

@Janinac23 polévky anebo ve skleničce jak prodávají prikrmy, tak nějaké eintopfy

• načítám...
459
26.7.23 21:06

@kambalaka Heleď to Hugovo „kňourání“ mi přijde úplně v pohodě, to bys měla vidět to tóčo, co je občas u nás :cert:.

@Petrussee Děkuju za podporu, to si taky říkám, že je to jen období a přejde to… ;).

Holky tak se to u nás zlepšilo, pomohlo, jak psala taky @kambalaka, když chodíme ven dvakrát denně, dopoledne i odpoledne, prostě víc aktivit venku, malá se tam unaví a spí pak mnohem líp. Musím holt překonat svoji přirozenou lenost a chodit víc ven :D.

• načítám...
459
26.7.23 21:08

@Ssfr85 Myslela jsem na tebe, ale nechtěla jsem vyzvídat a být „stará Blažková“ :lol:. Jak se cítíš v těhu? Moc ti to přeju :kytka:.

• načítám...
459
26.7.23 21:28

@TerezkaSt Drž se, bude líp. Když se chlap nezajímá o vlastní dítě, je to naprd. V okolí mám ale hodně těch, kteří se o nevlastní dítě starají mnohem lépe, než jejich vlastní otcové, takže neházej flintu do žita.

• načítám...
1738
26.7.23 21:33

@Petrussee to zkusim :pankac:

• načítám...
1738
26.7.23 21:34

@Sissela necham se prekvapit, pro mne bylo tezky se s nekym seznamit i jako bezdetna :zed:

• načítám...
459
26.7.23 21:37

Jinak trošku od tématu, ale zrovna dnes jsem přemýšlela nad tím, jak jsem jako bezdětná měla velmi naivní představu ohledně mateřství a rodičovství. Absolutně jsem nechápala, jak se může někdo, kdo má malé děti (v mé představě vrcholné období štěstí a lásky obklopující celou rodinu) rozejít, nedejbože rozvést.

No, teď už samozřejmě vím, že příchodem dítěte se život změní o 180 stupňů a na některé věci, které bude zapotřebí řešit, vás nikdo předem nepřipraví. Jak je to lidové moudro, že když si žena bere muže, doufá, že se změní, ale on se nezmění, zatímco když si muž bere ženu, doufá, že se nezmění, ale ona se změní, tak mi přijde, že ženy se mateřství a rodičovství prostě adaptují líp, zatímco muži mi přijde (jak je zjevné i tady z příspěvků), že se někdy zuby nehty snaží udržet ten dosavadní styl života, který je někde s těmi změnami spojenými s příchodem nového člena rodiny prostě neudržitelný.

Někde jsem četla, že je důležité, aby se partneři/manželé měnili v těch přelomových životních etapách oba, resp. aby se oba adaptovali na změnené podmínky života, jakmile se jeden sekne a chce udržet neudržitelné, jde vztah do háje. Něco na tom je.

• načítám...
2087
26.7.23 21:43

@Petrussee díky za recept, takhle s vajíčkem jsem to neznala :palec:

• načítám...
1347
26.7.23 21:58

@Sissela Doporucuju poridit psa. To se pak doma skoro ani neohrejes a uz zas musis :lol: :lol: :lol:

• načítám...
7611
26.7.23 22:02

@Sissela pořiďte si psa jako my a budeš mít hned důvod chodit ven 😁 Jinak moc hezky jsi to napsala… ženský toho vydrží mnohem více.
@TerezkaSt tak my jsme se třeba s manželem seznámili na erotické seznamce 🙊 😁 my se původně sešli úplně za jiným účelem a už jsme spolu zůstali 😁

• načítám...
3961
26.7.23 22:13

@Janinac23 My jime cervenou cocku s ryzi a bilym jogurtem :). A klidne jeste vajicko k tomu, ale to ted malej nejak nemusi.

• načítám...
3961
26.7.23 22:13

@kambalaka Nekecej, na eroticky seznamce?! To je dost dobry :mrgreen:

• načítám...
459
26.7.23 22:16

@kajka kajka @kambalaka Haha, ty vaše dva příspěvky o psech hned za sebou mě pobavily, pejskařky se ozvaly :D. Dejte pokoj, se psem, já mám svých starostí dost :lol:. Ne, je mi jasný, že se psem se ven prostě musí, chtě nechtě.

• načítám...
3961
26.7.23 22:22

@Sissela To jsi dost vystihla o tech vztazich. Ja jsem se materstvim a detma posunula uplne jinam nez manzel, malo si rozumime, v malo vecech se potkavame. Zmenil se - byval aktivni, behal spartan zavody, jezdil na kole, chodil lezt na stenu.. hrozne jsem chtela takovyho tatu pro svoje deti, aby prirozene vedl kluky ke sportu, ale on ted nedela nic, jen prace a pak je na telefonu. Je mi z toho smutno, citim se hrozne osamele (ackoli nikdy nejsem sama a nemam zadnej cas pro sebe). Je to hodnej chlap, ale neni schopnej kvuli mne a detem prekonat nejakou svoji lenost, vzdat se svyho pohodli. Pro ostatni se muze pretrhnout..

• načítám...
1738
26.7.23 22:54

@Bjetuš tak to je taky podobne tedy…

Tak ted je s nim po mesici. Tak se ptam jak to jde a poslal mi x fotek jak si spolu uzivaji (nikdy nic nefoti). Tak jako nevim co si mam myslet. Asi tu rodinu nechtel tvorit se mnou a ted se treba bude predhanet kdo je lepsi solorodic? :jazyk:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100