TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1347
25.7.23 10:20

Hele jak Bartos vypravi svy pribehy bez pointy :lol:

https://youtube.com/…/irZOVCAMQw8?…

• načítám...
173
25.7.23 10:24

Davidek taky mluví jen „máma,“ tati zkracuje na „ta“ nebo „ti“, říká „tam“, a hlavně měsíc umí říkat „ne“ a ubtoho i kroutí hlavou, jako ze ne.. A kdyz to pořád nechci pochopit, tak říká „ne-eee“ :lol: umí ale jak dělá většina zvířat, vlak, auto, motorka, atd..
Jinak dneska jsem byla na kontrole, a prcek se tak mlel, ze skoro ani vyfotit nešel.. :lol: :dance: 4.8. Máme první screening, a treba se dozvíme, co to bude :srdce: :hug:

• načítám...
6707
25.7.23 11:47

@kajka kajka ukecanej :mrgreen: @Ssfr85 Mareček umí zvuk auta, ale teda dobře :mrgreen: ale to je jediný, jinak gratuluju :srdce: a dej vědět až budete vědět :D

• načítám...
7611
25.7.23 12:28

@Ssfr85 to je krásný, konečně tu nebudu jediná 🙂 tak dej vědět, co to bude :hug:

• načítám...
2087
25.7.23 12:30

@Ssfr85 moc gratuluji ♥️ do by sis přála o kapanek více, holku nebo kluka?

@kajka kajka Bartos se i dobře tváří u toho 😀

• načítám...
2087
25.7.23 12:32

@sofie_13579 Emma je fakt rebelka😀 tu bych chtěla vidět řadit s Aničkou od @Ráďa 25 a tou naší 😀 😀

• načítám...
7611
25.7.23 12:36

Dnešní noc: Beatku jsem kolem půlnoci kojila. Pak se probudila ve 2 a opět chtěla kojit. Ve 3 začal plakat Hugo - asi zlé sny, ve 4 ráno Beátka opet hladová, ve 4:45 zase Hugo plakal, tak jsme si ho vzali k sobě do postele a dali mu mléko. V 6 ráno začaly Beatku trápit prdiky a plakala. Tak jsem si ji vzala vedle, dala espumisan, Biogaiu a Vigantol, nakojila a zase usnula. V 8 ráno už nás pak Beátka definitivně vzbudila - zase hladová 😁 tak asi takhle probíhají noci, když máš 2 děti 😁 teď je poledne, já jsem ještě nejedla, jsem jak zombie a ani jedno dítě mi nespí 🙈 😁

• načítám...
7611
25.7.23 12:40

@kajka kajka náhodou, to je krásný, jak povídá :srdce: má svůj jazyk, ale povídá, Hugo jen hučí a kňourá 😁

• načítám...
5617
25.7.23 12:48

@Janinac23 No děvčata, škoda, že jste tak daleko.To by byl rachot :mrgreen:

• načítám...
1347
25.7.23 12:49

@Janinac23 jojo vypada u toho jak kdyz nekomu vysvetluje kvantovou fyziku :lol:

• načítám...
1479
25.7.23 13:07

Ahoj holky, průběžně to tady pročítám, ale nějak není čas psát. U nás je tak nějak vše při starém. Léto trávíme nejvíc na zahradě v bazénu, občas nějaké výlety..

Nočník u nás funguje tak na 10% :lol: Většinou mu dám trenýrky a do hodiny převlékám :lol: :lol: Dudlík už nemá asi 2 měsíce, už si na něj ani nevzpomene. Mléko dávám 2× denně, když jsme doma. Když jedeme někam na noc, tak už ho neberu. Slov už umí celkem dost, ale nepočítala jsem to. Teď začal i vše opakovat, ale někdy mu to moc nejde :lol:

@Ssfr85 Gratuluju :srdce: Ať mimísek krásně roste :srdce: Taky už začínáme uvažovat nad druhým. Ale chci to případně nechat až po dovolené, takže až ke konci roku :)

Tady posílám našeho malého pařmena :lol: https://youtube.com/…/FjFhD-JGbCs?…

• načítám...
motivi
25.7.23 14:07

Ahoj holky, byla to fuska to docist těch par dni.
My sme byli par dni na cestách po ČR po rodině, par dni v Polsku, teď sme v Maďarsku, tady máme i babi s dedou a je to nejlepší věc na dovolené- prarodiče :lol: malá si nás ani nevšimne, vklidu se najime, jdeme si sednout na sklenicku :lol: doporučuji :palec:
K Um- malá ho nema od 12-13.m tuším? Takže to neresime, dudlik měla vzdcyky jen na spaní, přes den nikdy nedavam a teď ho chci sebrat úplně jak se vrátíme. Nocnik- řekne si když chce na záchod ale ne vzdcyky ji to na zachode nebo na nocniku jde. Do trávy se nevycura jak holcicka (jakoze ji držíme nad trávou) to si stoupne jak kluk a cura ve stoje 8o :lol: úplně to přes koleno nelamu, teď sme pořad na cestách.
K mluvení- umí základy mama tata, babi děda, některá jména která si samozřejmě upravuje aby to dokázala říct. Řekne si o pití a jídlo, na záchod, zvuky zvířat, ahoj čau, rohlík :lol: hlavně rohlík. Člověk se pece s kvaskovym chlebem eko bio chia věci vyvaruje a ona si strjne nejvíc pochutna na rohliku :lol:
Ale je to můj parťák na hotelové snídaně- labuznik. Tam vajíčka, tam šunku, čerstvou bagetku :lol: tak to mám radost. Už se těším až zas slapnu do cvičení po tehle dovolené protože se necítím ve své kůži. Sice pořad chodíme ale chybí mi můj režim. Užívejte léta a vyletu :pankac: :pankac:

• Upravit
1738
25.7.23 14:11

@Ssfr85 Gratuluji! :srdce:

Na rozmluveni vam doporucuji moji mamu. Jakoze predtim uz mela solidni zasobu, ale spis nemecky (tak je to jednodussi) tak behem cervence co s nama byla tak casto zacla mluvit v podstate tak, ze se s ni da dobre domluvit na beznych vecech. Rekne dokonce „Chci napit prosim“ „nechci boticky“ „ja umim xy“ „mam hezky saticky“ „mam mokry rucicky“ toho ck jsem se bala a rikala mame at tak nemluvi a ono ji to jde tyjo. Ted jde teda asi po mesici k tchyni a tatovi tak jsem zvedava co na to budou vsichni rikat. Jeslti ji to tak hbite pujde i v NJ.

Na nocnik a dudlik to zase nema kapacitu vubec. Mliko jsem po roce nejak vymenila za kravsky a to ji davam furt a budu, proc ne, ale nepotrebovala by to.

• načítám...
1738
25.7.23 14:21

Holky moc diky za podporu co jste se vyjadrily k tomu rozchodu. Kdo se ptal ja jsem z Jiznich Cech a bydlim u Linze. Takze autem je tu mama tak do hodky, no jezdime vsichni vlakem.

A jinak co se stalo. Ono se to tahlo po tom prestehovani a co ja nastoupila do prace. Preditm byl rozkol kvuli tomu spolecnymu bydleni s rodici, tak jsem si myslela, ze se to tak zlepsi a naopak. On na to proste uplne rezignoval, nebyl doma, nic nepomohl, tady staly veci. Vse jsem kupovala a zarizovala ja, kolem ditete a do toho prace. V posledni dobe jsem jeste resila takove neprijemne situace (hypoteka, pohreb atp.). Nemohla jsem se ani s necim sverit, nepomohl mi, ale zvlastni bylo, ze energii investoval do jinych lidi, kterym pomahal. Zalozila jsem i tady diskuzi jak ho mam motivovat do rodinnyho zivota a avcihni jednohlasne napsali, ze tenhel chlap zadnej rodinnej zivot nechce. Rekla jsem mu (po jedny prestrelce) at si to teda vyzkousi zpatky a on, ze je tak stastnejsi a bude proste platit alimenty a brat si malou s rodici, kdyz budu chodit do prace, ze na to asi neni… Za cely ty dva tydny a kus se ani nezeptal jak se mala ma, to mne asi mrzi nejvic.

Kdyby mel jet pryc na 11dni - vrati se… Kdyby si mel chodit po fotbale a saunach a i za ty veleblby kecy. Porad je videt, ze takovy chlap te ma rad a podporuje tu rodinu, ikdyz otevrene priznava, ze z toho neni nadsenej. Ale tenhle proste vubec nemel zajem…

• načítám...
1115
25.7.23 16:50

@Petrussee pije HIPP, ale já kupovala rovnou 4 balení, teď už je teda měla na dýl než na měsíc 😅

@Ssfr85 moc gratuluju a držim palečky ať je vše jak má být a přeju hlavně zdraví :srdce:

@TerezkaSt ten nezájem je hroznej, vůbec si to nedovedu představit a věřim že to hodně zabolí, když se otec o své dítě nezajímá. Fakt bych některý chlapy vymáchala ve studený vodě aby se probrali.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100