Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@TerezkaSt To je uzasny jak mala mluvi ve vetach! Holcicka sikovna. Je mi moc lito, ze vam to takhle blbe dopadlo s chlapem
Zvladnes to, bude ti bez nej lip, ale smutny to je vzdycky, kdyz se rodiny rozpadaj. A jeho nezajem o malou.. blbec. Jednou treba zjisti, o co prisel, ale bide pozde. Vsak on ho zivot propleskne.. Drz se holka ![]()
Hele pro pobaveni co dostal Mikulasek od prababicky. Ach jo.. prej fakt vybirala aby to malej mohl ![]()
@Bjetuš
No jo babičky
Ta naše když hlídá, tak jí dá kousnout tatranky, zjistí, že to nebude, tak jí dá zas něco jiného. Tak postupně malá rozkouše 5 věcí. Doma když nechce a nedojí, tak nic jiného nedostane.
Zrovna snídáme Pribináček kapsičky. Musím si to nakoupit i na dovolenou, jako když není čas jí chystat svačinku. ![]()
@Janinac23 jj nas holky vcetne Radciny Anicky by byly primo nebezpečná kombinace.
![]()
Skoda holky obecne ze nebydlime vzajemne bliz bychom mohly udelat nejaky sraz ![]()
Jinak Emmu jsem nalifrovala do jesli ted jsem na masazi a pak jedu zkontrolovat audit. Takže snad to bude fajn den.
@Ssfr85 - velika gratulace at je cele tehotenstvi v pohode. ![]()
@TerezkaSt Tohle me tak strasne vysira. Chlap nezvladne prechod na rodinej zivot, ale ze tim tvl vyrazne znici zivot a svobodu matce, to uz se nikdo nepta. Pak vsichni fnukaj jak sou zensky sobecky, ze si deti porizojou az pozde. Predstav si, kdyby si tomu materskymu zpusobu zivota nepricuchla ty a byla bys stastnejsi, kdybys odesla…to by bylo spolecensky toco jaka si mrcha. Mrzi me to, ale nez, abys mela doma dve deti misto ditete a chlapa… Jak se citis? Zvladas s nim komunikovat?
@Bjetuš no jo no, oni žili dřív jinak a dávali nám všechno, treba guláš s knedlikem nebo chleba se sadlem a neřešilo se to. Mně když mamka něco kupuje, tak ji říkám přímo co má koupit. Když to jsou ovocné kapsičky, tak ji říkám ty z DM nebo z rossmanna a ona pak přijde s kapsickama Relax, ze byly dražší a tudíž lepší 🙈
@kajka kajka píše:
Hele jak Bartos vypravi svy pribehy bez pointyhttps://youtube.com/…/irZOVCAMQw8?…
To je strasne roztomilej chlapecek
Je jasny, ze fakt neco vypravi ![]()
Miky taky takhle dost žvaní, ale opravdovejch slov zatim malo. Vzhledem k tomu, ze si rozumime, tak mi to neva. Neco ma i vymysleny, treba rozinka rika “apo”.
@kajka kajka Tak v tomhle tematu zadnou gender spravedlnost neudelas, to je ciste biologicke. Jako zenska proste musis. Fu, takovejch story je a ze zdrhnou treba hned v tom prvnim roce. To se mi stat bylo by to asi jeste horsi! Ja tomu prave zas tak moc nepricuchla asi castecne kvuli tomu jak se nezapojoval. Kdyz budou hlidat, tak to asi nejak s praci dam. Ono je to takhle trochu win win situace, protoze on ma svuj klid a ja vyhlidky na neco lepsiho SNAD? Spis se bojim ty samoty a ze si pak nikoho nenajdu kdo bude brat takhle maly dite. Ale ja byla sama uz v tom vztahu zejo. Lepsi se rozejit nez to ro dite tolik nevnima, postupem casu je to horsi a horsi a je bez rozdilu jestli ti je 4 nebo 18. ![]()
@TerezkaSt Mas pravdu, je to biologicky. Ale fakt me to mrzi. Vzdycky me nastve, kdyz se nejakej chlap v mym okoli nezapoji a to mi to muze bejt fuk, kdyz je nemam doma
Ja kolem sebe tolik podobnych chlapu ale nemam, ale mozna je to tim, ze se kamaradim s asi dost specifickym typem zenskych, co deti nechtej a nechaj se nakonec ukecat detichtivyma chlapama.
Ze by sis nikoho nenasla, bych se fakt nebala. More je plny ryb a vim jen o malo chlapech v nasem veku, ktery by nechteli zenskou jen protoze ma dite. Najdes si nekoho primo k sobe a maly, kdo to bude cejtit a bude toho chtit bejt soucasti. Az se bejvalymu usadej hormony, tak at hlavne nefnuka, ze je sam. ![]()
@Bjetuš 😀 babička je vtipná 😀 ale já se přiznám, že u nás už běžně něco z toho ji, jak to vidí u staršího, tak chce taky.
@kambalaka jaka byla dnešní noc? U nás prozvracena, od 3 jsme nespali. Syn to chytil od Michalky.
@TerezkaSt ty jsi silná ženská a soběstačná, zvládneš všechno a budeš šťastná s někým jiným a to si opravdu o tobě myslím, nepíšu to jen tak!
@Bjetuš hlavně to lizatko, to bude dobrota
jako ja někdy polevim a dostane pingue nebo ctvrtku tatranky, ale to je vše, jinak porad kupuju ty dětské dobroty, ale na nás babičky kaslou, nic nedávají
co se týká jídla..moje máma teda občas koupi pliny ![]()
@Ssfr85 gratuluji moc
Ať jen prospíváte ![]()
Já teď měla trochu „pocity“ na další ale drahouš s tím nesouhlasí, že zatím se cítí naplněn…ne řekl „unaven“ jedním
mě rozesmál, protože 90% času s Kačkou trávím já
@TerezkaSt četla jsem Tvůj příspěvek a posílám pozitivní energii alespoň… stejně jako Janinac si však myslím, že taková sympatická ženská „na ocet“ nezůstane, neboj.
Myslím, že normální chlap nebere dítě jako překážku vztahu.
@Janinac23 no v 23:30 jsem kojila Beatku a šla spat. Bea se ale celou noc mele, takže spím tak napůl. Ona na zádech strašně špatně spí, nejradši by spala furt jen na břiše, ale to si přes noc nelajznu. Doktorka mi říkala, abych ji tak nenechavala ani přes den spát, ale ona jinak neusne. A když ji po nějaké době otočím, tak je do 10 min vzhůru. No ve 3 začal brecet Hugo, tak ho šel manzel uklidnit. Jenže za 3/4 hodiny měl zase silenej amok. Tak jsem tam zas šla já ho uklidnit. Tak nevím, jestli zlé sny nebo zuby, ale přes den je OK. V noci jsem kojila Beu nějak kolem 2:30 a pak v 5 ráno. Hugo za námi přišel asi v 7:15. Aspoň, ze si dnes prispal, ale zase měl ty noční estrády
@Bjetuš ty jo, je to všude stejný
ale u babiček to prostě přejdu, ale vlastní mamce se to snažím vysvětlit, proč to třeba nechci dát. Pocházím z rodiny, kde jsou všichni tlustí (jo já taky) a zelenina, luštěniny a tak je skoro sprosté slovo.
Ne že by mi Kačka něco z toho jedla, poslední dobou je to skoro každý den zmrzlina (to slovo se naučila skoro instantně
) ale snažím se aby měla lepší jídelníček než já jako malá.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat