TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
459
24.7.23 13:54

@Petrussee Malá taky nechce být v kočárku, jenže ona teď často nechce ani ťapat, takže to dopadá tak, že jí prostě nesu.. Což už je ale náročný. Achjo, vždycky si maluju krásnou procházku v kočárku a nakonec to dopadne tak, že mi začne vylézat ven a za boha jí nemůžu dostat zpět, samozřejmě se mi to stane vždycky, když jsme hoodně daleko od domova, ideálně někde pod kopcem :dance:.

Jinak u nás teda teď nějaké zvláštní období, kdy se moje potřeby a potřeby malé začaly docela rozcházet. Ona je neřízená střela, ale současně chce být pořád jenom se mnou, zase máme období nošení. Já jsem byla zvyklá na to, že si nejdýl po obědě schrupne a já si odpočinu, teď sama od sebe vůbec nechce spát a dá mi strašnou práci jí vůbec na jeden spánek denně uspat 8o. A večer teda to samý, chce jenom lítat, od jednoho k druhýmu a do postele nenenenene… A začala jsem pozorovat, že jí vadí, když si sednu, nedej bože lehnu, nemáte to někdo taky tak? Začne mě normálně zvedat 8o.

Jo a nechce se teď absolutně přes den mazlit, ani od rodinných příslušníků, vůbec. Pořád je v pohybu. Už jsem si říkala, jestli není třeba přetažená, jestli to není začarovanej kruh, že čím míň spí, tím víc je akční, ale jak to udělat, aby mi usnula, když za boha nechce? Nechci pořád ze všeho vinit zoubky, ale přijde mi, že „utíká“ od bolesti… Sliní, sahá si dozadu do pusinky, už dlouho se ale žádný zoubek neobjevil.

Příspěvek upraven 24.07.23 v 13:57

• načítám...
459
24.7.23 13:55

@kambalaka Jak si sem člověk má jít „postěžovat“, když tady vidí takovou supermatku :lol: ;) :kytka:.

• načítám...
6707
24.7.23 15:00

@Sissela Mareček mě teda taky nenechá na pokoji, furt se mnou.: :D :nevim: Už jsem si zvykla, ale spíše mu dávám ruku než na ruku…a teda posedí na gauci se mnou, když mu pustím písničky na mobilu a on je prepina..ale v noci se budí jednou na mléko a pak občas knoura, vstává v 6, takže dopo někam jdeme a většinou usne rychle, ale lehnu si k němu a odejdu až usne..večer to je jak kdy, rikam si, ze vše je období a přejde to, ale taky odpocivam když usne a cerpam energii na odpoledne, drz se :srdce:

• načítám...
7611
24.7.23 15:09

@Sissela já chodím ven dopoledne i odpoledne. Celý režim přizpůsobuji Hugovi a Bea se s tím režimem veze, takže když má jít spát Hugo, tak Beu prostě uhoupám, ukojím, uspím a mám klid 🙏 a jdu spát s nima 😁 Hugo spánek potřebuje po obědě, jinak je protivnej. A já si teda za spánkem tvrdě stojím, potrebuju si odpočinout.

Hugo zas hrozně kňourá doma - FURT, je to na hlavu 🙈 posílám ukázku. Proto chodíme 2× denně ven. Kňoura jeden.

Když byly vaše děti malé, spinkaly vám na brisku? Ať dělám, co dělám, Bea usne JEN na brisku, vím, ze to není dobře kvůli SIDS. I doktorka mi říkala, ať ji takhle nenechavam spát, ale ona mi jinak neusne. A když už usne, tak se furt budí. Zkousela jsem ji po usnutí přetočit, ale to se pak začne po 10ti minutách taky budit. Příště chce spát jen na břiše. Co s tím? Na zádech usne už jen fakt, když je nejhůř, takže tak 1 z 10ti.

Načítám video...
  • načítám...
6707
24.7.23 15:26

@kambalaka Mareček takhle nespal, takže vůbec netuším co s tím :? spi až tedka občas takhle, jinak jsme ho otaceli na bok a střídali je a v kočárku spal na zádech, usnul třeba na ruce a ja ho položila na bok :nevim: jinak Hugovo knourani je ještě zlatý :mrgreen:

• načítám...
173
24.7.23 16:56

@kambalaka a není to spíš povídání? Davidek tak taky „povídal“ než začal se slabikama.. Já mu na to odpovídala a on taky měnil intonaci.. ;)

• načítám...
7611
24.7.23 17:50

@Ssfr85 mně to teda přijde spis jak knourani, každopádně na uši je to strašný 😁

• načítám...
472
24.7.23 18:31

Také posílám pár fotek z výletu. 3hodiny autem zvládl na jedničku a v parku Mirakulum se vyřádil na maximum. Po opuštění parku a nasednuti do auta za 5minut usnul. Zítra má kubík svátek tak bude malej dáreček a pak pojedeme na Boží Dar na Ježíškovu cestu.

• načítám...
2087
24.7.23 18:32

@kambalaka hlásím, že malá taky takhle na bříšku :wink:
Ty Hugovi zvuky by mě taky štvaly😀 mluvení to není, ale asi tak vydává zvuky a uklidňuje ho to😀 zase si aspoň hraje a je hodný :wink:

Příspěvek upraven 24.07.23 v 18:35

• načítám...
472
24.7.23 18:33

Jo a začínáme mít období kdy se vzteká a se vším hází. Dopije láhev a šup s ní na zem.

• načítám...
2087
24.7.23 18:37

@Logodice nádherný den jste měli a je šikulka, jak zvládl cestu 👍 k zítřejšímu svátku všechno nejlepší :srdce:
Naše malá dneska zvrací, samozřejmě na výletě na chatu ke známým v autě a pak teda chudák trpěla než se jelo domů ☹️

• načítám...
5617
24.7.23 18:43

No u nás ráno chodíme do obchodu, pak venku snídáme a pak vařím. Když jsou doma děti, tak otravuje je.Sama si hraje, ale musí být někdo blízko. Po obědě chodí spát tak 2 hodinky a pak jsme venku skoro až do večera. Vzteká se taky, je to strašnej mamánek. Ale zítra musí hlídat babička, jedu na gyndu.
Ve čtvrtek odjíždíme na dovču do Chorvatska, no jestli se tomu dá říkat dovolená.

• načítám...
1347
24.7.23 21:10

@TerezkaSt To mi moc mrzi. Taky si rikam, ze bych se to snazila udrzet co to de, ale…pak si zase rikam, zijes jenom jednou a proc ztracet cas s clovekem, kterej ti vadi. Neboj zvladnete to. Pohodovy zensky to vzdycky zvladnou :srdce:

• načítám...
1347
24.7.23 21:31

Dneska ty jo Bartos uz 19 mesicu. Uz si ne pokazdy vzpomenu ty jo :lol:.

Uz někdo z nasich prosincat neco povida? Bart si tak jako zvatla, vypada to jak kdyz mluvi, intonuje jak mluvci v televizi, jen to nedava zadnej smysl :lol:

Jinak My jsme ted kocar uplne vypustili, Bart seklidne vozi, ale kdyz uz chce ven tak ho chce tlacit a to me teda extremne nebavi. Takze stridam nosítko a chuzi. Bart by se rad porad nosil, ale ma smulu, mam jenom jedny zada. Dela ted takovou vtipno vec, ze kdyz chce na ruku a ja nereaguju na jwho vyknouravani, tak se rozebehne jako dabel az se mu tvare cely klepou, predebehne me asi tak o metr tam se rychle otoci a natahne ke me nahoru ruce a hodi psi pohled:lol:. Jsem zla mama a kdyz vidim, ze se rozbiha, aby to udelal, proste pridam a nenecham se prebehnout :lol: :lol: :lol:

• načítám...
2087
24.7.23 21:59
@kajka kajka píše:
Dela ted takovou vtipno vec, ze kdyz chce na ruku a ja nereaguju na jwho vyknouravani, tak se rozebehne jako dabel az se mu tvare cely klepou, predebehne me asi tak o metr tam se rychle otoci a natahne ke me nahoru ruce a hodi psi pohled:lol:. Jsem zla mama a kdyz vidim, ze se rozbiha, aby to udelal, proste pridam a nenecham se prebehnout :lol: :lol: :lol:

Tos mě hodně pobavila 😀 😀 😀 malá venku nosit nechce vůbec, vlastně ani doma. Kočár taky nenosime už delší dobu na běžné procházky, nosítko jsem ani nikdy neměla🙂 ale když jsme na hřišti a je tam nějaký volný kočár, tak občas do něj chce lézt, ale ne že by se chtěla vozit, spíš ji to baví tam vylézt a zase dolů.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100