TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1347
20.7.23 23:22

@kambalaka Lepsi a funkcni kousky kupuju z vinted. Vetsinou Mark and spencer, Tchibo, kalhoty mu pekne sedi z HM jak tam maji ty stahovaci pasky. Nakoupila sem par tricek z Tesco znacky, vetsinou ve sleve.

Veci jako tricka a teplaky kupuju v Lidlu, v Pepco a taky na Vinted vetsinou v ramci objednavani neceho jineho v jedne objednavce. Bart ma celkem problem s kalhotama, je dost hubenej a potrebuje kalhoty vic stahnout, takhe musi mit tkanicku.

• načítám...
6707
21.7.23 07:34

@kambalaka ja spíše Lidl, Tesco, máma Hmko a brala jsem od známe po synovi, když chci košili na foceni, tak tu beru z Pepcu, když ji vezme jen parkrat a nedávám ji do susicky :D @kajka kajka ty jsi zlata :srdce: @Nikča2020 to je cestovatelka :mrgreen: Marecka nikdo nechce :D tak ho máme porad, naši si ho berou jednou za 14 dni odpoledne a děda si ho bere nějaké dopoledne v týdnu, ale tak 1,5h ;)..ale alespoň něco :mrgreen: Mareček by noc nedal a ani ostatní by to nedali :mrgreen:

• načítám...
7611
21.7.23 08:06

@Nikča2020 tak já v Lindexu kupuju, když mají něco ve slevě. Teď třeba mají akci -25% i na věci ve výprodeji, tak se chystám tam zas něco vzít 😁 ale je to spis jen moje úchylka, dětem je jedno, co mají na sobě

• načítám...
1115
21.7.23 09:15

@Petrussee Ell to má tak odmalička, jí nevadí když je u babiček nebo u mé tety. Ona je všude doma 😅 a moc dobře si pamatuje! Včera jsem jí přivezla ke tchýni a ona pak po chvilce šla do kuchyně a něco tam štrachala. Tak se tam jdu podívat a frajerka si otvírá skříňku se sušenkama a mňam mňam 🤣 🤣 jak si pamatuje kde má u babí svoje mlsání! Kdyby brečela nebo tak, tak bych jí tam nenechávala, ale to se naštěstí neděje. Spí tam kolikrát líp jak doma 😅

@kambalaka to já naprosto chápu, také jsem na tom ujížděla 😁 jen je mi teď pak líto, že by Ell zašpinila tak drahý oblečení, kolikrát to skoro nejde vyprat. Když to nakoupim ve výprodeji na haemku, kde triko nestojí ani kilo, tak mě to tolik netrápí. Ale těšim se, až bude větší, rozumnější, to jí budu strojit jako panenku 😁

• načítám...
2087
21.7.23 19:12

@Nikča2020 to je sranda ty sušenky😀je to tak no, děti mají na takové věci dobrou paměť 🙂 to si pamatuji, že hodně bývá malá od tebe a je to super, když je ta možnost, tak proč ne 👍

Jinak my nakupujeme všude možně, ale ne moc drahé. Někdy volím variantu kvalitní a z druhé ruky a jindy nové, ale pepco, hm, sinsay (tam jsem byla už párkrát zklamaná s kvalitou, ale za ty peníze asi chápu)

• načítám...
1738
22.7.23 01:27

Holky za mne super kvalitni levne hadry ma Tesco (i na dospelaky) - akorat mi to prijde nejake mensi asi jako Pepco to je taky mensi. Mam toho ale hroznou kopu a nevynosime to ikdyz ma ty velikosti fakt dlouho. :nevim: prvni foto triko z tesca 80, druhe saticky c&a 68 :D Mala v lete zblondatela a je vic do mne.

Musim se sverit. Odesel mi chlap ke sve bio eko zero waste mamince nejspis nadobro (uz dva tydny). Asi je to dobre, protoze jsme si s ditetem fakt nesedli a nebyl to uz udrzitelny stav. Jsem roky v zahranici, ale sama s ditetem to bude challenge. Mala ted byla dvakrat stridave u me mamy co jsem mela smeny. Je dobra, zvykne si na vsechno. Vzdycky jsem se divila jak nekdo muze rozpoustet rodinu u takhle maleho ditete a mam to. Celkem mam obavy z budoucnosti jak to cele dam. :?

• načítám...
6707
22.7.23 08:16

@TerezkaSt ona je fakt drobek :srdce:..kamarádce se to taky stalo nedávno, ale chlap nemá zájem, nechce platit..řeší to soud, tak vám přeju ať se v klidu domluvíte, nebude dělat zle a mála na tom nebude tratit 🙏 dítě vztah neudrží, ba naopak je to dost těžká zkouška, tak se držte :srdce:

• načítám...
1115
22.7.23 08:58

@TerezkaSt přesně jak píše @Petrussee hlavní je se domluvit a aby malá trpěla co nejmíň ❤️ moc držím palce, ale určitě je lepší jít od sebe než být v nefunkčním vztahu. Budu moc držet palce ať vše zvládneš, ale nemám nejmenší pochyby! My ženský vydržíme všechno, jsme na to stavěný 😅

• načítám...
7611
22.7.23 09:31

@Janinac23 já v Sinsay byla mile překvapená s kvalitou triček - kam se hrabe pepco… asi teda jak který kus. Jinak H&M je super a Lindex je taky fajn, ale tam kupuju taky buď z druhé ruky nebo v akci.

@TerezkaSt jaj, tak to mě mrzí. Já bych ti teda nedala, jsi fakt statečná. Ale manželovi ten stav “děti” taky nevyhovuje, byli jsme zvyklí podnikat - támhle výlet, támhle večeře, sauna, kino, wellness, fitko a teď to proste nejde. Takže chodí sám, no :nevim: teď mě hodil třeba k mým rodičům s detma a jel si na víkend na fotbalovy turnaj s klukama. Nebo si jde sám do fitka, do sauny… ale děti má rád. Ale taky má rád to svoje :nevim:

• načítám...
6707
22.7.23 11:07

@kambalaka přítel přišel ráno s tím, ze by odjel prvního září na 11 dni :zed: na výcvik..jako má za to nějaký peníze, ale zase ne tak, aby to za to stalo, ale je to pro něho forma zábavy a odpočinku..teď jsme byli týden sami a pak víkend..ale 11 dni, to se mi nechce byt sama s Mareckem :? takže úplně chápu..jako mě taky chybí svoboda a takový to jet někam v klidu a řešit sebe :D, ale nevím proč chlapi by se neměli nějak omezit :nevim: prý mi zaplati welness ať nacerpam sílu..ale jedna dvě noci oproti 10..je celkem nepoměr..takže jsem zvědavá jestli pojede

• načítám...
2087
22.7.23 12:08

@TerezkaSt teda to jsou šoky, směřovalo to k tomu delší dobu nebo to prislo rychle? Drž se, já bych to nedala. No dala, musela bych, ale fakt posílám sílu, ať vše zvládneš :srdce: Jen prosím nechápu, ty jsi teda v zahraničí, tvůj chlap je cizinec? A máma když má malou, tak přijede k vám? Jsi silná, tak zůstaň a bude lépe!

@kambalaka jj, ten sinsay asi jak co, měla jsem super body pro děti a z toho šíleně slabé a nic moc pyžama. U mě je problém, že vše přes net a pak se mi nechce vracet

@Petrussee já se přiznám, že by mi to taky vadilo (abych nebyla na vše sama), ale nezakázala bych mu to a asi bych ho i částečně podpořila. Vem si že pracuje v práci, pak doma. Rekonstrukce celého bytu a cos psala, tak ti hodně pomůže, když řekneš.

• načítám...
6707
22.7.23 12:17

@Janinac23 ja vím, ale už byl týden pryc, pak víkend, kdyby to byl ten týden, ale 11 dni uz mi přijde dost :? jako zakázat mu to úplně nemůžu, muzu projevit nesouhlas, ale stejně si udela co bude chtít..děla dost, ale na druhou stranu ja se taky nezastavím :nevim: a ze bych odjela ja to momentálně nehrozí :mrgreen: v životě jsem nebyla tak unavená jako když jsem doma s Mareckem :mrgreen: zlata práce :D a on s nim nebyl ani jeden den sám, a ja s nim mám byt sama 11 dni..je to nefer :D no uvidíme..

• načítám...
7611
22.7.23 12:53

@Janinac23 trička jsou v Sinsay super, kratasy a gatě taky, ale pyzama hrůza, s těmi zůstanu u Lindexu asi dlouho. Já taky nakupuji on-line.

@Petrussee Já to mám podobně, krátce po nařízení Bey musel na 2 dny na Teambuilding. Teď je vikend na nějakém tom turnaji (já jsem u rodičů na chatě), pak za týden zase na 2 dny pracovně přes noc do Brna a pak v září na 4 dny na soustředění s fotbalem 🙈 jako kdybych měla jen Huga, tak je mi to fuk a pískám si, ale 2 děti a k tomu musím venčit psa… přes den si to už nějak sedlo, ale nejhorší jsou rána, kdy se oba vzbudí najednou, Hugo chce mlíko, Beu musím nakojit a do toho pes chce vyvenčit 🙈no a pak večery… oba vykoupat, oba nakrmit, oba uspat a psa venčím, až když oba spí… No manzel zase mi na to rekne - chtěla jsi děti, tak si nestěžuj 😁 🙈 on na začátku vztahu děti nechtel, pak všichni kolem nás měli, tak jsme šli do Huga a jemu by to stačilo, ale já chtěla ještě pro Huga sourozence a to manzel mi řekl, ze teda je to moje rozhodnutí, že mi to umožní, ale že se kvůli tomu nehodlá omezovat trávit veškerý volný čas doma, ze to by musel vyskočit z balkónu. Hold mám, co jsem chtěla :nevim: obe děti ma rád a vždycky se na nás těší, když ma čas, jde s námi ven a ráno venčí psa s Hugem, ale prostě když má nějakou akci/zábavu, tak jde a “starej se”. Protože já jsem ta, co chtěla mít 2 děti. Jemu by bohatě stačil Hugo

Příspěvek upraven 22.07.23 v 12:57

• načítám...
7611
22.7.23 12:54

Akorát jsem uspala děti, tady foto pro ukázku, mezi nimi je místo pro mě 😁 a na další fotce je Beátka

• načítám...
6707
22.7.23 13:00

@kambalaka Marecka jsme chtěli oba, naše dítě, naše domácnost, tak se holt musíme nějak domluvit :D je těžký najít rovnováhu, aby jsme byli spolu sami, pak každý sám s Mareckem a taky všichni dohromady :D, ale chápu, ze když mám jen Marecka, ze bych to měla dat v pohodě, ale on je proste narocnej :roll: ale už hodinu a čtvrt spi, tak cerpam energii na odpoledne :D se děsím toho až přestane spat odpoledne 8o a teď jsou i ty noci děs..přítel ráno, ze je to horší a horší a půjde do obýváku :mrgreen: (Mareček spi půlku noci s nami, dost teď fnuka, jak mu lezou stoličky)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100