Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka to je masakr, jak takhle dokáže usnout 😀
@Petrussee já jsem myslela, že máte zrekonstruovaný byt? To bych ty okna vyměnila jako první před rekonstrukcí 😀
Babička vypadá mlade 🙂
@Petrussee @kajka kajka byste mi lezly na nervy s tim mluvenim, to pak unavuje
Ono se to rozjede jen co zacnou ukazovat na vsechno pistet a rikat „dodoje“ pak to jde rychle. Ale abychom si to tak neidealizovaly prijde mi zvlastni ze nektere hlasky umi jen v nekterych slovech. Treba rekne „halo, ale ahoj je „ajej“ a rekne „bodysky“ ale vlacek je „dadek“ ![]()
Babicka je kost. To je tvoje mama?
@Janinac23 Jojo, dělali jsme ho komplet (elektřinu, podlahy, kotel)..jenže pulka byla oken dřevěná a pulka plastová..ale zjistili jsme, ze ty plastový jsou taky na nic..
my dávali trojité a tyhle byly dvojité..a v zimě se mlzily..příští rok se bude dělat fasáda v baráku, takže jsme je museli dovymenit
..pak už by to neslo, naštěstí nic přítel nerozbil 🙏..ale mělo se to udělat rovnou, ale mysleli jsme, ze budou v pohodě a chtěli jsme něco ušetřit..je 49 ![]()
@TerezkaSt ano, moje
hlídají jen naši, pritelovo strana vůbec..ale nejvíce hlídá děda, ten u nás vede
toho má Mareček nejraději, ten ho porad poslouchá a nosí ![]()
@Petrussee - jeee oba tvi rodice vypadaji moc fajn a jsou dokonce mladsi nez muj partner ktery je tatinek Emmci
![]()
U nas Emma povida tez dost - slova spojuje pekne, zrovna vcera neco povidala a dávalo to celkem smysl
![]()
Ja jsem celý tyden po meetinzich tak vyzvedava pekne partner z jesli a je s malou do vecera, tak se potkávame az doma kolem 22h.
Jinak u nas „dovca“ nastava kdyz je emma v jeslich
![]()
Ahoj holky, my dneska první noc bez dudliku. No ráno sem si musela udělat dvojité kafe
vrátila sem se o x měsíců zpět kdy byla každou hodinu vzhůru a knucela a brecela
ve 4 ráno už sem byla kousek od toho abych ji ten dudlik dala. Ale vydržela sem, tak doufám ze dnešní noc bude o chlup lepší
![]()
@motivi tak dudlík zatím neřeším, jsem ráda, že spíme.
Na otázku- co to je? Začínám být alergická
Zeptá se, tak jí řeknu že třeba letadlo a ona se zeptá- bojím? ![]()
Jinak tady spí Anička po obědě 3 hodiny, takže než dojdeme na pláž, tak je skoro večer ![]()
@motivi tak dudlík my teda tedkon taky neřešíme. Ještě přijde na řadu další růst zubů a budu ráda, že ho ještě chvíli máme. Navíc kojím několikrát v noci Beu, tak ještě abych lítala k Hugovi 🙈 když konečně spí celou noc.
Včera Hugo vytuhl v půl 6 u večeře a spal až do rána 😁 no do rána… ve 4:30 začal brecet, tak jsem ho vzala k sobě do postele, dala mu mléko a vstavali jsme v 7:00, kdy nás probudila Beátka
@motivi U nás byly horší dva večery uspávání a pak už se to lepšilo a za chvíli už si na dudlík ani nevzpomněl. Určitě to bude za chvíli lepší ![]()
@motivi Takhle jsem ukončovala kojení, bylo to náročný, ale fakt je důležitý vydržet, bude lépe! U nás naštěstí nemusíme dudlík řešit, malá ho moc nechtěla. Jen nám teď akutně chybí „uklidňovací prostředek“ při růstu druhých stoliček, dřív dostala prso a bylo. Malá nespí a hodně tu zuby prožívá, jsem hotová. Naštěstí jsou to teda zuby, už jsem si říkala, čím to je, že nespí.
@motivi jsem teď četla, ze ten dudlik od roka ruší spanek
ale vydržet prý dva dny a bude to dobrý..no Mareček ho má i přes den, takže u nás to nepůjde teď, ale snad se ho do 2 let zbavíme i kvůli zubum..ale Mareček se budí dost, tak jestli ho ten dudlik neruší, dneska ho neměl v noci skoro 5h a neknoural
@Sissela Mareckovi roste stolicka a taky nic moc, tak už má zubu 12
@Petrussee Naše malá má 16 zoubků, teď rostou ty „druhé“ zadní stoličky, se špičáky už byla dost jízda, ale teď je to zase masakr. Trochu se bojím, aby neměla zase horečky, jakmile je trochu víc horká, měřím teplotu. Mám v živé paměti, jak protrpěla růst těch prvních stoliček, to jsme tenkrát proleželi několik dní s horečkama v posteli, non stop u prsa, s Nurofenem.,. Bez kojení se mi uklidňuje o dost hůř, z nošení už mě fakt bolí záda.. Už aby byly ty zoubky venku všechny
.
Hugo mi už zas po obědě neusnul 🙈 vůbec nechápu, co to s ním je. Ráno jsem s nim byla venku vyvenčit psa, pak jsme byli dopoledne v parku a stejně mu to je asi málo. Pak mi nemá v půl šesté usínat u večeře 🙈
@Sissela taky si myslím, ze to horší ještě přijde, Mareček teda knoura, včera večer jsme mu dali Camilii, tak spal lépe, ale nechci mu to dávat často..Ikdyz tohle jsou homeopatika
@kambalaka tyjo, to ja ho nutim spat, Ikdyz nechce, ja bych jinak padla, včera jsem vůbec nemohla spat,
Takže jsme šli spat spolu 🙈 ale teda spal 1,5h
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat