Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
My kupujeme boty nové, ale už měl i z druhé ruky. Nejvíc mu sedí asi Beda. Taky dávám přednost barefoot. Ale kámoška mi říkala, že teď právě řeší problém způsobený barefoot (dcera 2,5let). Shodlo se na tom nezávisle více fyzio a mají zákaz (doporučení) dál nosit. Takže barefoot asi super, ale ne pro každého. Asi to chce trošku využít i instinkt a né jen následovat trendy
My kupujeme nove ted jsem brala 5 paru od Bati a vel ma 23.
Jo a kupují jen a pouze přes internet s emmou do obchodu to by byla sebevražda takže to rozhodně riskovat nemíním zatím ji to nějak tak sedí ale já to obecně moc neřeším ![]()
@wendelina30 oni jsou dobrý, pokud má dítě zdrave nozky, kamarádce říkala fyzio ze pro jejího syna v žádném případě nejsou vhodne, chce to si nechat poradit
@motivi doba se mění, je to jiný, u nás se neřešili ani barefoot, ale je pravda, ze hodně lidi má ty nohy hrozny, všechny kolem mě bolí zada a tak, ale u sebe už to taky nezachranim
ja měla vždycky veliké boty, noname znacku
a prý jsem nelezla, no snad to zachranim alespoň jógou, kterou chodím asi 5 let a zada budou ok ![]()
@sofie_13579 s Mareckem se taky nedá, dneska jsme byli nakupovat jidlo, nechtěl do vozíku, řval..lidi koukali
takže NAPOSLEDY..oblékat se nechce vůbec..takže holinky už objednam ![]()
Tak to Hugo je poslední dny úplně zlatej. Akorát teda s tím spánkem bojujeme. Dneska jsem ho uspala po obědě až v 13:30 a spal až do 16:30. Buď nezabere po obědě vůbec nebo usne a spí 3 hodiny. Pak je teda mazec ho uspat večer. Ještě teď nespí. Ale zase je hodně samostatnej. Sám si doma vyhraje a lítá po celým bytě. Ale je fakt, ze chodíme 3× denně ven, takže mu je pak domov vzácnej. Zítra jedeme k rodičům na chatu a budeme tam s manželem týden, tak jsem zvědavá.
@kambalaka Mareček dneska spal přes 2h a usnulu v 8..ale nám teda teď pomohlo, ze jsme tam oba, všichni jsme klidnější, Mareček si lehne, ja k němu a tatínek čte pohadku
je v klidu a usne do půl hodinky
a ja nejsem naštvaná, ze to trvá dlouho a ze to “odnesu” jen ja, užijte si to na chatě ![]()
@Petrussee jo tak u nás jeden uspává (většinou já) a druhy mezitím připravuje večeři 😁
@Petrussee no však určitě. Je to dobou jak všechno. To sem teď zas slysela v rodině věci typu “ ona ještě nechodí na nocnik. To vy už ste dávno chodili. Dvě decka a pliny sem stačila vyvarovat a všechno slo “
ale kdyby se těch matek někdo tehdy zeptal jestli chtějí jednorázové pliny nebo automatickou pracku tak pochybuju ze by někdo zůstal u hodin strávených vyvarovanim plen
máme holt přístup k informacím které tehdy nebyly a je na každém jak to chce
manzel nema třeba žádnou klenbu a všechny problémy co má ať už koleno, kotník, kycel tak jdou ruku v ruce s tím ze tu klenbu nemá, Takže na tohle se snažím víc dbát u malé když ty možnosti mame
@kambalaka my se to snažíme stihnout před
i najíst ať máme pak klid
@motivi přesně
díky těm moderním věcem člověk stíhá i něco jiného ![]()
@motivi Jako u nás. Kdy budeš chodit na nočník? A kdy už budeš pořádně mluvit?
Jako kdyby na tom záleželo ![]()
Můj syn chodil na nočník od roku, dcerka od tak rok a půl, tak to teď rádi srovnávají.
https://youtube.com/…/zGSV1Opk9K8?…
https://youtube.com/…/U1jH-HOz77M?…
@Petrussee no já litam od jednoho dítěte k druhymu a dřív než v 21:15 se k večeři nedostanu
to je vykoupat jednoho druhého, nakrmit jednoho druhého, uspat jednoho druhého 😁
@kambalaka tak my máme jen Marecka, ale teď nemá rad koupání, ale koupe tatínek, oblekame oba (to taky nema rad) a pak si hrajou a ja dělám večeři, když vydrží tak se jdu koupat ještě ja než jdeme uspat
, ale záleží v kolik dorazime domu, mě vadí jist pozdě
a po 10h už chodím spat ![]()
@Petrussee no to já taky chodím spat brzy, ale proste dřív to nejde, manzel ještě večer pracuje, tak jsem na děcka sama. Hugo teď úplně nesnáší mytí vlasů - má úplně hysterák. Nechápu, nikdy predtim mu to nevadilo
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat