TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5617
5.8.23 12:02

No tak já bych na paní asi zavolala policajty :pocitac:
@TerezkaSt Já mám ráda klasické české komedie a teď je nový Ostrov.Pak je super SLUŽKA. S dětma milujeme Twilight sága :palec:

• načítám...
6707
5.8.23 12:02

@kajka kajka bohužel, ja se tam houpu s Mareckem taky, mám ho na klíně, on se neudrží sám.. :roll: ale pak jsem četla ten provozní rad, každá prolezacka má psány věk..což mi přijde blbost a udělala bych to podle váhy, když už omezení :zed: mě by vyhodili a mám 49kg a 13leteho pubertaka s 80kg by tam nechali, je to na hlavu :nevim: :roll: no myslím, ze je to, ale jedine hřiště, kde je kamera..jinak je všude akorát ten provozní rad..doufám 🙏

• načítám...
530
5.8.23 19:49

@TerezkaSt jo, tu Dívku z fotky už mám zkouknutou a je to hrůza :roll: jako má oddych z Netflixu jsou Working mum, u toho jsem se hodně nasmala 😅

• načítám...
530
5.8.23 19:52

@kambalaka to už jsme viděli s chlapem asi před týdnem a je to hrozný co jsou schopny dneska udělat lidi za pomoci AI :roll:

• načítám...
530
5.8.23 19:55

@Sissela tak to mám asi podobnou povahu co se tohohle týče, protože jsem přesně nad tímhle uvažovala :lol: noo to je občas děs na těch hřištích, to máš pravdu :D

• načítám...
1738
5.8.23 22:53

Holky diky za tipy. Ja prave myslela neco ve stylu texh Working Moms. Nebo tak odlehceny sitcom typu jak jsem poznal vasi matku. Nic moc jsme posledni dobou neodhalila. Mne ted stvou ty titulky ale, ja umim teda plynule nemecky a anglicky, ale uz se na to neumim soustredit.

Akorat jsem koukala nmted na Sex/Life to je celkem zajimavy namet. Zenska s malyma detma co ma manzela snu je v depresich a nostalgicky vzpomina na zivot pred detmi kdy byla promiskuitni jak . Jak na to vzpomina tak se ji orosi prsa mlikem. Takze je to takove soft p. Pak to jeji bozsky manza objevi v deniku a zacina ji plnit jeji predstavy. Jenze ina je furt nespokojena. Nemam nic proti temhle alternativnim nebo sexuchtivym zenskym, ale ona je fakt nesympaticka teda.

A vcera jsem byla po x letech v kine na Barbie. :mrgreen: Clovek by si rekl, co to bude za uchylarnu a ono to ma dost zajimavou soudobou pointu. Tedy ty peripeterie v souboji gender roli. A byla jsem ruzova. :lol: Bezte na to protoze Gosling.

Trochu jsem asi po diteti zmenila styl. :mrgreen:

• načítám...
459
6.8.23 21:33

@TerezkaSt Tak podle popisu by tě mohl zaujmout seriál EASY - je to hlavně o vztazích (manželství, partnerství), ale i o rodičovství, komedie, takže povětšinou sranda, některé díly jsou slabší a trochu nuda, ale je to oddychovka.. díl s Orlando Bloomem a dalšími dvěma ženami ( o čem asi, že :lol:…) byl docela originální. Pro mě byl teda relax i 365 DNÍ a navazující díly, neznám teda nikoho, komu by se to líbilo (haha, nebo to nepřiznají :lol: :lol: :lol: ), dějová linka je šílená, ale když nad tím moc nedumáš, obrazový materiál je docela fajn :cert:. No a klasika jsou SEXY MAMKY, na to jsem koukala po narození malé a dost jsem se u toho nasmála.

Jen tedy u posledních dvou zmíněných děl nehledej žádnou intelektuální zábavu, pro mě to bylo po těžkých dnech fakt skvělé na odreagování.

• načítám...
459
6.8.23 21:38

Holky, taky vám někdo říká, že mají vaše děti hodně hraček? Mě teda nepřijde, že bych toho malé pořizovala nějak hodně, logicky nevystačí v batolecím období jenom s chrastíky a kousátky, ne? :dance: Jakmile se zmíním, že malá má něco nového, slyším, že to za chvíli nebudeme mít kam dávat… Přitom když jdu kamkoliv na návštěvu, mají tam mnooohem víc hraček, než my. Haha, prý dřív si děti hrály s klacíkama, kukuřicí a kamením.. Neprůstřelný argument :D.

• načítám...
6707
7.8.23 07:33

@Sissela klasika, mě hlavně moje babička a děda, ale za ne nic nebylo :D tak to přejdu..a Mareček toho má oproti ostatním málo, my nic nekupujeme, stejně si s tím nehraje, takže má něco po mem brachovi, pak něco dostal ale to už má dlouho..on si akorát jezdí s autickama a potuli se s plysakem :mrgreen: takže dostane něco na Vánoce/narozeniny a bude to mít zase na rok :D ja to teda třídním, chrastitka a tak už jsme půjčili pro další miminko :D má tohle 1. box plysaci, další knížky, další hračky a poslední kostky

• načítám...
7611
7.8.23 08:43

@Petrussee a nehraje si ani s těma hracíma knížkama? Ty Hugo naprosto miluje, furt si je mačká. Ale Hugo si dokaze samostatně hrát sám celkově a hračky má rád…

• načítám...
7611
7.8.23 08:57

Holky, netrapily vás nektere po porodu hemoroidy? Já na ne nikdy netrpěla a včera jsem zjistila, ze se mi udelal jeden vnější. Trochu me to po wc bolelo, ale nekrvácí to. Nicméně je to nepříjemné a nevím, co s tím. Navíc kojím, tak nevím, co bych na to mohla…

• načítám...
6707
7.8.23 08:58

@kambalaka ani ne, pouštěl si ty písničky, ale to ho už omrzelo, pak má zvířátka a dopravní prostředky, ale to je pro větší, na ne ještě dojde, kde pak bude hledat ty zvířátka a mackat zvuky :D ty knížky ho bavily dříve, teď mu jen čteme večer, vezme si ty hračky, když si je chce někdo půjčit :mrgreen:

• načítám...
6707
7.8.23 08:59

@kambalaka ja je neměla, ale v lékárně ti na to něco daji, to je častý

• načítám...
1115
7.8.23 11:23

@kambalaka mě se po porodu udělal, měla jsem i v těhotenství :( nech si napsat detralex, ten není samostatně prodejný a kup si hemagel nebo dubovou kůru, a maž si ho. Ale na ten detralex nedám dopustit, za 3 dny bylo po něm. Jen je na předpis no.

• načítám...
7611
7.8.23 11:36

@Nikča2020 a ten předepisuje obvoďák nebo na gyndě? Na koho se obrátit?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100