Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Detralex ti napíše v pohodě i obvoďák tam preskripce není Jinak ohledně hraček My toho máme šíleně moc já bych řekla takových možná 15 až 20 beden ale my jsme blázni u nás to naštěstí nikdo nekomentuje asi to berou Tak že jsme staří rodiče tak si nikdo nedovolí nic říct ale Emička to má tady opravdu jako hračkářství
![]()
@sofie_13579 tak už jsem si o nej napsala obvoďačce, tak snad mi pošle recept a nebudu tam muset osobně.
Dneska má naše Beátka. 2 měsíce 🙂
Holky, já se v těch filmech a seriálech vůbec nechytam, neznam snad nic z toho 😀
@kambalaka Beatka roste jako u vody, za chvíli se bude otáčet a začne legrace ♥️
@TerezkaSt Taky potrebuju svoje holčičárny. Bavila me Emily in Paris, Virgin river, Cesta svatojanskych musek, Neskutecna Anna, Sluzka.. Cizinka me zezacatku bavila, pak uz min, pak zas dobry. A Kravataky jsi videla??
@Bjetuš holky, to zvladate takhle sledovat? 😁 já nestíhám jít ani ke kadernici 😁
Jsme u našich na chatě tento týden, ale je to teda porod 🙈 Hugo spí úplně minimálně. Včera vstaval v 5 ráno, po obědě vůbec nechtel spát, usnul až v 14:15 a spal do 16:30. Večer usnul až v 21:45 a ráno už zase v 5 vstávačka 🙈 bože, co já mám za dítě 🙏 Beátka přes den spaní moc nedá, má jen šlofíčky takové do 30ti minut. Ale v noci spinká, usíná mezi 19:30-20:00 a vstává po 9hod. Budí se v noci jen na kojení po 2-3 hodinách a hned zase usíná, ale v kombinaci s Hugem je to masakr teda
@kambalaka Mareček usne v 8, tak si k tomu sedneme v 9 ccaa máme tak 1,5h než jdu spat
ja koukám chvíli když usne, ale to jak spi no, někdy stihnu třeba 20 minut
, ale ke kadernici jdu jednou za půl roku
na nehty nechodím a tak no..většinou když ho dam na hlídání tak vařím, něco poklidim anebo jedu sama nakoupit
@kambalaka Hele tak ja uz jsem dlouho na matersky, tak mam nakoukano
Jsou tydny, kdy obrazovku nevidim ani z vlaku, ale pak je obdobi, kdy koukam - na neco sama, na neco s manzelem. Miky uz nevstava tak brzo, tak se zacinam citit vyspale a celkove lip a vecer nepotrebuju jit spat se slepicema. To nemuzes srovnavat.. ty mas dve malicky deti..
Tak v pátek už jedeme domů
Manžel už se nudí a ti moji puberťáci už jsou nazabití
Ale já si to s Aničkou užívám. ![]()
@Ráďa 25 krásné fotky 😍 to tady cely týden pršelo, ale ma se to už snad zlepšit. Se vrátíte akorát do lepšího počasí 🙂 👍🏻
Ahoj holky, tenkrát jsem tu myslím četla, že tohle mléko používáte, tak se zkusím zeptat i tady.
Mala přestala mléko pít už před cca 2 měsíci a tou dobou nám zrovna došla zásilka s UM. Nehodilo by se některé z vás? Nebo nevíte o někom? Mě je to líto vyhodit.
Datum expirace je únor 2025.
Máme doma 8 krabic. Mléka jsou nová, nerozbalená. Cena za všechny by byla 1000kč. Samozřejmě bych to klidně prodala i po kusech.
@Moni121 ja si vsechna mlicka klidne vezmu jde poslat zasilkovnou? Nebo jak vymyslime? 1000,– je super cena, klidne mi hod cislo uctu do SZ poslu obratem ![]()
Ahojky holky, tak jak užíváte zase krásných dní? Na mě teda až dost teplo, ale užíváme každý den 🙂 malá se teď hodně rozmluvila, zvládne sama část písničky prší prší jen se leje a hlavně zvládne zopakovat skoro všechno 🙏 jsem za to hrozně ráda, protože syn do tří let neřekl téměř nic a to je teda náročné, i psychicky. Jinak samé kratší výlety, ale stačí nám to a je to super. Příští víkend jedeme poprvé všichni na pár dní ke švagrové, tak se těším a zároveň doufám, že vše bude v pohodě.
@Janinac23 ahoj, u nás není takové teplo, bylo akorát včera, taky dáváme jen kratší výlety, zahradu, hřiště, dneska je u nás nějaké akce..otevírají pro děti centrum, budou tam pak i kroužky tak se jdeme mrknout
, my jinak na dovolenou nejedeme, opravujeme garáž, tak holt ty peníze půjdou tam..dáme ji k pronajmu, tak snad příští rok nějakou dovolenou dáme
, to je super to mluvení..Mareček zatím jen máma, táta, tak a teď začal říkat bagr
..užívejte ![]()
Ahojky,
my možná pojedeme na chatu, pokud se nám v bytě udělá extra vedro 😅 zatím tu máme 25,5 což jde. Musím ale mít zavřená okna a zatažené závěsy 😁 jinak chodíme na procházky, dnes jedeme ke kamarádům, včera byl muž s Elli u svojí mamky na chatě. Já tohle vedro nemám ráda, Ell se zase rozjel ekzém skrz zuby, tak s ní ani nemohu do bazénu.
Jinak Ell ještě moc nemluví, ale dělá pár nových zvuků zvířátek a má svoje “mímí” jak říká 😅 pořád tu panenku houpe, je roztomilá 😄
@Petrussee @Nikča2020 krásné fotečky. Taky užíváme, dnes jsme byli na pouti.
Tak se mi dnes rozbila pračka
Teda po dovolené -jsem myslela že mě odvezou. ![]()
Anička umí pár nových slov- reklama, letadlo, párek, kolo…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat