TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6706
13.8.23 18:17

@Ráďa 25 my máme pout u nás za 2 týdny, tak jsem zvědavá, Mareček vždycky na něco chce a pak chce hned ven, tak se možná jen projdeme :mrgreen: Anicka je kočka :srdce:..to jsou radosti, když se něco rozbije..my meli nedoplatek za plyn :zed: takže taky hezky zásah do peněz :?

• načítám...
2087
13.8.23 20:47

@Petrussee za kolik se u vás cca pronajímá garáž? Taky jsme uvažovali o koupi, ale tady za pronájem moc není.
U nás kolotoče měly velký úspěch, spíš byl problém odejít 😀

Krasne fotky máte, já moc povedených nemám. Buď nemám u sebe mobil nebo se nepovede fotka.

• načítám...
6706
13.8.23 21:13

@Janinac23 chceme říct 2 tisíce..když bude nová (ale ceny jsou různý, sousedka ma v pronajmu za 1300, ale videla jsem i za 4 tisíce na internetu), má novou střechu, děláme vnitřek a je tam i elektrina..koupili jsme ji za 300, což je teda hrozná cena, ale je veliká poptávka..ale nebyl to původní záměr, ale nemame teď peníze a máme stara auta, až se někdy postesti a budeme mít novější auto, tak si ji zase vezmeme zpátky :mrgreen: takže budeme dávat smlouvu na rok a pak se uvidí ;) …ja fotim často, telefon mám u sebe porad, ale zase mě s Mareckem nikdo nefoti, protože tatínka to nenapadne..a nebo ty fotky stojí za nic :roll:

• načítám...
1738
13.8.23 22:20

@Petrussee kde to je ta zoo? To je tam nekde navrchu Decin, Usti? Soude dle toho pekneho panorama. Ty jsi moc pekny nezny prirozeny typ. Mohl by te tatinek fotit casteji! :palec:

Nekdo tu resil kadernici. Ja se x let striham sama culikpvou metodou. Kdyz tam zajdu tak mne akorat nastvou. Jen jsem ted trochu premyslela nad takovym „maminkovskym“ ucesem. Ale nevim co by z toho u mne vzniklo, bala bych se. Co tomu rikate?

Jinak ja sem ten prudky prechod omarodila. A to mame od zitrka vyletovat s tehotnou kamoskou. :nevim: Taky mne mrzi, ze uz ted nebudu mit zadnou dovolenou. Ja delam vzdy o vikendu. Tak je to s nejakymi vylety trochu mimo bohuzel… :roll: ale treba to jeste nejak poskladam.

Rozhodla jsem se, ze od podzimu zacnu hubnout kdyz bude mala u taty abych si jako evtl. Nekoho mohla najit. Kdo do toho pujde se mnou? :jazyk: :mrgreen:

My dneska tak akorat z postylky. :mrgreen:

• načítám...
7611
14.8.23 07:21

My jsme byli týden na chatě a teď už jsme zase doma. Manzel vyrizenej, ze to nebyla žádná dovolená s detma, ze je akorát znicenej a ze už se těší do práce 😁 první půlka nám proprsela, ze se nedalo dělat téměř nic a druhá půlka bylo horko, tak akorát koupačka v bazénu a jeden den jsme byli v zoo na krmeni zvířátek - to se Hugovi líbilo 🙂 akorát neposlouchal a chtěl si chodit tam, kam chce on a ne tam, kam potřebujeme my a to manžela strašně rozcilovalo 😁

Hugo furt nemluví, má jen ty svoje “skřeky”. Ale je zase samostatnej a krásně si sám vyhraje. Spinkat po obědě už chodí jen tak 1× za 4 dny. Víckrát neusne. A když usne po obědě (jako třeba včera), tak pak to večer zalomí až třeba ve 22:30 🙈 takže já už ho cíleně ani neuspavam, protože to nemá cenu, on stejně přes den neusne :nevim: Beatku uspavam v nosítku, ale moc hodná, akorát mi cesty autem vždycky prořve, to se jí nelíbí 😁

• načítám...
6706
14.8.23 07:37

@TerezkaSt Usti :potlesk: jako asi je to nejslabší zoo, ale vždycky je to lepší a lepší, více zvířátek a nějaké opravy ;), ale je docela do kopce, ale o víkendy, svátky (když je hezky jezdí vláček nahoru)..teď nejel, ale dali jsme to :mrgreen:, ale máme ji nejblíže…Mareček to cestování v autě nemusí.. :roll:..ja s vlasy nějak neexperimentuju..vždycky to nechám akorát zkrátit :mrgreen: s hubnutim držím palce :palec: ja chodím jednou týdne na jógu (asi 6 let) a pak chodím cvičit tady u nás, to je spíše posilovaci (děla nám i kruhak)..takže ideál je jóga s něčím.. :kytka: chvíli jsem behala, ale to bylo taky po rozchodu, jinak běhání mě nebaví..a brusle mám rada, ale letos nám ani ty nevyšly..naposledy jsme byli s kočárkem, když byl Mareček ještě mimino..teď se furt něco děla kolem bytu a nějak čas pro nás moc není :roll:

• načítám...
5617
14.8.23 08:23

No hubnutí bych taky potřebovala :wink:
Tady u nás je nejbližší zoo Olomouc a Brno.
Mi jsme sice na dovolené byli, ale jsme tam u známých( jezdím tam už 30 let)
Vaříme si sam- sem tam jdem na pizzu.
Ale jinak jedeme od výplaty k výplatě. Už bych potřebovala nějakou brigádu.

• načítám...
6706
14.8.23 08:38

@Ráďa 25 my jsme teď spíše minus no, máme pujceno kromě hypotéky ještě od rodiny, tak se těším do práce, abychom vše vrátili.. :andel: ja teda brigádu občas mám, ale i to nestačí

• načítám...
1738
14.8.23 11:47

Tak ja a finance to se necham prekvapit… beru to tak, ze vsechno mam (a auto nechci) takze si vlastne budu moci dovolit zit z ruky do huby. Ale znate to nejhorsi je slevit z urcitehk standartu. A ja jsem byla treba takhle zvykla nalehko low cost cestovat treba nekolikrat do roka. Asi mam v planu zrusit FB aby mne tam ostatni nedrazdili…

Btw. Znate Zalando lounge? Uz na zalandu jsoh dobry akce, ale tady jsou ty nejakcnejsi akce ze zalanda. Koupila jsem tam ted baleriny Froddo za 20€. Jestli znate velmi oblibena megadraha znacka. :palec:

• načítám...
2087
14.8.23 13:48

@TerezkaSt hubnutí? To já se rozhodně hlásím, že do toho jdu 🙂

• načítám...
2087
14.8.23 13:56

@TerezkaSt ten „maminkovsky“ účes se mi líbí, nemá něco podobného @kambalaka? Jinak tebe si Terko ani nevybavuju, jestli jsem tě na fotkách viděla? :)

• načítám...
6706
14.8.23 14:03

@TerezkaSt pro mě ne nejtěžší omezit aktivity, to asi nejsem schopna :roll: člověk chce trochu žít, ale už jsem si odvykla pro sebe cokoliv koupit :mrgreen:, my máme auta dvě, ale stara..ale teda to jsou zrouti peněz :roll:, ale bez auta už si to představit neumím, u nás teda jak se platí autobus, tak bych ještě utratila více jezdit MHD :zed: to neznám, mrknu se :palec:

• načítám...
7611
14.8.23 16:03

@Janinac23 co je to maminkovský účes? 😁 to je něco typu “vstanu a jdu”? 😁

• načítám...
1738
14.8.23 16:12

@Janinac23 jo prave jsem u ni koukala, ze kdyz nema culik tak ma takhle tu poloofinu. Ja mam prave vlasy jako vlevo cca. Taky nevim jak vypadas.

• načítám...
2087
14.8.23 19:08

@TerezkaSt jseš kočka! A myslím, že by ti zrovna ta ofina slušela.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100