Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Nikča2020 Asi byt muže..ale ja nevím, Mareček je upnuty od narozeni
, když mě nevidi tak dobrý, ale jinak chce vždycky ke mě a taky mi přijde, ze ho nosím hodně
včera jsem byla cvičit, ostatní děti si hrály a on mi u mě sedět a tahal mě za vlasy..ale u něho to bude asi už povaha
, ale asi jim je vedro, tak jsou i více unavený..tyjo, tak ja mu na mobilu poustim jen písničky, jinak nepujcuju, můj mobil je dražší než moje auto
to by mě kleplo kdyby se rozbil
spíše časem mu koupím nějaký tablet, až bude větší, který bude jeho
Anička chce na mobilu písničky. Sama si je umí pustit a přepínat a přetáčet. ![]()
@wendelina30 No tak 2-3 sekundy ne.Ale nemá záškuby a neobrací oči, tak to snad bude normální.
Jinak asi budeme mít levačku ![]()
https://youtube.com/…/iz4Nl_bgqcQ?…
@Ráďa 25 Bude v pohodě
Nejspíš se prostě jen nad něčím zamyslí ![]()
Maty včera jedl přesně tak pravou rukou, tak jsem taky prohlásila, že asi pravák
![]()
@Ráďa 25 Hugo asi taky bude levák, skoro všechno dělá levou a dokonce i nohou první vykračuje levou
Dneska má Hugo 20 měsíců 💙 jsem asi jediná, kdo fotí dítě i po roce po měsících 😁
Holky jina lekarnice zas rikala, ze bylinky na opruzeniny nedoporucuje a dala mi koupel s lanolinem co je na exemy. To zabralo hned. Stejne se v noci budi a rici a sundava si plenu. Tak je bez, jen jaem poridila ty trenovaci kalhotky. To taky nechce ale. V noci se teda nepocurava tak je bez. Ale ty besy v noci mne celkem budi. Treba to ma souvislost s necim jinym? Mate zkusenost?
@TerezkaSt hlavně, ze to zabralo…tyjo, ze ji tak ji možná překáží..máma říkala, ze jak jsem byla mala a hubena, tak mi vadila, takže jsem od roka byla bez
..Mareček se budí, ale plena mu nevadí vůbec, jednou mléko, pak dudlik, pak proste fnuka ze sportu nebo nevím
![]()
@Petrussee ona se vzbudi a pak besni jakoby mela nocni muru, nechce pochovat nic. Pry to evtl. Patri k obdobi vzdoru. Deiv tohle nedelala ted kazdou noc.
Ahoj holky jak si užíváte vedra? Já na to moc nejsem, ale malá radi cely den v bazenu, tak je aspoň klid
ale uspavani katastrofa, nechápu Jakto ze se ji nechce spát, já odpadam vzdycky večer. Odpoledne uspavam tak 40 minut, večer cca hodinu ![]()
Už 3 dny je ale bez pliny přes den, dávám jen na spaní, tak mám radost, snad to tak půjde dal ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat