TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1738
29.8.23 15:31

@Bjetuš divila bych se tomu na koupalisti, jinka bezne bych asi proti tomu nic nemela, asi vedi dobre proc to pouzivaji.

Co se tyce toho vzdelani to je hodne predbezna otazka. Ale ja bych treba do soukromych instituci nesla ikdyby to nebyla jen otazka penez. Celkove na to vubec nedam. Z myho okoli jsem znala spoustu lidi z Bigy a soukromych prestiznich skol, ktere to vubec nikam neposunulo. Uspech v zivote v tom netkvi a tezko soudit jestli i studijni predpoklady. Ale tezko rict, zalezi na prilezitostech a x faktoru.

Holku bych spis sikovne motivovala do oboru, ktery nabizi urcitou flexibilitu a socialni jistoty. Takze skoro jasne do zdravotnictvi. To by se pak projevilo podle toho jak se bude ucit. To by stacila i sestra nebo fyzio. Kdyby byla studijni typ a byla v raichu tak taky urcite statni. Tady maji dobre stipejdijni programy. Jinak bych na to netlacila ikdyby se rozhodla pro neco neuplne neprospesneho. Ale je to prave hodne o moznostech.

• načítám...
7611
29.8.23 15:31

@Bjetuš to vidím poprvé teda… ale nic jim říct nemůžeš, je to každého věc. Někteří lidi dávají děti do takových těch chodítek a taky s tím nic neuděláš :nevim: prostě prodává se to, lidi to kupují

• načítám...
6707
29.8.23 18:58

@Bjetuš takové vodítko 8o :zed:

• načítám...
3961
29.8.23 20:53

Vodítko-visítko 8o To dite v tom fakt viselo jak loutka, delalo krucky, ale neposilovalo zadne svaly, chodit se vlastne neucilo. Pro me ocistec na to koukat, pardon ze to tak resim 8)

• načítám...
6707
29.8.23 20:55

@Bjetuš ze to tomu dítěti nevadí, Mareček se mohl zblaznit jen z kruhu, takže na koupališti chodil za ruku :D..ale parkat jsem videla vodítko na dítě, mě přijde hrozny i to teda :roll: :nevim:

• načítám...
1738
29.8.23 21:30

@Bjetuš Asoo ja to necetla ja myslela, ze jsou to jen ty ksandy aby dite neutikalo. Tohle je blby - to ja to lidem klidne nenapadne rikam co deti vakhle vodi, ze to neni moc ok, ale asi trochu bitchig u toho znim. :lol: Rikam, ze moje zacla chodit pozde, vodit se nenechala, jenze ona uz proste mela tak silnej krunyr a muskulaturu, ze nikdy neupadla a cele to vlastne bylo super, protoze to bylo bez strachu a prace. :mrgreen: Kamosce ted zacal chodit rocni (ne ze by ho vodila) a je to dost managementu teda, je to kus chlapa a furt se kaci. Ale to je jeste dobry, jini nechodici ti proste jen vlaji vypadaj jak kdyby meli rs ne fakt to neni pekny :roll:

• načítám...
7611
29.8.23 21:37

@TerezkaSt u mas Hugo dlooouho nechodil. Byli jsme jako poslední tady ve skupině. No a v 17ti měsících se najednou rozešel a vůbec se nekácel, chodil jako kdyby už měl natrénováno několik měsíců 😁

• načítám...
1738
29.8.23 22:07

@kambalaka nase nejvetsi stesti :mrgreen: :pankac:

• načítám...
3961
29.8.23 22:35

@kambalaka @TerezkaSt Vzdyt to je idealni, kdyz zacne chodit pozdejc a proste si stoupne a jde. Ty protiutíkací kšíry na chodici dite chapu. Nektery deti zdrhaj a vrhaj se do silnice a jsou si nebezpecny. Nebo kamoska ma dvojcata stejne stary jako nase deti tady ve skupine a taky uvazovala, ze je poridi, ze nevi jak je uhlida kdyz nebudou chtit kocar a kazda pujde jinam..

• načítám...
3961
29.8.23 22:38
@Petrussee píše:
@Bjetuš ze to tomu dítěti nevadí, Mareček se mohl zblaznit jen z kruhu, takže na koupališti chodil za ruku :D..ale parkat jsem videla vodítko na dítě, mě přijde hrozny i to teda :roll: :nevim:

Hele to dite nebylo ani rocni a nesundali mu to ani na spani v kocarku. Asi si mysli, ze je to jeho soucast.. Ja i sledovala jestli neni nejak nemocny, ale fakt to nevypadalo.

• načítám...
1738
30.8.23 07:38

@Bjetuš tos jim fakt mohla rict… je to o blbych informacich jako v pripade nositka a barefoot

• načítám...
6707
30.8.23 07:51

@Bjetuš to je šílený 8o ja to teda nikde ještě neviděla naštěstí, je to pro mě novinka

• načítám...
1115
30.8.23 10:18

Ahoj holky,

tak my dneska měli první noc bez dudlíku :dance: z pondělí na úterý spala Ell u tchýně a včera na denní spánek jí ho tchýně nedala. A usnula v pohodě v postýlce. Tak jsem to zkusila doma večer, usnula po 9 u nás v posteli, ale manžel jí pak přenesl do postýlky kde spala až do 5 co se vzbudila s pláčem. Tak jsem jí vzala do ložnice a asi hodinu usínala, ale byla v klidu. Tak snad to bude dobrý 😁 ještě bych ráda, aby spala ve své postýlce, tak snad se to srovná.

• načítám...
1738
30.8.23 10:35

Ty dudliky vam zavidim. Moje jich taha 5naraz a strida si je v puse. :nevim:

• načítám...
7611
30.8.23 12:28

@Nikča2020 @TerezkaSt já teda zatím dudlík nemám v plánu odbourat, už kvůli zubům, co mu ještě chybí - je to nejlepší uklidnění. Navíc dudlík má jen na spaní.

My zase máme často divoké noci ve stylu, že krásně spinká a najednou v noci začne řvát - nechce napít, nechce dudlík a hystericky pláče. Když k němu přijdu ho utišit, odstrkuje mě rukama :nevim: pustím usínací vydru a většinou do 10ti minut zase usne, ale nechápu to - asi noční běsy. Je to tak 2× do týdne

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100