Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Martii6 každé dítě to má jinak no
, rodiče mají zahradu v te kolonii, takže využíváme jejich, máme to 3 minuty od bytu, máme tu i koupaliště, ale to není tak hezky, takže tam nechodime, pro děti tam nemají nic, včera jsme jeli dal..naše doktorka očkuje od roka, jdeme v listopadu, aby měl ochranu na další rok (taky jsme denně venku), pojišťovna na to přispívá, ja taky chodím, jednou za 5 let
@TerezkaSt Mareckovi už nestačí kournout, chce i zmrzlinu a nemá problém sníst celého nanuka
hlavně s nějakou čokoládou
U nás nanuky a zmrzlina moc nefrčí. Sní trošku a nechce.
Dnešní noc katastrofa.Leze nám druhý špičák, tak ani moc nejí. Ale dnes už se ochladí, tak snad bude líp. Do toho mi pořád píše kámoška, že dojedou na kafe.Ale chce už po 13 hodině. Tak jí píšu, že to je brzo, že musíme tu noc dospat.Ale moc pochopení teda nemá.
@Ráďa 25 Mareckovi roste 13. zub a je to druhá dvojka, roste mu to divne
no kolem 1 je hroznej čas
, ideální kolem 3 vid
@Petrussee jojo kolem 3 je to ideální. Nám roste 14.A do toho se nám tady teď hodně točí střevní chřipka. Bereme preventivně probiotika, ale včera zas zvracela dcerka a dnes to chuděra dostala ![]()
@TerezkaSt ty kosti jsou boží 😀 musím zkusit dát malé taky okousat😀
U nas zvrací emma a partner ma zase jinou virozu takze vyborne do toho prihela starší dcera z Chorvatska tak snad nic nedovezla.
Rada - davas neco specialniho na strevni chripku?
@Petrussee to mi ani nerikej ze vecere v oblacich byla na slevomat.cz ja to kupovala v květnu za plnou cenu cca 6000 pro 2 osoby a meli uz temer vyprodano
![]()
Jinak zmrzka u nas nic moc.
@sofie_13579 to už je déle a teda nevím cenu, ale jednou jsem něco kupovala na slevomatu a bylo to i dražší než co nabízeli ![]()
@sofie_13579 nene,jen Biopron probiotika a pijem mátový, meduňkový čaj
@Petrussee ok diky diky jj sem tam mi prijde ze Slevomat se tvaei jakou daca slevu a realita je mnohdy jinde. @Rada - tak u nas Emma zvracela za dnesek jen rano v 8h a doted jiz nic. Dala jsem ji kapsicku k obedu tak snad uz to bude ok; ja ty nemoci spatne nesu ![]()
Ahoj holky,
tak my dneska dorazili domů a měli jsme tu příjemných 29,5 stupňů 🤣 bohužel jsme dorazili pozdě, kolem 8 večer, takže jsem to musela provětrat, Ell se šla koupat až kolem půl 9, postýlka samozřejmě neprošla, takže spí u nás v posteli. Přitom ona má ve svém pokojíku nejlíp 😅 ale během noci a zítřka máme vyvětráno. Zítra jede Ell na noc ke tchýni, v úterý mám nějaké vyřizování, tak jsem zvědavá jak jí bude usínat. Musim říct, že mi tohle chladnější počasí po těch vedrech celkem bodlo. Holky, ale že ty prázdniny utekly co? A jak uteče to, že se nás za chvilku taky budou týkat 🤣 respektive našich dětiček 😅
@Nikča2020 Ani mi nemluv! Starsi pujde do 2.tridy a fakt se na ten skolni rok netesim
To vstavani a vypravovani.. za chvili bude rano tma.. buuhuu
@Bjetuš no to Ti věřim, jednou nás to taky čeká a na ty ranní výpravy se netěšim. Kor jestli bude po mě a bude mít na všechno dost času 😅 ale já se teda netěšim vůbec na zařizování školky, to mě vomejou. Hlavně v Praze aby se někam dostala. No jsem na to zvědavá. Přemýšlím, že bych příští rok podala přihlášky, ale to je asi bez šance 😅
@Nikča2020 tyjo tak ja se těším až půjde Mareček do školky, stejně vstává brzo, v podstatě už teď za tmy
doufám teda, ze mi ho vezmou, ale máme školku asi 5 minut pěšky, možná ani ne, když pobezim ![]()
Já tedy taky bych ráda, aby Hugo šel ve 3 letech do školky. Akorát teda nevím tady v Praze, jestli se dostaneme. Nicméně ikdyby se nedostal, tak manzel je pro soukromou, ale koukala jsem na ty ceny a nevím teda 🙄. Copak Hugo ještě, toho bychom zvládli, ale jelikož chci, aby mi obe děti chodily do stejné skolky, tak platit pak 2× skolkovné by byl mazec docela. Ale manzel argumentuje, ze už pak zas budu chodit do práce, tak ze by to nemusel být problém. No nevím…
Myslíte si, ze soukromé skolky jsou o něco lepší než ty státní? A to samé základní školy?
@kambalaka myslím teda, ze spíše naopak, nebo teda tady u nás na severu, mám kamarádku ve státní a mají fakt program, nemůžou si sednout a nevsimat si děti a kamarádka byla v dětské skupince a tam si ty ucitelky dělají co chtějí..
Mareček půjde v září do státní
samozřejmě jsou tam podmínky, nesmí mít plinu, musím do práce a musíme jít do te nejbližší, u nás se řeší spadove oblasti…ale u nás jsou i ty soukromé školy horší, vezmou každého a maturitu neudělá skoro nikdo..ex chodil do soukromé školy a k maturitě šlo 5 lidi a udělali ji 3 z 25..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat