Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka masakr. Co bude dělat chlap, az se z toho složiš? Dovedu si představit jak jsi unavená.
@Ráďa 25 tak to je jak u nás. Se spánkem žádný problém není, ale nočník zatím špatný.
Holky, dneska se mi stalo to, co se asi už nikdy nestane 😁 jdu se chystat po obědě uspat Huga. Sundám mu brejličky, dám mu napít, dudlík a odvedu do postýlky. Jenže… Beátka začala plakat (taky unavená). Tak se seberu a jdu k ní ji nakojit. Načeš Hugo slezl z postýlky a šel si ke mně do obýváku hrát. Říkám si: “Prdim na to, uspím ho pak”. Dala jsem si Beu do nosítka a uspávám ji pochodováním po obýváku. Najednou slyším ticho, hledám Huga. A kde je? Ve své postýlce a spinká 😁
@kambalaka to je roztomily a dýchá
Mareček sám nikdy nešel spat a takhle neusnul ![]()
Ahoj u nás je to hektické, dovolenou jsme měli ten deštivý týden, takže nám nic vůbec nevyšlo
měli jsme v plánu pár dní po ČR, koupání, Aqualand). Bylo to dlouhé, Káťa se doma nudila tak jsme koupili holínky a oblečení do deště. Začala blbě spát, přes den několikrát neusla
tak jsme se pomalu smířili s tím že už se ji prostě nechce, že prý kolem 2 let to tak může byt.
Pak dostala očko a asi dobrý, teď je to 10/11.den
jako protivná byla ale to je poslední dobu bez e ![]()
Jen od toho očkování vstává max v 5 ráno
ale zase pak začala spát dopo, sice před obědem ale spí.🙏asi už nechtěla usínat v nositku ![]()
Jídlo je bída pořád. Ji samé blafy ![]()
@Martii6 Mareček taky chodí spat před obědem, mě to docela i vyhovuje, vstává taky brzy, ale okolo 11h spi, ale spi v posteli v pokoji, ale kraviny ji taky
..chci k Vánocům koupit malý stolek a dvě zidlicky a zrušit tu pro děti, on tam je už jen na oběd, nechce tam sedět..tak snad ho to jidlo bude bavit více
..ale počasí je divoký, holinky jsme koupili, nechce je, snad si zvykne, dneska je poslední den u nás hezky, odpo půjdeme na koupaliště, poprvé, zatím jsme jen na zahradě v bazénu u našich a stejně ho máme celou dobu na ruce ![]()
@Martii6 holky, nestraste s tím jedním spánkem za den, já si to neumím představit. Já už se popravdě na nějaké ochlazení těším, ale zas aby nebyla úplně zima.
Očkování meningokoky c máte někdo už za sebou? Máme zatím to b, bexero.
@Petrussee to je Mareček na ruce jako v bazénu nebo i mimo něj?
@Janinac23 Mareček má tohle očko, má všechny už, v listopadu jde na klíšťata, ale musím zaklepat nikdy neměl reakci na nic 🙏 samozřejmě buď spal méně nebo více, byl protivnej, ale žádná horečka..v bazénu, na zahradě lítá, ale samozřejmě někdy chce nosit i venku
, ale spíše děda nosí no, ja už ho dlouho na ruce neudrzim
uvidíme co to koupaliště dneska ![]()
@Petrussee mě u vás vždy zaujmou ty čistý trička a zmrzlina v ruce 😀 to u nás teda vždy zaspinime
@Janinac23 to musis dat zmrzlinu a vyfotit
, pak mu spadl ten kornoutek, špinavý vše včetně kočárku
, ale to zasadne nefotim a neukazuji ![]()
Ahoj holky u nas ted naštěstí celkem klid emma radi porad vcera jsme byly v divadle - prezilo jak divadlo tak emma za mesic jdeme znovu.
Nas ceka trojkombinace ockovani 5.9.tak verim ze bude bez reakce neb jdu tyden na to se starsi dcerou na Bjork na koncert a jeste na obed do oblak - takove to jak vas vyvezou do 50m a vy obedvate na plosine ve vzduchu- bylo to dost drahe tak doufám ze nam to emmino ockovani resp nasledna reakce neprekazi…
@sofie_13579 tyjo, super, ze dala divadlo, Mareček by nevydrzel
jo to jsem videla na slevomatu, ale teda jak tam fouka ten vítr, člověk je pripoutany tak mě to moc neláká
, ale určitě dej vědět jaké to bylo
nás nečeká už nic zajímavého, děla se garáž, od září nám začne to Mareckovo cvičení, ja začnu pak doucovat (ať mám nějaké peníze navíc zase) no a čeká nás zase týden bez tatínka, prvního září jede
děsí mě to chladnější oblékání, zima a taky co budu muset vše vymyslet za program, venku je to lepší, tak snad počasí ještě vydrží
ale koupaliště moc hezky pro děti, ani to nebylo drahe, 100 na dvě hodiny, Mareček zadarmo ![]()
@Petrussee píše:
@Martii6 Mareček taky chodí spat před obědem, mě to docela i vyhovuje, vstává taky brzy, ale okolo 11h spi, ale spi v posteli v pokoji, ale kraviny ji taky..chci k Vánocům koupit malý stolek a dvě zidlicky a zrušit tu pro děti, on tam je už jen na oběd, nechce tam sedět..tak snad ho to jidlo bude bavit více
..ale počasí je divoký, holinky jsme koupili, nechce je, snad si zvykne, dneska je poslední den u nás hezky, odpo půjdeme na koupaliště, poprvé, zatím jsme jen na zahradě v bazénu u našich a stejně ho máme celou dobu na ruce
Káťa má ráda židličku, ráda v ní jí snídani, oběd ne, protože ten nejí. A pak si tam kreslí
Máme Peg pergo nebo tak nějak. Ale Štve mě, že nejde zasunout ke stolu.
My jsme byli na koupališti jen 3× nějak to jinak nevyšlo, nemáme ani možnost rodiny a bazénu
jsme v bytě a zahradu nemáme.
A máš nějaké info ohledně očko na klíštata? MY hodně chodíme do přírody tak by mě to zajímalo jaké jsou aktuální info
@Janinac23 my máme obě skupiny, a bexero bylo děs (první a třetí dávka šílenost, byla jsem z toho fakt špatná jak hrozně ji bylo). Ale Nimenrix byl úplně v pohodě. Možná byla protivná ale to člověk nepozná
Říkala jsem si ale, že migrace lidí se zvyšuje a když už má část kmenů (B), tak by bylo asi dobré nechat i A, C a ty další
Jinak zmrzlina jeslovo co nesmíme ani zašeptat. Jinak jede jak zasekly magnetofon dokud ji nedostane. I v obchodě se vyhýbám.
Tuhle jsme si dali malý vylet za město, pěšky asi 10 km (Káťa ušla asi 3 km lesem, docela jsem čučela
) a slibili jsme ji zmrzlinu, když bude hezky ťapat. CHYBA. Myslela jsem, že mi vykecá to slovo do čela
![]()
Tak ja vcera koupila zmrzku a mala mi jibpohrdave vratila - chtela az kornoutek. Nadsena jsem nebyla ani ja. Ja ze vsech zmrzlin nejradsi rizek.
nejvic prahne po jabku to tu vykrikuje xkrat denne. No a to moje dite je samo po mne - profi ohlodovac kosto. Tuhle to vystihla lip nez ja. Trochu se bojim tech chrupavek, ale jak ma i vsechny zadni stolicky tak to taky da. No a nejvic frci ten okurkovy salat. Nezkouseli jste jim to poradne osladit vy co mate sladojedy? ![]()
Na brouzdaliste jsme byly predevcirem a uplne ji ta voda nebere. Byla tam strasne zapalena plavcice, jako normalne si rikate na bazenj jak tam zevluji, ale tahle mela furt smrt v ocich a kdyz videla to moje dite jak se kropi na brehu a ja v povzdali koukam tak mi rika - tohle baby se nejak ohlida samo koukam.
no maslo po mamince holt. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat