Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka joo to jsem tu nedavno psala! Presmo to nebo je to fakt jen hodne kratky.
@kambalaka Ell to má občas taky, nejde utišit, odstrkuje mě, ale vyřve se a dobrý 😅
Jinak dneska jsem musela Ell koupit nový celoročky, měla 23, tak jsem jí objednala primigi 24, měli je v akci. Šly jsme je vyzkoušet a odcházely jsme s 25 🤣 chudinka, už chápu že nechtěla chodit, když měla o 2 čísla menší boty 😅 matka roku 😅 akorát má sandále superfit 23, který předpokládám že jí jsou asi taky malý, ale v těch normálně chodí. Upřímně se mi nechtěj kupovat nový když za chvilku léto končí.
@Nikča2020 teď jsem taky měnila obuv, vše malé. Ještě jsem teda dokoupila sandále z druhé ruky, nechtělo se mi investovat, když je možná ani nevezme už. Jakou má délku stélky, tos koupila větší aby ji vydržely déle? 25 velikost mel tříletý syn 😀
@Bjetuš ty jo, to cos poslala ani nevím jak popsat, fakt chudák dítě ☹️
@Janinac23 já to kupovala přímo v obchodě, má tam samozřejmě místo, nadměrek. Když jsme vyndali vložku z té 24, tak krčila i prsty, měla to tip ťop. 😅 já vim, psala mi to i kamarádka no, že její holčička měla 25 ve 3 nebo 4 letech 🤣 ale jí ta noha vyrostla snad přes noc
Anička má sandálky 20, botasky 21, ale třeba máme i 22 a stélku mají stejnou jak 21.Dnes jsem jí dala kožené boty( protetika)Je super, že nepromoknou.Ale ona je nechce
Pořád říká auauau. Myslímže jí vadí, že jso těžké.
@Ráďa 25 Mareček brecel když měl holinky, nakonec je vzal na milost, ale až na po čtvrté..myslím, ze se jim nebudou líbit ani zimní boty, v těch se taky chodí hůře..my se dneska půjdeme podívat na nové celoroční boty 21 už mu jsou malé, sandalky má 22, ale nejraději bych koupila 23, aby je měl i na jaro za ty peníze.. ![]()
Jooo boty… to je drahá záležitost. Já Hugovi kupovala ještě i boty do vody, jak jsme chodili celé léto do brouzdaliště, tak aby tam nebyl bos. Bojím se, aby tam neuklouznul nebo tam na něco nešlápnul. Precijen je to v parku a veřejně přístupné. @Petrussee Holinky Hugo vezme (do mi zbývá), ale taky si myslím, ze jsou na nej těžké a moc si v nich nelibuje. Zimní už mám v šatníku, ale jsou teda taky těžší než ty celoročky… no uvidíme…
Já k Hugovi v noci zase vstavala. Hned po roce jsme odbourali noční mléko a do teto doby úplně v pohodě a teď se zas začal budit a dožadovat se mléka… ne teda úplně každou noc, ale nevím, co s nim je. V noci strašně pláče. Přes den je ale úplně v pohodě ![]()
Tak Ell dneska vzhůru v půl 6, zase s brekem a když jsem k ní šla, tak mi pořád prohlížela ruce, asi čekala dudlík 😅 ale pak se nechala vzít, šli jsme k nám do postele a ještě pak spali 😁
Holky Mareček má na pindikovi boulicku..ja bych si toho asi ani nevšimla, ale koupe přítel a tak jsme to posílali doktorce a má tam prý nějaký mazek, asi jak mu to moc nepretahujeme nebo trochu…ale budeme muset na urologii
čekám až mi pošle kontakt … @kambalaka možná zuby nebo zase nějaký vývojový skok, Mareček ma dny kdy knoura, dost se budí, vrti a někdy je v pohodě, ale mléko má jedno
@Petrussee mázek je v pohodě, horší by byla kýla. @Nikča2020 U nás zatím dudlík nechám. Je na něm až moc závislá. Počkám až nám vyrostou všechny špičáky a pak jí to seberu. ![]()
Děvčata byli jsme v dinoparku a super, vůbec se nebála.
@Ráďa 25 má tu bouli docela dole, ona říkala, ze synovi to mackala, myslíš, ze mu to nějak vymacknou?
Kyla to snad není, posílala jsem ji jen fotku, odpoledne zavolám na urologii, mají od 3..dinopark vypadá dobře ![]()
Koukaly jste na to zalando lounge holky? Kor jestli jeste chcete brat letni je to za hubicku. 25 vel. Ted je fakt masakr. Je to tedy velmi individuelni. Ja mam tedy nakoupene boty do 25vel. A uz mi par lidi reklo, ze jsem blazen, ale zatim jsem to celkem vystihla. Tedy Emi uz ma 4. velikost. Zatimco lednacek od moji zname zacal na vel. 20 v lednu a ted ma taky teprve 21. ![]()
Tak zkousime teprve odrazedlo, protoze s timhle uz dosahne na zem. Ale teda nic moc. Alepson se naucila jak nalizat a slizat. Poseroutka. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat