Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A měla jsem cystu na vaječníku. Mi praskla a to Teda byla bolest. Naštěstí mi s dalším cyklem odešla, uf. Jak jsem měla rak čípku, tak jsem myslela na nejhorší, ale naštěstí výsledky ok
Jinak všem přeji krásný den ![]()
@MILINKA35 jenže Hugo jak vidí dudlík u Beatky, tak jí ho bere, klidně i z pusy 😁 takže to nemá cenu teď odnaučovat, když ho má pořád na dosah
@MILINKA35 ahoj, moc tě zase zdravím ❤️ často jsem na tebe myslela, zda je vše ok, tak jsem ráda, že se to začíná k lepšímu obracet.
U nás ekzém také celkem v klidu, nejvíc se jí to rozjíždí při nějakém stresu, momentálně růst zubů. Alergologie nás teprve začátkem listopadu čeká 😁
Jinak od 29.8. je Ell bez dudlíku a stále držíme. Akorát teda neusne v postýlce, musí usínat s námi v posteli a teď jsme jí ani nepřenášeli. Kamarádce to dvojčata dělali taky a když pak koupili postel tak zase v pohodě usínali. Asi Ell vadí, že je tam taková uzavřená.
A co se týče rukou, tak máme tu učící věž, tak jí dám k umyvadlu a Ell si ruce umyje 😁
@kambalaka tyjo, tak Mareckovo kámoši spi skoro všichni celou noc až na jednoho
nebo proste to rodiče neruší
Mareček ho nechce no, tak snad prodam ty krabice, co mám doma
, ale dudlik má taky, ale od 2 let to chci alespoň omezit, v noci ho klidne i 6h nemá, přes den vydrží, dokud se někam nebouchne nebo nespadne to ho chce hned
, ale zuby zvládá dobře, noci stejný, žádná horečka, jen je občas protivnej @MILINKA35 tyjo ty nemoci musely byt hrozny, to si neumím představit, už takhle mi to přijde náročný a to nebyl nemocný ani jednou..klepu..snad nás to mine
Mareček nemá vůbec žádný tedka, měl jednu láhev po prvním probuzení, on na to není zvyklý a přes den by si ho nevzal, jeden čas měl rad lupínky s normálním mlékem..my program máme denně, jsme tak 3× za den venku, ale stejně nespi, poslední šance je ten dudlik
uspavam teda v pokoji, spi ve větší posteli a pak za nami dojde no, tak ho bereme ještě k sobě, ale příští rok budu přísnější, přeci jen ve školce s nim nebudu abych ležela vedle ![]()
@Nikča2020 Mareckovi zmizel exem sám od sebe, takže to byl ten dětský, bracha ho měl taky a ve 2 letech mu taky zmizel, tak snad to u vás bude taky tak
Mě taky přijde ta postylka malá, tam se ani neotoci, Mareček má od toho roka velikou postel ![]()
@Nikča2020 taky stejně jako @Petrussee nemáme od roka malou postýlku ale už velkou postel se zábranou. A co jsme ji pořídili, tak spí mnohem lépe (jen když ho trápí zuby, tak je to horší). Ale nedám na ni dopustit.
@kambalaka @Petrussee taky chceme pořídit velkou postel, dostane ji k narozeninám 🙂 bohužel ji nemůžeme koupit teď hned, i když by se to sakra hodilo 😅
@MILINKA35 moc tě zdravím a jsem ráda, že jsi zpět
jseš fakt kočka! Jak došlo k tomu, že se urovnaly vztahy s tchýni? K tomu moc gratuluji a přeji, ať to tak zůstane. A hlavně, aby chlap už pořád věděl, kdo je jeho rodina. Jestli si dobře pamatuji, tak máte postavený nový domeček? Tak proč byt?
@Janinac23 já si požádala v krajní mezi neusnosti o byt a tím se to nějak zlomilo. Nějak jsme došli ke smíření a začali normálně funguvat. Uvidíme, kam to povede. Děláme oba pokroky, čas rodinný, pro sebe a každý sám, což já beru za velmi důležité. Jeho mámě jsem se jela omluvit, poděkovala za pomoc, ujistila ji i v tom, že jsem nikdy nebránila ve styku a vždy budou babi a děda. Udělali jsme tlustou čáru za vším, co bylo a fungujeme. Sice člověk nezapomene, ale odpustí a teď se bavíme jinak, řekla bych lépe. Já si srovnala svoji hodnotu, zase mám zpět své sebevědomí a vím, že když to nevyjde, tak už se prostě nepo se ru
chlapů se všude motá
ano, dům je, nic se nedělalo a teď poslední chvíli se začalo, co jsme oba v klidu. Asi se to u nás už mělo stát, protože ten tlak byl šílený, posunulo nás to dál a teď se uvidí
Hlavně malej teď skvělej parťák. Stačí mu kartáč nebo kýbl s kolíčky a zabaví se i na půl hodinky
ale s ním se dá dělat úplně všechno. Od miminka ![]()
@wendelina30 @Nikča2020 @Petrussee holky, vůbec nevím o čem mluvíte 😀
@Nikča2020 @wendelina30 no první mi to neslo zprovoznit, proste blondýna bez chlapa
, ale přišel bracha a funguje to
už jsem jim psala stížnost, ze to nefunguje..
takže si s tím Mareček moc nestihl pohrát..ale bavi ho dávat tam ty figurky a ze to vydává zvuk, ale absolutně nevydrží poslouchat co říkají, ale myslím, ze pokud to vydrží, tak by se mu to líbit mohlo více
případně máme alespoň pohádky na čtení, když by ho to tak nebavilo..ale teda první číslo 39 (tam nebyl ten reprak), teď 249..což uz mi přijde hodně, ale byl tam ten reprak..další číslo nevím zda bude stát stejně, ale je to drahy, takze rozhodne nebudeme kupovat všechny pohádky, jen par těch co se nám budou líbit
..ale běží to každý rok, kupovala to tenkrát kamarádka, tak se to dá koupit i později..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat