TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
1.9.23 10:08

@TerezkaSt super 🙂 Hugo se odrážet umí sám už dlouho, ale neumí zatáčet a ani nalézat a slejzat 😁

• načítám...
1738
1.9.23 10:39

@kambalaka no ona deiv nemohla protoze nedosahne nohama na zem i tuto ma na spicky. Pritom ja tech vozitek mam kopu. :zed:

• načítám...
5617
1.9.23 11:14

U nás je top motorka, tu má venku. A už konečně dosáhne u autíčka😏
 https://youtube.com/…/TjbMq1g5ALQ?…

• načítám...
motivi
1.9.23 11:44

Ahoj holky, u nás dneska v noci téměř 2 hodiny vzhůru. Skvělý to bylo. :roll: :lol: Těším se na polední spánek :lol:
Boty- sandaly u nás neměly vůbec úspěch chodila cele léto v teniskach. Celorocky má od jara 22 a zatím ji sou dobre, zimní sem teď kupovala 23 na zalando lounge za pusu, ale taky je moc nechtěla, sou těžší. to stejne holiny, ty vzala na milost asi až po 3. Ale stejně to měla s celorocnima, holt sou těžší než ty tenisky co sou jak pirko. Já si taky vzdcyky musím zvyknout když prejdu z tenisek na zimní farmarky, takže to holt chce čas :lol: nohu teda premeruju každý měsíc, protože to fakt najednou muže být skok..

• Upravit
7611
1.9.23 12:03

@motivi hmm, tak u nás se včera poobědový spánek nekonal. Jsem zvědavá, co dneska. Zase ale když nejde spát po obědě, tak je mezi 18:30 až 19 tuhej 😁 zato Beátka včera ponocovala a usnula až v 22hod 🙈 😁

• načítám...
motivi
1.9.23 12:04

@kambalaka u nás minuly týden nespala jeden den po obědě, a ano spala v 18:45 ale od půl 5 to bylo na provaz s ni. Takže ať radši chodí spát v 20 a spi po o :D

• Upravit
3961
1.9.23 13:56
@TerezkaSt píše:
Tak zkousime teprve odrazedlo, protoze s timhle uz dosahne na zem. Ale teda nic moc. Alepson se naucila jak nalizat a slizat. Poseroutka. :jazyk:

No hura, trpaslicek uz dosahne :) To je Puky odrazedlo? To mame v Praze, dala mi ho kamaradka po detech a Miky na nem krasne drandil uz pred letem. Jak ma 4 kola, tak je stabilni. Tady na chate jezdi na motorce. On je dlouhej (88 cm na 18m prohlidce) tak uz dobre dosahne. A jak vidi brachu drandit na kole a kolobezce, tak chce samozrejme taky.

• načítám...
7611
1.9.23 14:32

@motivi jo tak Hugo buď neusne vůbec po obědě anebo když už usne, tak spí 3 hodiny a je nevzbuditelnej. A to pak mám co dělat ho zahnat v 22 hod 🙈 tak já nevím, co je lepší 😁

• načítám...
1960
1.9.23 20:07

@TerezkaSt mame szejne odrazedlo emma ho miluje, pouzivame od pocatku leta a teda uz je zrizene. Partner ji koupil uz i kolobezku a first bike, ale to asi az na jaro.

• načítám...
7611
2.9.23 10:55

Teda holky 🙄 já jsem úplně vyřízená. V 22 jsem nakojila Beu a v 23 si šla lehnout. V 1 vstavala Bea na kojení. Ve 2 Hugo začal knourat. Šla jsem mu dát napít (napil se vody) a vrátila jsem se do postele, jenže to nepomohlo. Zase kňoural - dudlík. Pak zase - dala jsem mu mléko. Ale ani to nepomohlo, tak jsem si k nemu lehla. Jenže před 4 už mě zas volala Beátka, tak jsem ji nakojila. Hugo zjistil, ze tam nejsem, tak jsem ho zas šla utišit. Ve 4:30 jsem si ho brala k sobě a v 5 konečně usnul 🙏 jenže v 6:30 se zas Bea probudila. Nakojila jsem a v 7:00 se probudil Hugo. Ještě tak půl hodiny jsme se váleli a pak jsme vstávali. Takže jsem si dala noční směnu a skoro vůbec nespala. Manžel je celý prodloužený víkend pryč na soustředění s fotbalem. Hugo má ty noci teď hrozný, to budou asi zase zuby

• načítám...
2087
2.9.23 12:16

@kambalaka hrozná noc 8o nemůže ti pomoct přijet máma, abys přes den třeba lehla s Beatkou a Hugo šel ven? Vím, že to zní hrozně, ale za rok už budeš mít „pohodu“. Lepší to bude už i dříve, ale až bude mít malá přes rok, tak začne převažovat zábava😉
Jako tady radím a občas teda doma taky pohroma s dětmi, ale obecně už dobré 🙂

• načítám...
6706
2.9.23 12:51

@kambalaka masakr, my taky nemáme tatínka, ale na týden..a včera večer Mareček nešel uspat a ja musela jít do sprchy a chtěla jsem se jít najíst, řval, ale naši jak jsou nad nami, tak hned psali, jestli brečí on a maji jit pomoc, tak přišli, usnul chvíli před 10, na to nejsem teda zvykla a ani zvědavá, snad to bude dneska lepší :roll: i u vás :srdce:

• načítám...
7611
2.9.23 13:01

@Janinac23 naši mi pomohli, že si přijeli včera aspoň pro psa a vzali si ho s sebou na chatu. Naši jsou toho názoru, ze by s měl starat manzel a nejezdit po všech certech, ale to je těžký, ze jo? 😁 Beátka je jinak hrozně hodná. Hugo je taky hodnej, ale je to náročný no… Hugino když po obědě usne, tak mu řeknu jen “jdeme do postýlky” a on si tam sám vleze a už tam u nej ani nejsem. On si proste usne sám :srdce: ale zase pak ho musím po 3 hodinách budit, jinak by prospal celé odpoledne.

@Petrussee my to teď máme každý večer, ze nejde uspat. Horko těžko usne v 22 večer 🙈

• načítám...
6706
2.9.23 13:37

@kambalaka moje babička mi minule říká a ty ho pustis..no babi on se proste nepta, chce jet, jede :nevim: :D, ale měl jet na 14 dni, tak jsem projevila dost jasné, ze s tím nesouhlasím, tak prijede po týdnu..ale teda naši pomáhají, vždycky přijdou večer alespoň na koupání a ja muzu udělat večeři.. ;)..dneska ho měla babička venku ráno, tak jsem alespoň udělala větší uklid..ale s Mareckem doma se to jinak nedá

• načítám...
459
2.9.23 13:52

Ahoj holky, já vás taky po čase zdravím. My jsme byly v srpnu hodně rozlítané, malé už vykoukly ven poslední stoličky :zed: (jako první vykoukly spodní), takže toho zase moc nenaspí a my taky ne. Oproti @kambalaka teda spíme vlastně luxusně :mrgreen:, drž se holka, je to jízda. Moje kamarádka, co má děti rok a půl od sebe říkala, že nejhorší byl první rok druhého dítěte, že si vždycky při usnutí říkala, jestli „přežije“ další den, ale že jak se přehoupl ten rok, tak už se to pak dalo a od té doby si dvě děti začala i užívat :). Takže vydrž, bude určitě líp :kytka:. Beze spánku je to ale naprd, to pak člověk nemá vůbec sílu na nic. Manžel by ti teda mohl pomáhat :?, ten jeho argument, že dvě děti jsi chtěla ty, to je teda něco…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100