TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6702
4.9.23 20:41

@kambalaka Mareček dosahne, ale ještě to neumí :mrgreen:

• načítám...
1738
4.9.23 20:42

@Petrussee tam je k tomu cool ten reminek ze se to da nosit pres rameno :pankac:

• načítám...
6702
4.9.23 20:44

@TerezkaSt jo, chtěla jsem to i s tím, Mareček to teda za to tahal :D

• načítám...
1479
4.9.23 20:50

@kambalaka Fakt ještě nedosáhne na zem? Kolik teď měří? My jsme právě dneska ty kolečka zvedali. Včera nám totiž přišlo, že nějak divně ty nohy za sebou táhne :lol: :lol: Ale testovat to budeme až zítra

• načítám...
7611
4.9.23 22:02

@wendelina30 heled, možná už jo, my ho kupovali, když mu bylo 17 měsíců a to nedosáhl, tak jsme ho dali do sklepa 😁 ale už ho zkusíme 🙂

Dnes jsem Hugovi musela dát Nurofen čípek. I noci jsou teď hrozné, strašně pláče, už aby mu ty špičáky vykoukly 🙏

Jinak Beátce za chvíli budou už 3 měsíce, strašně to letí

• načítám...
1115
4.9.23 22:49

@kambalaka ta už je veliká ❤️ ❤️ 3 měsíce?! Kam ten čas tak letí.

No já dneska byla taky trochu dojatá. Kamarádky dcera šla do první třídy a přitom je to chvilinka co jsem byla u porodu 🥺

• načítám...
3555
5.9.23 06:41

Ahoj holky

Ahoj holky. Všechny vás moc zdravím po odmlce. Já měla psychicky kolaps a dala jsem se do kupy. Řešili jsme tvrdou krizi ve vztahu. Mám pozadane o byt přes práci, tak uvidíme. Teď fungujeme jako rodina skvěle, i jako partneři se zdá, tak uvidíme.
Dítka máte krásná a sluší to všem :srdce:
Nás malej se zastaví jen když spí, ale dává mi přes den skoro 3 hodinky spánku ještě a v noci mi spí celou noc. Usíná do 21 h, ale do půl 8 :mrgreen: jediné, tak nočník. Ví co se na něm dělá, ale tam nic. Sedne, splachne velké wc, umyje ruce a utre a odchází. Zavře dveře a je vysmatej :mrgreen: baští úplně všechno a sladké nevyžaduje. Urovnala jsem vztahy s jeho mámou a je to fajn, už i na hlídání na přes noc a v pohodě. Začali jsme hodně podnikat výlety, i samy s chlapem, festak atd. Tak uvidíme, jak to bude výhledově.

• načítám...
3555
5.9.23 06:44

Jinak pád na hlavu jsem řešila určitě dr. Může to být banalita a nemusí. Do hlavy nikdo nevidí. Luky už má odřený kolena, bradu, prostě litá jak drak. Ale je zlatej :srdce:

• načítám...
1738
5.9.23 07:26
@MILINKA35 píše:
Ahoj holky. Všechny vás moc zdravím po odmlce. Já měla psychicky kolaps a dala jsem se do kupy. Řešili jsme tvrdou krizi ve vztahu. Mám pozadane o byt přes práci, tak uvidíme. Teď fungujeme jako rodina skvěle, i jako partneři se zdá, tak uvidíme.
Dítka máte krásná a sluší to všem :srdce:
Nás malej se zastaví jen když spí, ale dává mi přes den skoro 3 hodinky spánku ještě a v noci mi spí celou noc. Usíná do 21 h, ale do půl 8 :mrgreen: jediné, tak nočník. Ví co se na něm dělá, ale tam nic. Sedne, splachne velké wc, umyje ruce a utre a odchází. Zavře dveře a je vysmatej :mrgreen: baští úplně všechno a sladké nevyžaduje. Urovnala jsem vztahy s jeho mámou a je to fajn, už i na hlídání na přes noc a v pohodě. Začali jsme hodně podnikat výlety, i samy s chlapem, festak atd. Tak uvidíme, jak to bude výhledově.

Vypadas dobre! :srdce: Jen teda z toho prispevku neni jasne jestli se chces stwhovat nebo jestli jste krizi zazejnali. :kytka:

• načítám...
7611
5.9.23 07:31

@MILINKA35 moc vám to sluší ❤️ a spinká teda luxusně 8o Hugo buď přes den neusne vůbec a večer to zalomí v 19hod nebo když už usne, tak zas neví, kdy by vstaval a spal by klidně přes 3 hodiny, ale to by pak večer neusnul vůbec. Včera jsem ho po hodině spánku budila a i tak jsem měl co dělat ho uspat v 21 hod, ale to ještě jde, kdybych ho nechala spát odpoledne déle, tak mi do 23 hod skáče po hlavě.

Jak dětem myjete ruce po WC nebo procházce venku? Já ho vždycky musím vysadit a oplachnout mu ruce, máme umyvadlo vysoko. Co vy ostatní?

• načítám...
3555
5.9.23 07:36

@TerezkaSt vypadá, že zazehnali. Ale určitě nemám růžové brýle :mrgreen: nejsem na něm závislá, zase jsem se vrátila do svého života a buď budem spolu nebo ne. Se uvidí časem :mrgreen: ale vypadá to teď dobře

• načítám...
6702
5.9.23 07:48

@MILINKA35 vítej zpátky, vypadas dobře :srdce: klobouk dolu, ze mas ještě sílu to s nim zkoušet, ja už bych po tom všem byla pryc, ale držím ti palce :kytka: spanek je super, Mareček spi od 1-2,5h, ale v noci se porad budí, ale fakt už nevím proč :mrgreen: :nevim: @kambalaka ja mu je myju a mám ho na ruce, ale koupím k Vánocům stoličku, ale nevím jestli i tak dosahne :D

Mareček je 4. den bez mleka, jelikož nemáme tatínka, který ho děla, chtěla jsem mu ho nechat do 2 let, mám ještě doma dvě neotevřene krabice..jenomže než jsem ho udělala, tak se úplně probudil a už si ho nevzal..tak jsem to vzdala :nevim: jinak ho chovam na ruce a má zavřené oči a tatínek přinese mléko a to si ho vždycky dal..tak je bez, už na to najíždět nebudeme..ale byl vzhůru 2×, poprvé jsem ho vzala k sobě do postele, chvíli tahal vlasy a usnul a podruhé jsem mu dala dudlik..jestli on bude spat nekdy celou noc, tak budeme hodně slavit :mrgreen: snad až nebude mít ten dudlik, jinak nevím co ho ruší..ja skoro nespala mám silenou rýmu :zed: v létě :roll: :nevim:..

• načítám...
3555
5.9.23 07:52

@kambalaka nad vanou, tam dosáhne. Si to pustí sám 🤦 takže jas si přes den zamcu pojistky, ať mi nezdrhne a nebo koupelna či wc. Jinak jsem to udělala bezpečné, že si vyhraje i sám. Uklízí se mnou, lesti okna, vysává, vytira, vaří… Jako nemám si ohledně prcka na co stěžovat. Jsem na sebe pyšná. Zuby mu chybí poslední 2 stoličky nahoře a ty vypadají, že lezou teď. To snášel i dobře. Čištění teď taky probíhá dobře.
Ale malej měl nějakou virozu, ani Paralen, nurifen nepomáhal a do toho ještě chytil aftozu. To byl masakr Teda holky. Takhle jsem ho ještě nevidela. Takže zqvodnovani bylo šílené, po lžičkach a hrozil špitál na kapacky. Ale naštěstí dobrý. To si nechtěl nechat ani vyčistit zuby chudák, takže do toho zánět dásní, krev mu tekla.. Trvalo to skoro 10 dní. Crp, krev i moč měl v pořádku. Prostě nějaká viroza. Jinak spalničky měl teplotu po 8 dnech na 2 dny a dobrý. Má 87 cm, 14 kg a boty 24,25 a to jsou Teda rakety. Jsem řešila špičky trošku dovnitř a boty kupujeme ok. Žádné ty gumaky, všechno pevná pata, klenba se mu tvaruje. Chlap má plochou nohu a lehce špičky, tak jestli se ukáže genetika, tak se s tím nic neudělá.
A atop teď v klidové fázi, alergologie čistá. Tak to u nás vše cca :mrgreen:

• načítám...
7611
5.9.23 07:54

@Petrussee já někde slyšela, ze žádné takhle malé dítě nespí celou noc. Akorát některé se probudí a zase sami usnou a rodiče to ani nepostřehnou. No a některé děti se probudí a chtějí maminku, no 😁 my teda mléko budeme mít ještě asi hodně dlouho. Hugo ho vyžaduje a miluje ho. A já nemám důvod mu ho brát. Teď mu rostou ty špičáky… jsem si říkala, ze dokud nebude mít všechny zuby, tak mléko i dudlík mu nechám - je to to jediný, co ho uklidní…

• načítám...
3555
5.9.23 07:56

@Petrussee mě pomohlo mu nedávat mléko. Dávám plnotucne. On už ho ani nechce. To oddelal a ne. A dudlík mám odbourany od června :palec: a to bylo ideální s tou aftozou, že ho nechtěl, jak ho to bolelo, tak už ho nedostal :mrgreen: a když ho vidí, tak nic. Ráno a večer mléko, zuby, chvíli lumpaci a pak usne :mrgreen: na tohle mám štěstí. Ale jako unavit ho, to jsem někdy zmordivana já sama 😁

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100