TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6706
22.8.23 12:31

@motivi ahoj, Mareček je v bazénu jen s nami a na ruce, kruh nemá úspěch, řve jak pavian :roll: a unavený jsme spíše taky my, on spi méně a méně :mrgreen: :zed:, ale plina super :palec: my zkusíme na jaře..

• načítám...
motivi
22.8.23 12:50

@Petrussee u nás taky kruh neměl úspěch, ale jak sme dali rukavky tak už blbne sama :palec:

• Upravit
7611
22.8.23 12:58

@motivi jooo, spánek 😁 tak u nás Hugo spí po obědě už jen tak 2× do týdne a i tak mám problém ho uspat. Jakmile ale vstane třeba v 6:30, tak už není šance ho přes den uspat a vydrží až do večera, tak to pak padám na hubu celý den. Navíc Hugo nám teď v noci začal plakat. Napít nechce, dudlík nechce a jen brečí - tak nevím, co to. Asi zase zuby

• načítám...
6706
22.8.23 13:04

@motivi no ja se bojím, ze nebude chtít ani ty, on je jak klíště v te vodě :mrgreen: :roll:..zkusíme za rok něco jiného.. :D nebo příští rok vezme na milost kruh, ale on tohle děla se vším, minule jsem mu dala nové triko a jecel hodinu..holinky má nový taky jeci, snad si zvykne :D :roll: uspani dopo u nás jde, jak vstává brzy, pak jsme venku, tak po 11h usne docela rychle, večer neusne dříve jak v 8, v půl 8 chce spat, čteme pohadku, pak si sedne a jde si ještě hrát a pak uspavame znovu :roll:, ale v neděli ho měl poprvé tatínek na odpoledni spanek, katastrofa, neusnul doma (jak je zvyklý na mě), v kočárku taky ne, až auto zabralo na 30 minut :zed: takže ja se asi nikdy nehnu, odjet na noc, tak on bude celou noc vzhůru :mrgreen:

• načítám...
1115
22.8.23 14:21

@motivi ahojky, u nás vedra super, jsme na chatě, kde je klima a bazén. Ale i tak to dusno je strašný. Elle to taky vadí, nemůže zabrat, se spánkem máme taky problém. Nikdy jsme nemuseli uspávat, spala v postýlce. Teď musíme být s ní a v postýlce nespí, jen s námi v posteli 🤣 usíná taky déle, je to tak na 20-30 minut.

Teeeda, tu plínu závidim, mě se to zatím nepodařilo. Ale je pravda, že jsem to teď dost flákala jí dávat na nočník 😅 dudlík taky zatim má, když bylo chladno, tak jí rostly zuby, takže nemožný jí ho vzít a teď v těch vedrech taky blbý. Jediný co jsme odbourali je mlíko, to už nepije, ani si na něj nevzpomene 😁

• načítám...
2087
22.8.23 14:43

@motivi teda, šikulka, že bez pliny 👏 kam chodí na nočník, tráva, záchod?

• načítám...
motivi
22.8.23 16:44

@Janinac23 nejradši na trávu jak sme pořad venku a lita nahata, doma radši na záchod než na nocnik no, ten je jako poslední možnost. Ale nevycura se venku tak jak vidím maminky zvedat holcicky a držet je v drepu, to ji nejde vůbec. Takže si drepne sama.

• Upravit
motivi
22.8.23 16:45

@Nikča2020 no chápu, jak teď to usinani blby tak sem si posteskla ze takhle když měla dudlik tak aspoň nevriskala tak nahlas :mrgreen:

• Upravit
2087
22.8.23 21:05

@kambalaka ach jo, Hugo vám dává zabrat ☹️ Beatka je hodná? Nebudí se Hugo tím horkem? Nebo tys myslím, říkala, že máte klimatizaci, že.

@motivi je to šikulka, naše zatím jen na trávu a na záchod, ale jen tak nárazově, moc úspěšní nejsme. Hlásí ráda až je pozdě, hlásí kakala a curala.

Jinak malá je poslední dny taková ukňourana a více unavená.

• načítám...
1115
22.8.23 21:25

Holky, tak pro pobavení jo. Dneska se Ell jako každý den koupala s tatínkem v bazénu, já si pak pro ní šla, osušila a vzala si jí ke stolu na klín. Teta jí přinesla broskve a pohoda, jedla a byla bez plíny. A najednou cítím teplo a mokro. No naše malá frajerka mě počůrala, ale holky, ona přitom nepřestala ani jíst 🤣 🤣 prostě čůrala a cpala se u toho broskvema 😅 takže s nočníkem to bude ještě velká sranda 🤣

• načítám...
7611
22.8.23 21:36

@Janinac23 Beátka je zlatá, to je dítě za odměnu. Když se vzbudí, přebalím, nakojim a vystačí si sama se sebou na dece nebo v houpátku až než jde zase spát, ale já se s ní teda dost mazlim a možná ji zabavi i Hugo, jak na nej kouká. Ale pláče mebo knoura JEN, když ma hlad, má plnou plínu mebo je unavená. Jinak je fakt zlatá. Jakmile začne knourat, nakojim, dam do nosítka a do 5ti minut je tuhá. Tak ji prendam do postýlky a chrndá.
To Hugo je pravý opak. Po obědě mi opět nechtel usnout. Pak jsem šla odpoledne do ložnice kojit Beu, lehla jsem si s ní do postele a vzala si tam i Huga a všichni 3 jsme usnuli. Vstali jsme v 16:30. Já už bych si šla klidně zase lehnout, ale Hugo nám tu ještě teď řádí po bytě a nechce spát. Kdyby přes den nešel spát, tak by kolem 19:30 usnul. Ale takhle půjde spát asi až s námi. Má menší potřebu spánku než já, to mě děsí 😁 s to není, ze by neměl vyžití. Byli jsme 2× venku (ráno mez začaly horka) a pak v poledne vyvenčit psa a odpoledne se pak cákal v bazénu na balkóně. Jojo, klimatizaci doma máme, ale jen v obýváku, tak v pokojík se to tak nevychladí, ale Hugo má pokoj na východ, tak tam má přes den docela příjemně a stejně nespí 😁

• načítám...
2087
22.8.23 22:08

@kambalaka to se krásně čte, jak je Beatka zlatíčko :srdce:
@Nikča2020 to je sranda, nám se to stalo podobně, ale seděla na klíně babičce 😀 babička statečně držela, ale curala teda fakt dlouho 😀 jindy spíše tak ucvrkne a na té babičce to teda pořádně pustila a my se všichni smáli a ona jako by nic 😀

• načítám...
motivi
22.8.23 22:29

@Janinac23 no my už delší dobu zkousely ale vpodstatě hlásila vzdcyky pozdě nebo někam zalezla, pustila to a pak vylezla a rekla :lol: takže sem to přestala řešit ať není vystresovana protože jako mne to zas tak netizi ze ji musím dat plinu, ale začala sama hlásit jak litala nahata a přišla na to ze ji všichni tleskame a je z toho šťastná a furt pije aby mohla curat :lol:

• Upravit
7611
23.8.23 08:33

Hugo nakonec usnul až v 22:30. Říkám si super, jdu spát. Jenže se probudila Bea a odmítala spát a pásla v postýlce koníky 🙈 chjo. V 1 ráno začal Hugo brecet ze spaní zase 🙈 tak jsem ho šla uklidnit. Jenže chvíli na to, co usnul, tak se zas probudila Bea na kojení a spala se mnou až do 5:45 v posteli, kdy se zas vzbudila a kroutila se - prdiky. Prebalila jsem ji, oblékla, nakojila a kolem 6:30 usnula. Jenže to už vstaval Hugo na mléko, takže dobré ráno 😁 🙈 já jsem k. o už několik dní

• načítám...
5617
23.8.23 12:14

Tak Anička chodí spát po obědě pravidelně. Většinou usne hned.
S nočníkem to u nás zatím nehrozí. Ona je nahatá a lítá venku. Vyčůrá se kamkoli, ani si ještě nedřepne. Dnes se vyčůrala v obýváku a vedle nočník. :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100