Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky,
my teď máme trošku problém se spaním. Odjeli jsme na chatu, v Praze už se to nedalo. Ell už nějakou dobu nechce usínat sama, takže ležím s ní, ale než usne, tak je to doba 😅 teď se i v noci budí a přelejzá z postýlky k nám do postele 😅 na chatě spí Ell s námi v ložnici a postýlku máme přiraženou těsně u postele.
Jinak na nočník teď vůbec nebyl čas, ale stále ví co to je a k čemu to je 😅 musíme zase potrénovat. Každopádně to nechám asi na ní, nutit jí nemá cenu
@Nikča2020 Mareček teda sám ještě neusnul, kromě toho, když byl miminko
, ale to jen první měsíce..mě to teda vůbec nevadí, když to je do hodiny
lehnu si k němu, on mě tahá za vlasy, ja ho hladim, pusinkuju, tata čte pohadku a jsme všichni spolu
půlku noci je ve větší posteli v pokojiku a půlku s nami, ale taky nám to neva..ale jednou jsem ho dala do postýlky, když zlobil a taky seskocil na postel a slezl ![]()
@Petrussee mě to zatim taky nevadí, ona se přitulí, mazlí se ❤️ spíš už jak je to občas náročný, tak bych si občas pustila i film nebo seriál 😅 a zrelaxovala. Hlavně na to nejsem zvyklá, co se týče spánku a vlastně i všeho ostatního, mám hrozně pohodový dítě. Takže teď je to vybočení z normálu a musim si na to zvyknout 😄
@Nikča2020 jo, my se ho snažíme uspat do pul 9 a pak stihame i seriál nebo film
Mareček je narocnej, už jsme zvyklý, holt se řídíme podle něho ![]()
Jooo, spánek 🙈 u nás taky trvá než Hugo usne. Když usne, tak spí po obědě 3 hodiny a večer pak usíná až po 22hod 🙈 když po obědě neusne, tak odpadne v 18:30 téměř sám. Každopádně stále vstává ráno v 5
a taky neusne sám, musím u nej být, ale stačí mu jen, ze jsem tam u postele. No samozřejmě mě tahá za vlasy a osahává mě… potřebuje “ukotvit”, samotnému mu to usnutí nejde
na dnešek měl v noci zase hysterák. Čas od času ho má. Vzbudí se a řve, má úplný amok, nechce pít, nechce nic, jen brečí. Po chvíli pak zase usne ![]()
U nás se už brzy bude stěhovat k ségře. Jen musíme dokoupit zábranu na spodní část. Na fotce jsem jí dala tu horní. Ale musíme jí ségře vrátit
Ještě nějaké doplňky a lampička a je to ![]()
@Ráďa 25 co na to starší říká, že bude s „miminem“ v pokoji? Taky už přemýšlím, že bych dala děti k sobě do pokoje, ale mám strach, že se budou navzájem budit ještě.
@Janinac23 zatím je s tím v pohodě, uvidíme, kdy to bude. Zatím si jí chci užívat já.
Děvčata stává se vám u dětí, že občas koukají mimo(do blba).U nás je to tak 2-3 krát denně. Budu to muset sledovat, kdyby se to stávalo častěji, tak to říct dr.
@Ráďa 25 Mareček má výjimečně nějaký zasek, ale pozoruj to, měla to kdysi kamarádka, když jsme byly malý..a měla nějakou nemoc, ale zasekla se na dlouho ![]()
@Ráďa 25 jo, Hugo se občas taky zakouká do blba, ale nijak v tom nevidím nic špatného, já se občas taky zakoukám 😁 proč by to mělo něčemu vadit?
@kambalaka četla jsem, že to může být začátek epilepsie.Ale prý to většinou odezní v dětství.
@kambalaka tak kamarádka to měla pak to je nebezpečný, když jsme jako děti lezli po stromech, byli ve výškách a tak, protože pak muže spadnout
takže vždycky když je ji to stalo, jsem ji musela z toho probrat..a myslím, ze na to brala i léky, ale nevím název te nemoci..už je to dávno
My jsme byli noc bez tatínka a Mareček po dlouhé době spal dlouho (samozřejmě ne vkuse), ale usnul v půl 8 a vstaval v 6:45h
..normálně chodí spat až po 8 a vstává v 6
odjel teda jen jednu noc, kompromis..v neděli mám brigádu a musí hlídat
..na výcvik teda taky pojede, ale ne 11 dni, ale 7..prý to jde zkrátit
Jinak zdravime, Mareček včera trénoval..
pochovat jsem si nesměla, ale kočárek vozit to jo, to by mu slo ![]()
Ahoj holky,
tak Ella záseky nemá, při své aktivitě na to nemá čas 😅 teď řeším mobil, pořád ho chce, ovládá ho líp než my pomalu. Není na něm dlouho, snažíme se ho mít schovaný, ale když ho vidí tak ho hned chce. Občas řve když jí ho nedám, jindy ne a jde dělat něco jiného, asi záleží na náladě. Také stále řeším spánek, teď se jí nějak zhoršil, musí usínat s námi, což mi nevadí, ale už jí nepřendáme ani do postýlky a spát s ní je očistec 😅 moje záda dost trpěj. Myslíte že to může být nějaká forma separačky? Teď ani nechce extra chodit když jdeme mimo zahradu nebo v Praze ven. Jde chvilku a pak chce nosit nebo jezdit v kočáru. No snad je to jenom “obdobíčko” 🤣
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat