TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
15.8.23 13:50

@Bjetuš jaj, polévku… tak to ten náš by hned jako první převrátil misku, aniž by to uchutnal. Když ho nakrmím, tak to sní celé, takže to nebude tím, ze by mu to nechutnalo. Jen to jídlo má jako hračku :nevim:

• načítám...
motivi
15.8.23 14:02
@TerezkaSt píše:
Holky, mala byla posledni dny dost opruzela, ale dneska uz to ma uplne brutalne i s bolacky. Koupila jsem imazol. Nemate zkusenosti. Nemam s ni jit rovnou k doktorovi? Ted se probudila a dost narikala. :? Normalne na to netrpi…

Posadit do lavoru s hypermanganem :palec: koupíš v lékárně, dat par zrnicek, aby ta voda byla světle ruzova. Ne tmavá.

• Upravit
6707
15.8.23 14:13

@Janinac23 nespadla :mrgreen:, ale byl s babi a dedou, prý vzal i babice zmrzlinu, chtěl dvě jinak se vztekal :mrgreen: Mareček utirani nemá rad…ja to nějak neřeším, když nikam nejdeme do města, tak má jedno triko na den, Ikdyz ho má špinavý, pokud není mokrý tak dobrý..oblékání taky nemá rad :mrgreen:..máma mi porad nadává, ze je špinavý..no bože, špinavý dítě, šťastný dítě :D @Bjetuš Mareček hned sleze z postele a bere mě za ruku, už jsme si zvykla, tam nás ležet nenechá :mrgreen: a hned běží k lednici a musím mu dat něco k jidlu :D tyjo, tak to jsme nezvládli takhle naučit, snidam co nechá Mareček, obedvam když usne v klidu a vecerime většinou až taky usne, ať máme klid :D

• načítám...
3961
15.8.23 15:11

Zmrzlinu davam taky jen v bezpeci domova :D

• načítám...
6707
15.8.23 19:02

@Bjetuš jako ja většinou dávám kornoutek jen, ale když si dáme my zmrzlinu nebo nanuka tak to chce no :mrgreen: radši mu to dáme než poslouchat ten řev :D

• načítám...
1738
15.8.23 20:33

Tak my dneska byly na vylete na Hluboke v zoo. Nestihla jsem vyfotit nic az zmrzlina co probehla. Do posledni chvile byla „cista“ a pak na sebe vyklopila kornout. :potlesk:

No a ja jsem ted stejne opruzela jako mala. Protoze moje macaty stehniska a kratky kratasky… nechala jsem jo behat naostro, ale potvrdilo se mi, ze na chozeni na zachod opravdu, ale opravdu nema. Dokonce hodila bobek doprostred cesty…. Takze kupuji ctvrtletni zasobu pampers, protoze je u toho odrazedlo zdarma. :pankac:

Kde sezenu ten repik? V lekarne mi to nenabidla?

• načítám...
7611
15.8.23 21:20

@TerezkaSt řepík koupíš normálně v lékárně

• načítám...
1738
15.8.23 21:34

@kambalaka tak proc mi to nenabidla? Rekla koupel v repiku nebo hermanku. :lol:

• načítám...
6707
15.8.23 21:37

@TerezkaSt asi neměli :nevim: kupovala jsem v lékárně anebo normálně v kráme můžeš koupit hermankovy čaj, repik nevím zda mají v kráme i :think: zdarma odrazedlo 8o

• načítám...
1738
15.8.23 22:07

@Petrussee k plenam za 120€ lepe receno. Jdu do toho a dyztak to strelim.

• načítám...
3961
15.8.23 22:14

@TerezkaSt U nas to samy s tim odplenkovanim! Mam ted starsiho u babicky, tak mam cas na mímo a rekla jsem si, ze se na to vrhnem.. na nocniku vydrzi sedet dve vteriny, kdyz beha bez pleny tak cura vsude a dneska taky hodil bobek na cesticku. To jsem ho jeste musela vystopovat, protoze proste najednou prislo dite se spinavym zadkem 8o Pak jsem mu misto pleny dala “treninkovy kalhotky”. Tak do tech vesele cura a je mu uplne fuk ze je v mokru. Coz vlastne vim, protoze pouzivam latkovy pleny a vubec mu to mokro nevadi. Takze ja odplenkovani odkladam..

• načítám...
7611
16.8.23 08:18

@Bjetuš Hugo na nocniku vydrží, ale musím sedět u nej a házíme spolu do kyblíku s dírama takové ty tvary. To je zaručena metoda, jak ho tam udržet. Ale já cíleně ještě neodplenkovávám. Nechávám to na příští rok, protože s Beatkou na to teď nemám vůbec čas

• načítám...
6707
16.8.23 08:40

@kambalaka Mareček si tam ani nesedne, takže to taky necháme tak na jaro..na zahradě je bez pliny, ale cura všude

• načítám...
5617
16.8.23 11:18

Anička chodí čůrat do trávy, ale do nočníku nic neudělá. Lžící jí už dlouho, takže už ani není moc špinavá.
Včera jsem začala večer zvracet+ průjem :,( Pak začala Anička. Teda zvracela až do rána po půl hodině. Takže jsem ještě nespala. Manžel uklízel a já držela malou a misku.
Ráno je ale úplně v pohodě, jako by nic.Zato mě bolí celé tělo :zed:

• načítám...
6707
16.8.23 11:33

@Ráďa 25 tyjo, to je radost teda :zed: snad už to nechyti někdo další 🙏

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí