Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Bjetuš jaj, polévku… tak to ten náš by hned jako první převrátil misku, aniž by to uchutnal. Když ho nakrmím, tak to sní celé, takže to nebude tím, ze by mu to nechutnalo. Jen to jídlo má jako hračku ![]()
@TerezkaSt píše:
Holky, mala byla posledni dny dost opruzela, ale dneska uz to ma uplne brutalne i s bolacky. Koupila jsem imazol. Nemate zkusenosti. Nemam s ni jit rovnou k doktorovi? Ted se probudila a dost narikala.Normalne na to netrpi…
Posadit do lavoru s hypermanganem
koupíš v lékárně, dat par zrnicek, aby ta voda byla světle ruzova. Ne tmavá.
@Janinac23 nespadla
, ale byl s babi a dedou, prý vzal i babice zmrzlinu, chtěl dvě jinak se vztekal
Mareček utirani nemá rad…ja to nějak neřeším, když nikam nejdeme do města, tak má jedno triko na den, Ikdyz ho má špinavý, pokud není mokrý tak dobrý..oblékání taky nemá rad
..máma mi porad nadává, ze je špinavý..no bože, špinavý dítě, šťastný dítě
@Bjetuš Mareček hned sleze z postele a bere mě za ruku, už jsme si zvykla, tam nás ležet nenechá
a hned běží k lednici a musím mu dat něco k jidlu
tyjo, tak to jsme nezvládli takhle naučit, snidam co nechá Mareček, obedvam když usne v klidu a vecerime většinou až taky usne, ať máme klid ![]()
@Bjetuš jako ja většinou dávám kornoutek jen, ale když si dáme my zmrzlinu nebo nanuka tak to chce no
radši mu to dáme než poslouchat ten řev ![]()
Tak my dneska byly na vylete na Hluboke v zoo. Nestihla jsem vyfotit nic az zmrzlina co probehla. Do posledni chvile byla „cista“ a pak na sebe vyklopila kornout. ![]()
No a ja jsem ted stejne opruzela jako mala. Protoze moje macaty stehniska a kratky kratasky… nechala jsem jo behat naostro, ale potvrdilo se mi, ze na chozeni na zachod opravdu, ale opravdu nema. Dokonce hodila bobek doprostred cesty…. Takze kupuji ctvrtletni zasobu pampers, protoze je u toho odrazedlo zdarma. ![]()
Kde sezenu ten repik? V lekarne mi to nenabidla?
@kambalaka tak proc mi to nenabidla? Rekla koupel v repiku nebo hermanku. ![]()
@TerezkaSt asi neměli
kupovala jsem v lékárně anebo normálně v kráme můžeš koupit hermankovy čaj, repik nevím zda mají v kráme i
zdarma odrazedlo ![]()
@Petrussee k plenam za 120€ lepe receno. Jdu do toho a dyztak to strelim.
@TerezkaSt U nas to samy s tim odplenkovanim! Mam ted starsiho u babicky, tak mam cas na mímo a rekla jsem si, ze se na to vrhnem.. na nocniku vydrzi sedet dve vteriny, kdyz beha bez pleny tak cura vsude a dneska taky hodil bobek na cesticku. To jsem ho jeste musela vystopovat, protoze proste najednou prislo dite se spinavym zadkem
Pak jsem mu misto pleny dala “treninkovy kalhotky”. Tak do tech vesele cura a je mu uplne fuk ze je v mokru. Coz vlastne vim, protoze pouzivam latkovy pleny a vubec mu to mokro nevadi. Takze ja odplenkovani odkladam..
@Bjetuš Hugo na nocniku vydrží, ale musím sedět u nej a házíme spolu do kyblíku s dírama takové ty tvary. To je zaručena metoda, jak ho tam udržet. Ale já cíleně ještě neodplenkovávám. Nechávám to na příští rok, protože s Beatkou na to teď nemám vůbec čas
@kambalaka Mareček si tam ani nesedne, takže to taky necháme tak na jaro..na zahradě je bez pliny, ale cura všude
Anička chodí čůrat do trávy, ale do nočníku nic neudělá. Lžící jí už dlouho, takže už ani není moc špinavá.
Včera jsem začala večer zvracet+ průjem
Pak začala Anička. Teda zvracela až do rána po půl hodině. Takže jsem ještě nespala. Manžel uklízel a já držela malou a misku.
Ráno je ale úplně v pohodě, jako by nic.Zato mě bolí celé tělo ![]()
@Ráďa 25 tyjo, to je radost teda
snad už to nechyti někdo další 🙏
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat