TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2087
4.8.23 10:21

@Ráďa 25 Anička je šikulka, je jak dvouletá bych řekla ♥️ a vidím, že si to užíváte. Všichni říkají jaké je to peklo dovolená s dítětem a u vás to vypadá, že celkem pohoda :wink:

• načítám...
1347
4.8.23 10:40

Bart usina sam, nez ho dam do postylky, reknu pohadku nebo rikanku, nebo prohlidneme knizku a v postylce se uz rovnou spi. Nikam teda zatim neodchazim, vždycky čekám az usne, ale uz tu moji pritomnost asi taky nejak extra nepotrebuje. Pres poledne spi 2-3 hodiny. Usne pokazde a pokazde je to mezi 10 a 11. hodinou. Az tenhle cas nebude, vude to pro me narocny. Ted mu zase poporustaj spicaky a je to hroznej mazec. Noci zase ocistec, dneska snad co hodinu vzhuru a plac. Nikdy ale z postylky nevyndávam. Pohladim dam napit, dudlika nebo plysaka do ruky a nazdar. Mliko uz taky v noci nikdy nedavame. Do postele k sobe si ho neberu, mimo postylku nikdy neusina, jen lumpaci :nevim:.

Pres den jsme hodne venku, hodne casu zabere nocnik. Rad si na nem posedi (to ma asi po tatinkovi :lol: ) a cas doma travime tak nejak. Jidlo taky trva, Bart je stale krmeny, kdyz sem to zkousela nechat na nem, nesnesl temer nic a strašně zhubnul (kilo a pul za mesic), tak sme se vratili ke krmeni :nevim:

Nohy jsme meli cela nase vetec rodiny hrozne zniceny, vetsina z nas velky vboceny palce, tak se snazim u Barta tomu co nejvic predejit. Kdyz to nevyjde, aspon nebudu mit vycitky :cert:

• načítám...
5617
4.8.23 10:42

@Janinac23 no popravdě je to peklo s těmi našemi puberťáky :roll: Anička je proti nim zlatíčko.
Teď jsou u vody a já po týdnu převlékám postele a vařím. Nemáme tu moc horko a příští týden tady bude max.25.To jsem tu nezažila 25 let :palec: Vždycky tu byly vedra, že se nám ani nechtělo ven :P

• načítám...
530
4.8.23 12:11

Dneska se nám stala na hřišti taková zvláštní věc, furt nad tím teď přemýšlím… přišly jsme na hřiště kde byly 3 holčičky asi 6ti letý, my byly dal, ale všimla jsem si, že tam u nich byla chvilku starší paní, která pak odešla, zachvili přišla zpátky a ty tři holčičky se akorát houpaly a ona, že si je natočí jak se houpou a skáčou, myslela jsem, že je to babička nějaký z těch holčiček, já akorát s malou sjizdela z klouzacky a ona na mě ať ji dám nahoru, že si ji natočí až bude sjíždět, že to je hrozně krásná holčička atd., tak ji říkám ať se nezlobí, ale že nechceme nikde ukazovat a nechat nahrávat malou a ona proč ne, že to bude mít jenom pro sebe, no to mi pak došlo, že očividně ani k těm 3 holčičkam nepatřila :roll: teď přemýšlím akorát ty jo, co s tím může dělat když si takhle chodí natáčet děti na hřiště 8o

• načítám...
6706
4.8.23 12:17

@Bobulka28 to je hodně ujety 8o :zed: ty starší lidi jsou kontaktní někteří, Mareckovi zamavaji, i se stalo, ze mu sáhli na ruku nebo na něho mluví, ale natáčení se mi teda nelíbí

• načítám...
1738
4.8.23 15:55

@Bobulka28 jo divny, ale ja si toho vsimam vzdy, ze ty stary lidi maly deti hrozne dobiji, kor kdyz treba ani vnoucatka nemaji. Staci kdyz se mala na ne usmeje a jsou uplne v rausi. Nic bych za tim nehledala pokud by si to nenahraval oplzlik s knirkem.

Holky jeste kdyz jsme kojili davali jste sem tipy, ze koukate na nejake serialy s matkama. Nemate zas na neco tip nekoukate na neco takhle rodinno/materskeho? Ja mam takhle celkem cas kdyz je mala u staryho a pomalu nevim do ceho rejpnout. :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
6706
4.8.23 18:24

@TerezkaSt mas Netflix? :D

• načítám...
530
4.8.23 18:24

@TerezkaSt jo to mě taky napadlo, že třeba je to paní co nikoho nemá a tak si to pak třeba chce doma pouštět, ale já často koukám na kriminálky a tak, proto jsem hned viděla černej trh s dětmi a tak :lol:

• načítám...
1738
4.8.23 18:37

@Petrussee no jasne. Jenze ja presne jako @Bobulka28 koukam predevsim na ty doku podle skutecny udalosti to asi nejradsi. Proto by to chtelo nejakou oddychovat nez byt z toho paranoidni. A propo k tomu uchylactvi nejvetsi terno je „Divka z fotky“. To je tak hrozny pribeh uneseneho ditete, ze se to ani neda predstavit. Typek ji tentonc, osvojil, vydaval se za jejiho tatu, pak ji prodaval, pak ji udelal dve deti… zemrela mladicka a az se pak zaclo resit, ze tu neco nehrave… :?

• načítám...
6706
4.8.23 18:40

@TerezkaSt taky koukám, ale mám rada i ty holčicí.. ;) Ukojena, Virgin River je super, ale má více sérii, zbytek nápisu až tu bude klid, ja koukám porad na něco :mrgreen:

• načítám...
6706
4.8.23 20:30

@TerezkaSt to jsem taky videla, teď koukám na osudné pokušení, posílám další tipy: z toho tvého žánru (ztracené dívky, nejhorší spolubydlící, dobra sestra, Dahmer, Pohresovana případ Lucie Blackman)…podvodník z Tinderu (pro mě tématicky, seznámili jsme se tam), nás dost bavil Papírový dům, Alice in Borderland, All of us are dead (takový ty japonsky hry o přežití, to taky frcelo :mrgreen:)..VISaVIS,

Filmy (pro holky): Sváteční rande, Kdybys jen tušil, Stánek s polibky (více dílu), Dokonale rande, U tebe nebo u mě?, Hádkovi, Dokonalý objev, Aha ja rostu (o dětech)

Snad si něco vyberes, ja filmy, seriály miluju, je to můj relax :mrgreen: :srdce: Většinovou vybírám z těch prvních 10, co koukají ostatní..dneska pustíme film (P)otrava…ale to se bojím, ze přestanu určitě věci nakupovat, je to dokument :roll: :mrgreen:..

• načítám...
7611
4.8.23 21:26

@Bobulka28 to je fakt ujetý, ale napadlo mě toto. Zneužití fotek. Koukni na to video

Načítám video...
  • načítám...
459
4.8.23 22:41

@Bobulka28 Tak to je hoodně divný, že si ta paní natáčela cizí děti 8o. Tohle by se mi tedy zdálo dost podezřelý, vůbec se ti nedivím, že z toho máš takové pocity… Ještě když řekne, že je tvoje dcera krásná holčička a že je to jenom pro její potřebu? :nevim: Je to PODEZŘELÝ. Ale já jsem v těchto věcech hodně paranoidní a citlivější, než průměrný člověk. Já bych pomalu volala policii :lol:. Fuj, úplně si mi vybavila taková ta kriminálka, jak takhle nějaká volavka vybírá děti pro úchyláky.. natočí je, oni si vyberou a příště to vybrané dítě sbalí pozváním na zmrzlinu, ne?.. Brrr.

Tyjo, zážitky z hřišť jsou kapitola sama pro sebe, každá návštěva je úplný sociální experiment. Nepřestává mě fascinovat, jak spousta rodičů svoje děti absolutně nevychovává, nebo naopak reagují přehnaně - konkrétně: děti, které jiným dětem hází písek nebo foukají bublifuk přímo do očí a rodiče nic, nebo děti, které nějak špatně sjedou po skluzavce dolů, praští se, brečí, běží za rodičem a ten jim ještě přidá - dá ránu na zadek, že nemají dělat hlouposti… Vždycky si říkam, že tam nejsem od toho, abych vychovávala jiné děti (resp. teda spíš jejich rodiče… :oops: ) a snažím se chránit malou, ale až bude starší, budu jí muset tyhle věci určitě nějak vysvětlovat.

• načítám...
6706
5.8.23 07:26

@Sissela tyjo, mě se nic na hřišti nestalo, u nás jsme tam kolikrát i sami.. :D teda jednou přijeli policajti protože se houpala na houpačce maminka, ne dítě..takže je to megahlidany..pak spise rodiče sedí a děti si dělají co chtějí :D to jim závidím teda, ja porad Marecka hlidam, všude chodím s nim a teda i na ty prolejzacky, ale ještě mi nikdo nic neřekl.. :mrgreen: protože když ho poslu na klouzacce samotného ze shora, dole spadne, jak to jede rychle, tak musím dávat ruku nebo si ho dam na sebe a jedeme spolu :mrgreen:

• načítám...
1347
5.8.23 07:49

@Petrussee To jako vazne? Ty jo co to je za magory. Nereknu kdyby se tam houpal nejalej fetak, ale maminka…? :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100