TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
469
21.7.23 12:27

@Lucciang přesně! já se úplně složila! Nebyla jsem schopná fungovat, jíst, pít nic! uplně odepsaná troska. Kdybych dala na svuj vnitřní pocit…jenže člověk prostě té medicíně jaksi věří no…ted bych fakt dala spíš na ten utz než na nějaké procentuální rizika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
21.7.23 12:42

@Džejn10 a to tam nikdo není kdo by Ti řekl? Ty jo, to je úplně zbytečné čekání ve stresu 🥺.
Ale bude to dobrý! Musí! 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
21.7.23 12:44

Tak som tam volala este raz.. screening negativny ale v pondelok si mám zavolat este dr kvoli nejakej hodnote ktora sa mu nezdála a doporučila mi geneticku konzultaciu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
21.7.23 12:52

@Kulich6 dekuju moc ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
21.7.23 13:01

@Džejn10 čekání je nejhorší. Ale vím, že i u Tebe půjde jen o „kosmetickou“ záležitost! Bude to dobré! 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
21.7.23 13:11

@Kulich6 dekujuu ze na me myslim, si zlaticko ❤️

Holky tak my mame 2.screening za sebou, a nemuzu bejt stastnejsi 😍 ❤️
Malej krasne spolupracoval, a vsechno je v naprostem poradku🙏🏻 jedine co, tak je pry opravdu cvalda, mame 495g 😁 jinak ta delka se uz opravdu nemeri, pry se jim nevejde na obrazovku😁 doktor mi rekl, ze kdyz jsem drobna, a maly by mel mit nad 4kg, vyzada mi vyvolani porodu po 37tt🙏🏻 no je proste skvelej, byla jsem tam asi hodinu😁
A co je uzasny, ze hematom je pryc (slaaaaava) a placenta se mi vytahla, takze uz ted by byl mozny prirozeny porod😍 😍 a v pondeli se vracim do prace🥳

Jinak poznatek, vim, ze jsme se tady bavily o toxoplazmoze. Tak rikal, ze vetsi pravdepodobnost, nez ze ji chytnu od kocky je ta, ze ji chytnu v restauraci, ze spatne zpracovaneho masa. Pry se nemam mazlit s prasivymi kockami, a zbytek nemam resit😊

Posilam fotku naseho cvalicka❤️ priste mi ji udela pry ve 4D😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
21.7.23 13:14

@Zuzca.K Zuzi to me moc mrzi😩 😩 😩 ale uvidis, ze bude vse v poradku!! Jinak to ani byt nemuze❤️ 🙏🏻 ted zrovna nekdo rikal, jak si mas predstavit tu pravdepodobnost… je to v tuhle chvili, ze kdyby si porodila 240deti, tak jedno z nich bude mit Dawnika. Takze uvidis, ze to bude v poradku zlato🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
21.7.23 13:18

@TerkaS98 wou wou wou 🎉 🎉 🎉.
Tak to jsou úplně krásný zprávy!!! Ve všem.
Dávej v práci na sebe pozor, bude to trochu jiné po tolika týdnech doma :wink:.
S tou toxoplasmózou je to super, přesně, všichni z okolí mají jen ty „nejlepší“ historky 😂. Známe všichni 🤗.

Omlouvám se, ale koukám na tu fotku a Honzík mi připomíná želvu 🐢, já se v tom nějak ztratila 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
21.7.23 13:23

@tess2294 mě Dr. v 17. Tt říkal, že už je na měření velké. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
21.7.23 13:29

@TerkaS98 doktor mi řikal. To je jako by vás teď 239× naklonovali všechny jste porodili tak jedna z vás by měla děťátko s tímto syndromem…
začínám věřit, že to bude všechno uplně dobré nejlepší ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
21.7.23 13:30

@Zuzca.K jaj to mě moc mrzí, že to takhle vyšlo. Budu ti moc držet palce aby na genetice bylo vše v pořádku. :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
21.7.23 13:32

@TerkaS98
To jsou úžasný zprávy!! Až mám slzy v očích, když to čtu. :srdce: Hlavně v práci opatrně a užij si ještě pořádně kolektiv. :) Je neskutečný, že už má mimčo téměř 500 g, s takovou váhou se už i daří miminka zachránit. Nějak mě dojalo, jak už jsi daleko. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
21.7.23 13:36

@TerkaTA přesně, už se to láme a holky už jsou za polovinou a ostatní tam brzo taky budeme :dance:. Já m dnes 115 dní do povinného odchodu na mateřskou 😂. Jsem jak na vojně, stříhám metr 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
21.7.23 13:36

@TerkaS98 gratuluju Honzík je teda kus chlapa. :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
21.7.23 13:38

@TerkaS98 Ty jo, krasne zpravy….gratulace krasna fotka a teda obrik….🤪 🤪 🤪