Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Frey0369 Bože na ten koukám už hrozně dlouho, a furt na mne někde vyskakuje, je nadherny 🥵 😂 ❤️
@TerkaS98 jooo je naprosto bozi, ale ty nekřesťanský peníze 😂 😂 😂
Já se ráda podívám, ale vím že mám svůj krásný kočárek u rodicu. Ale tohle je prostě topka😭 ❤️
Jinak, měla jsem vybraný krásný zimní fusak, ale nakonec jsem skočila na Vinted a koupila taky moc krásný i s rukavicemi za par korun a v top stavu 💪🏻 ❤️ takže pokud nechcete utrácet za fusaky, tak kouknete na Vinted 😁
@Rosiga
Tak dvě hodiny dopo a dvě hodiny odpo mi spala dcera naposledy v pěti měsících.
![]()
@Kulich6
Já jsem se zamilovala do tohoto fusaku, když jsem čekala první dceru. Stál skoro 2000, no udělala jsem si radost, pár kousků jsem si takhle koupila i za šílený peníze.
Miluju tučňáky, tak jsem ho musela prostě mít. ![]()
@TerkaTA ty jsi sova? 😂 Ten čas příspěvku 😂.
Ale zrovna jsem jdu napsat, každý den v týdnu vstávám v 3:30. O víkendu až se vzbudím, dnes bylo 3:47 a mě probudilo píchání v podbřišku, nejdřív v levo a pak v pravo. Chci se zeptat, zda je jako možný jak ta naše holka je naučená na vstávání, že mě jako budila? ![]()
@TerkaTA
tak snad bude malá větší spáč. Ale já se těch 2 hodin nebojím, většinou jsem dost rychlá a jediné co mě limituje jsou termíny ve smlouvách, jinak nic nehoří a nespěchá
@Veru.veruse ja uz jsem na 6 kg 🫣 ale predtim jsem mela 55 kg a to pri mych 177 cm bylo docela malo. No asi budu mit taky peknyho macika, ikdyz brisko porad skoro neni videt - vcera jsem byla na koznim na materska znamenka a doktorka nepoznala, ze jsem tehotna a to mi to brisko primo zkoumala tou jejich lupou 😃.
@Kulich6 cetla jsem, ze miminka si vytvari ten rezim podle nas.. tak je mozny, ze delala budicek
tyjo ale to bych padla, vstavat takhle brzy, to delas v pekarne nebo co? 🙉
My s pritelem jsme nastaveni bohuzel tak, ze chodime spat az po pulnoci a pozdeji vstavame 🫤 neni to dobry pro mimi ani pro dospelyho (doporucuju precist Cirkadianni kod nebo Proc spime, je myslim zdarma i v audioverzi). Ale je tezky to prenastavit, kor kdyz pritel vubec nespolupracuje 🙄
@Marilyn222 tý jo. Má vysněná váha 55 kg. I za těch 60 bych byla šťastná. Měřím 178cm. 😁 začínala jsem na 63kg a teď mám 66kg. Za poslední dva týdny jsem ty 3kg přibrala. Doufám že se to nachvili stopne 😁 🤣
@Marilyn222 a ve kterým jsi týdnu? Mi to bříško vylezlo za poslední týden ale fakt tak hrozně, že z ničeho nic nezapnu a a uz to neskryju.
@Veru.veruse
Já cca 1 kg, ale teprve končím 17tt a počítám, že jelikož mám 50 kg, budu nabírat asi dost.
![]()
@Veru.veruse taky uz mas ale na konte 2 ditka, jestli se nepletu?
to mas naprosto famozni vahu! Ja si ani nedelam iluze, ze se po porodu jednou vratim na tech 55 kg
na to mam moc slabou vuli a velkou lasku k jidlu. Dnes jsem 18+6
tyjoo leti to strasne!!