TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
256
21.7.23 11:30

@Zuzca.K Sakra to bude dlouhy tyden, z ceho ( jakeho vysetreni) vysel ten Dawn?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
21.7.23 11:33

@Zuzca.K drzim vsech 20 🤞🏼 i na nohou.. 1:240 je “dobry”, neboj se, uvidis ze vsechno bude v poradku :hug: a aspon mas jistotu, ze peclive vsechno budou hlidat a merit. V Budejcich je prej vyborna genetika, rikal to muj lecitel z Tabora - ze tam maj doktora, ktereho se snazili ruzne kliniky z celeho sveta uplatit, aby sel k nim.. a nedal se. Jsi s mimi v dobrych rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
21.7.23 11:45

@Lucciang z krve, brali mi 1screeningovou krev pak druhou a ty hodnoty se porovnávají a podle toho se to určuje.
@Marilyn222 Děkuji, pořád doufám, že se z toho vzbudím… je to šílený pocit i když vím že 1:240 je „dobré“ a dva ultrazvuky vyšly též dobře, stejně mě furt hlodá, že tam něco může být ☹️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
21.7.23 11:46

@Zuzca.K A to jsi byla na prvnim screeningu nebo už na tom druhem velkem okolo 20.tydne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
21.7.23 11:50

@Zuzca.K 🍀 🍀 🍀 🙏 🙏 🙏 bude to dobrý!!! Musí, my tu všichni dojdeme ve zdraví všech do konce!!! 💙 💜.
Pokud vše dnes kontroloval na UZ tak to bude v pořádku! Musí!!! Jiná cesta prostě není! 💙.
Uvidíš, chlapeček Vás jen zlobí a bude zdravý jak řípa! Strašně Ti přeju, aby ten týden utekl co nejrychleji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
21.7.23 11:51

@marcela628 no byla jsem jen na kontrole a řekli mi výsledky z druhé krve kterou dělali 30.6. ale doktor měl dovolenou proto jsem se to dozvěděla až teď ☹️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
21.7.23 11:54

@Zuzca.K no myslim ze ta druha krev by mohla byt podle casu - tripl test…..a ten proste neni duveryhodnej. Nekdo to jeste “ zastara” dela…..a na rovinu, to bych se tak moc nebala, je rada horsich vysledku z tripla, nez mas ty se zdravym ditetem a stastnym koncem ( znam i osobne 1:6) a ted v tech Budejcich….genetika…. Co budou delat? Testa geneticke z tve krve jako je tady xkrat zminena Panorama nebo Prenascan? Plus podrobnejsi utz? Nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
21.7.23 12:02

@Lucciang ano přesně to tam budou dělat tento podrobný test +utz. Pokud by to vyšlo opět pozitivně tak amnio.
@Kulich6 Moc děkuji za podporu 😊 budu moc doufat, že to bude dobré 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
21.7.23 12:08

@Zuzca.K všechno bude v pořádku! Ta hodnota není strašná. Je to pořád jen screening ne diagnostika. Víš konkrétní hodnoty té krve nebo jen prostě riziko downa a hotovo? kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
21.7.23 12:12

@Blangie je mi 29 a řekl mi hodnotu Dawn 1:240 nic víc mi neřekl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
21.7.23 12:16

@Zuzca.K tak jak pisou holky, neboj se tak moc, snaz se nebyt KO….stejne to ted nezmenis, nemuzes pro to udelat nic…. @Blangie s Laurinem by mohla vypravet…

V CB maji super doktory a super utz, Panorama je milionkrat lepsi nez zastaraly tripl. Vsadila bych na to, ze na amnio nedojde….budem na tebe napjate cekat. Ale taky verim ze to bude dobre! Jen to cekani je na “ sisku” ….tak se drz, hele ten divnej vysledek ma ten tvuj kluk takovej uz 3 tydny a svet se nezblaznil….protoze vsichni meli dovolenou….tak zkus zapracovat na “ vnitrni dovolene” nez budes mit relevantnejsi vysledek….ted je to jen psychika, jeste porad nevis nic…..vid @Blangie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
21.7.23 12:23

@Zuzca.K držím palce ❤️
Já od stredy mám v nemocnici výsledky s Triple testu a nikto mi nie je schopny povedat ako dopadly :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
21.7.23 12:25

@Džejn10 prosím? 😱 A kdy Ti chtějí ty výsledky říct? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
21.7.23 12:25

@Zuzca.K
já jsem měla 1. screening na downa 1:311 a už to hodnotili jako pozitivní. Jinak utz byl v pořádku, jen šíjové projasnění vyšší. Odrazil se tam můj věk 36 let. Následovala genetika - prakticky jen pohovor, kde se nás zeptala na nemoci naše, rodičů a sourozenců (když to zpětně hodnotím tak schůzka úplně k hvnu) a to bylo vše. Řekla nám o NIPT a odběru plodové vody. Zvolili jsme krevní test, který vyšel pozitivní na úplně jiný syndrom, a pak odběr plodovky. Chápu, že zvolíte ten krevní test, chceš mít jistotu. Jen ti chci říct ať se snažíš myslet pozitivně a nepřipouštět si, že to dopadne špatně. Je to těžké, máš strach, chápu tě. Ale všechno dobře dopadne, uvidíš :hug: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
21.7.23 12:27

@Kulich6 mám si zavolat v pondelok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie